Ruter Hjärter Spader Klöver

Lördagkvällen tillbringades hos Therese, haha inte bra-inte bra- att starta det med fem koppar kaffe och "ou-ou-ou-outerspaaaace". Det kunde inte ge andra resultat än konstiga foto-ideer så vi sprang upp till mig för att hämta smink, kortlek, lite kläder och lite grejjer sen gjorde vi mig "jättesnygg" och ringde Tobi så fick han komma och hjälpa till att fota, haha stackarn måste tycka jag/vi är helt blåsta... Well, kreativt sa vi väll att det var? Haha..
Har hunnit redigera några bilder nu på morgonen, kommer kanske fler under dagen :)






(update!)

 


Bio med Natha!

Igår kväll åkte jag och min vän Natha in till stan för att gå på bio, hihi hon hade två fribiljetter så... Vi såg iallafall Public Enemies, och helt klart godkänd film. Haha, mycket action, nästan så det hände lite för mycket. Till och från hade jag en anning svårt att hänga med, men det kan bero på att jag var ganska så trött. Det var sent och hade varit en lång aktiv dag. Haha, det hände grejjer hela tiden så man var helkoncentrerad och sen mot slutet blev det jättelugnt i några minuter och då somnade Natha och jag satt och nickade till en gång jag med, pinsamt men sant. Nåja, det var trevligt och sen fick vi vänta på bussen i nästan två timmar, men när de varen halvtimme kvar smsar Larsson henne och frågar om vi vill ha skjuts hem för han har tråkigt, vilken ängel va! Så skönt att slippa åka buss hem, haha det var värt mycket, tacktack ifall du läser detta!


"I give it all ooh, now there's a reason, there's a reason, to give it all"

Fredagen den 13 Februari i år, då var jag så glad att det inte finns. Eller det finns åtminstonde inte ord!
Snart får jag uppleva musiken så nära igen, åh jag längtar!

Sist jag såg dem live var jag såhär nära, och jag lovar att det var det bästa jag upplevt haha.












(Mina bilder, min video, kopieras inte tack :))

LYCKA!!!

Den här eftermidagen har varit både den sämsta och bästa på länge.
Jag hade inte ätit på hela dagen och när jag är hungrig så blir jag så förbannat grinig och sur och irriterad på ingenting! Haha det är lustigt, lider aldrig av pms eller så men om jag blir hungrig då jävlar.... Well, jag kom hem och mina skor jag beställt från HM som dom först skickade ut fel storlek av så jag var tvungen att skicka tillbaka dem. Jag hade fått en lapp idag.
EN LAPP!? SVAGA TYPER ATT INTE KUNNA STÅ UPP FÖR ERA MISSTAG ÖGA MOT ÖGA BUUUU!
Nu är de där jeffla skorna restnoterade och här har jag gått och längtat och längtat som en shopaholic efter de där söta skorna. Tänk er det beskedet som grädden på moset till en kvinna med problem värre än pms.
BAAH och mat fick jag inte förrän åtta på kvällen när mamma kom hem (vi hade inget hemma innan jag kunde ta).

Nåja, nog om det där dåliga! Det fick en tvärvändning när jag låg i sängen och tyckte synd om mig själv, min vän Sajjmon smsade och det stod

"Biljetterna är släppta!"

Hokus-pokus plötsligt stod hela världen i solsken igen! Nu ni, Nu är Jenny fruktansvärt glad igen! Kan ni fatta?! De tre orden var de vackraste någon kunde säga till mig, åh fy, jag ryser, jag har goshud, åh snälla kom och krama mig någon, håll fast mig så jag inte svävar iväg! Hahaha, 30 oktober är det dags igen! Ska se Rise Against live för andra gången! YAAAYYY!!! Den här gången blir det på "hemmaplan" i Stockholm hehe. Sist var vi ju i Hamburg, och det kändes mycket häftigare faktiskt. För då var man lite mer unik haha inte så många svenskar som sett dem live då, men nu är de bara svennar... typ! Haha jaja jag ska inte klaga, längst fram ska jag och lycklig och full med adrenalin kommer jag vara! Åh, inatt kommer jag drömma fina drömmar...

<3




Rise

Varenda gång jag ser det här klippet så slår mitt hjärta många gånger hårdare, jag blir knäsvag, jag får gåshud över hela kroppen och sen glömmer jag nästan bort att jag fortfarande sitter här. Jag tänker att jag fortfarande står där, i publiken. Det borde jag göra! Varför varade inte konserten för alltid? MEN, har jag tur behöver jag bara längta till i Oktober om att få stå där längst fram igen.
Vem hänger med dit och svettas i publiken med mig?! :D



N

Jag visste att jag skulle vara bra på nånting haha, titta vilket sött hus jag snickrade ihop åt Nellie?! Och titta, hon ligger och vilar middag, fett (haha) söt!


^innan jag lagt in spån och halm etc...


^Nellie!

Augustifestivalen är över för i år...

Augustifestivalen är en härlig folkfest. Man träffar många och alla och det är ett FESTligt tillfälle jag brukar komma ihåg det mesta... haha ja..hm..det mesta.


Vad jag lärt mig efter helgen?
Lämna mobilen hemma. Haha, ursäkta alla som fått lustiga obegripliga sms, jag skickade fel, skrev fel, och är inte ens säker på att jag skickade allt. Eller jag var iallafall inte mig själv som ni är vana att se mig haha.
Jag har många bra härliga vänner! (visste jag redan men fick det bevisat igen hihi)
Allt är roligt!
Bästa ordet att beskriva mig på fest med är DUMGLAD.
Och vad mer? Jo jag äger på att bygga kaninhus, haha lägger upp en bild imorgon så får ni se.
Manliga kaniner är rätt blåsta haha.

Imorgon är det skola igen, sjukt, jag längtar, jag gillar skolan, men mest vill jag nog bara titta på våran fina vägg i klassrummet och ha tillbaka min bade!(SKOLDATORN<3)

Well, nu ska jag sova.
Har druckit lite för mycket kaffe idag så får se om jag kan somna... nåja, god natt! :D



Katt och Kanin, jag mår bra nu:D

Vi målade om i klassrummet igår, eller vi hade en vägg vi fick måla vad vi ville på. Askul, fattar itne varför inte alla kom till skolan haha nåja nu får de nöja sig med vad det blev. Några killar målade Maradona, de gjorde den grymt bra så blev jättesnyggt tills lärarna insåg vad han gjorde påbilden.... haha då drog de direkt från skolan.
Bob och Kakan målade Bob marley och en Gklav och en Zebra.
Natha målade en Älva och jag målade katten i Alice i underlandet haha titta vad fint! Har dock bara min o Nathas målning på bild men bättre bilder och på allt tar jag nästa vecka :*



okej min dator är busig och vill inte visa den jättevackra älvan så vi nöjer oss med katten:D<3

Jag?

Jag klippte mig själv idag! (igen)
Hehe men det syns visst ingen större skillnad. Försökte fixa till det slitna i längderna, men men. Det är fortfarande långt och oerhört solblekt efter den här sommaren! Och jag som knappt inte solat haha.
Jag har en ny tröja med, älskar färgen. Den känns jag, den känns höst.


B<3

P.S
Sista sommaren


Jag ser dig varje natt, känner din mjuka päls mellan mina fingrar, din andedräkt mot min kind, din tass på knät när jag tar bort händerna för att jag inte tror på att det är du. Du står kvar, lägger huvudet på sne och jag slår armarna om dig.

Jag önskar dagarna kunde vara som i mina drömmar jag har på nätterna.

That Name!



Det kan väl inte bara vara jag som ser likheterna mellan dessa tre "Timmar"? Haha, jag blir tokig. Den första är Tim McIlrath, sångare i världens bästa band Rise Against- han skriver även de flesta av deras låtar. Den andra snubben är Tim Burton, haha de flesta borde känna till honom han har skapat många grymt bra filmer som t.ex Edward Scissorhands, Sweeney Todd, Kalle och chokladfabriken, Nightmare Before christmas- listan kan göras lång.
Den tredje killen är en skådespelare jag upptäckte såg lika dan ut som dessa när han var med i Hulken som jag såg för några kvällar sedan. hehe lite efter jag vet.

Det sjuka slutar inte här, jag vet ännu fler vid namn "Tim" som jag kan se likheter i ansiktet med. Om ni inte håller med efter att ha sett dessa bilder, googla runt lite och ni kommer fatta vad jag menar!



Rise Against variant av "Making Christmas" som är med i ja ni kan gissa vilken film. ;)

Inte bra hörrni!





Den här kategorin hade jag nästan glömt bort! Inte bra, inte bra.
Men nu är det dags igen, saker som gör mig upprörd, som jag vill ge mitt "Evil eye" till, blänga lite på och berätta hur fel det är. Så nu till en sak jag länge tänkt på, funderat hur sjutton det går ihop sig.


HANDIKAPPTOALETTER
Som den tjej med liten blåsa jag är så händer det ofta att man tvingas använda offentliga, mindre fräscha toaletter. Till och från hamnar man på en så kallad "handikapptoalett", ni vet med en figur i rullstol på dörren.
De ska tydligen vara anpassade för personer med ett större eller mindre handikapp, även de har sina behov! Och då kan man tycka att saker ska vara lättanvändliga och både varmt och kallt vatten ska finnas, och ja ni vet allt för att kunna känna sig eh... färdig.
Nu till saken som gör mig upprörd.
Jag är en fullt frisk och hyffsat normal människa som är 170 lång. När jag hamnar på dessa toaletter stöter jag oftast, om inte alltid, på samma problam. Vart i hela stugan är pappret?! UTOM RÄCKHÅLL HAHA DIN JÄVEL RES PÅ DIG ! När jag upptäcker hållaren så funderar jag på hur de tänkt. För jag måste sträcka mig och anstränga mig för att få tag i lite papper utan att resa mig upp, hur ska det gå för de stackarna som har ett hinder av något slag?! Eller lite kortare armar än mig? Nej, ikväll så ägnar jag mina tankar åt er som inte kan välja att gå på de klaustrofobi-framkallande "vanliga" små toaletterna med papper inom räckhåll.

Om jag någonsin blir en person som påverkar samhället så lovar jag att försöka ta itu med den här frågan!
Nu säger jag tack för mig och ber er eventuella läsare att tänka på detta problem nästa gång ni besöker en offentlig handikapptoalett!

Puss/ Jeen



 

Jennys nya mål i livet...

... är att bli snickare!
Eller kanske inte. Men idag har jag tänkt att jag skulle bli det så jag och pappa snickrade, hamrade, spikade, sågade och ni vet, stickor i fingrarna och spikar i fötterna (haha vi använde inte ens spikar, vi skruvade, men det lät bra!)
Efter allt! Så börjar det nu likna ett jättefint kaninhus som min bebis ska bo i när jag hämtat henne! Hihi plutten ska jag nog kalla för Nellie. "Nellie the elephant" är nästan som en signatur-melodi för mig och när jag väl la det på minnet så tyckte jag det kändes självklart att döpa kaninen till det.

Haha stackars henne, bli döpt efter en elefant... Nåja hon är iallafall grå (blå på kaninspråk?!), så en sak får de väl gemensamt.

After this day- har jag insett att livet är en musikal. Haha finns ingen annan lösning. I min familj sjunger vi rätt ofta, bäst är när syster och jag gör det, vi äger! Jag kan börja sjunga nått i stil med " Du är så ful, så fuuul, så ful, inte ens dammråttorna under sänger vill lukta på dina fötter! " HAHA och hon fortsätter med nån rolig mening och sen kan vi sjunga en hel historia i en tjugo minuter eller nått. När vi är på bra humör alltså... Men nu är jag trött och har svårt att hålla tråden i texten så hehe natti natti!


(kom ihåg, livet är en musikal!)

r o c k

Photoshop & Youtube<3




Haha gillar pappas Jofama skinnjacka han hade på sig under sin storhetstid som rockstjärna. Ni vet, han kan allt. Han är som Superman med plusmeny!



Ääh, nu skojjade jag lite men tuff var han allt en gång i tiden haha. Nu med, han blir lärare på måndag. Oh-hoo.... önskar dig lycka till Pappa!


John Bauer

SNART BÖRJAR SKOLAN!

Haha längtar faktiskt! Speciellt när jag ser den här filmen xD



xD

Hahaha katter är läskiga. Jag sitter ute på altan, passar på medan det inte för kallt heh... nåja, plötsligt brakar det till ashögt på taketoch jag flyger typ tio meter upp i luften och sen dunsar det längre bort ner en stor fet grå katt :( Haha bara för att jag fortfarande var inloggad på bloggen så var jag tvungen att skriva det:D
Nu funderar jag på att gå ut och fota lite om det inte börjar regna, isåfall så fortsätter jag på min nya bloggdesign lite... och pluggar till körkotet.. hua uppskrivning näsa vecka, önska mig lycka till dåhaha heej

helg!

DET ÄR FREDAG!


Det firar jag som jag alltid gör hahaha den här låten är bäst.


:D
 

vacker

En av de finaste låtar jag vet, och en video full med jättefina bilder.
För er som inte redan visste, jag är förälskad i enhörningar!
Haha, okej, kanske fel ord men de har alltid fascinerat mig och nu tänkte jag säga att de ger mig ett slags lugn, precis som stjärnhimmlen gör men jag har faktiskt, tyvärr inte vad jag vet träffat en Enhörning... än.
De är iallafall en stor inspirationskälla och hur jag kunde glömma det sista året(åren?) det har jag ingen anning om. Jag menar, jag har en hyffsat stor tavla över sängen med bara enhörningar så jag ser de bilderna varenda kväll och dag... Nej vad sitter jag och tänker på nu, jag tror bestämt att jag senast i vintras skrev ett innlägg som handlade om det! Hm, noll koll, snart börjar skolan tack och lov.

Se den här underbara videon nu och efteråt kan ni fundera på varför jag fick sådan otrolig gåshud (goshud!)


<3

NEJ XD

Jag tycker det ska synas att jag har photoshop igen och det visar jag bäst genom en fixad egobild haha. Nej, jag är ännu inte blond och kommer inte bli det heller och ja jag har fortfarande fräknar.

Och de har tagit bort "sagan om saftkalaset" från youtube :(;(:( xD buhuhuu


haha här är min bild iaf!


Junicorn

Filmen "Gone in 60 secondds" gick på tv tidigare ikväll, hade inte sett den innan så mitt betyg blir sevärd hehe.
Gick ovh la mig för en timme sen, har vridit och vänt och slumrat till för att bli klarvaken igen. Sen var det som att Nicolas Cage viskade i mitt öra "unicorn" och då kom äntligen mina undermedvetna tankar på rätt spår och upp till ytan! En replik i filmen satte igång dem " Elenore is his Unicorn, impossible to catch" (ska inte säga att jag minns den ordagrant, men nästan).

She is his unicorn, impossible to catch.

Det var det. Sättet de sa det, som om att det är inget tvivel om saken, Enhörningar finns, man vet att de finns! De går bara inte att fånga. Nu pratade de om en bil huvudrollen i fråga hade försökt att stjäla flera gånger om men varenda försök gick fel. Han var världens bästa biltjuv och klarade ALLT utom den bilen, den modellen, den som kallades Elenore.

Nu är det svårt att förklara mina tankegångar men det slog mig att ha en religion man tror på, det är nog som att tro på enhörningar (och andra sagoväsen). Man vet att det finns där, man kan bara inte bevisa det, och tycker man själv att man har bra och trovärdiga bevis så är det iallafall inte lätt att övertyga andra om det. För mig är det inget snack om saken, hehe kalla mig barnslig eller konstig men jag har alltid, och fortfarande nu, trott på sådant majoriteten kallar övernaturligt, spöken, sagor, fantasier och ja ni förstår min poäng va? Hmm...
Vad jag nog vill säga med detta nattinnlägg är nog att om du har en tro, en religion, du tror starkt och DU vet att det är äkta, det finns där och hjälper dig när det verkligen gäller men hur gärna du än vill och försöker så hittar du inga bevis som är mer trovärdiga än dem för mina enhörningar. Jag tror på dig att det du tror på är äkta, och jag vet att det jag tror på är också äkta även om det många gånger framstår bara existera i sagor... Bibeln innehåller också en typ av sagor.
Okej, nu har jag nog fått ner de mesta av vad jag tänkt på nu. Haha jag orkar inte läsa igenom det här så jag publicerar, hoppas texten är något sånär sammanhängande.

Puss och God natt!
Junicorn

(om någo

E

Ibland så brukar jag ha egna filmkvällar, eller ja, jag ser på film själv. Det bästa med det är att baraman själv är nöjd så är de lugnt haha man kan göra hur man vill tex se en hel film på youtube... I did igår, Edward Scissorhands, ja jag hade ju inte sett den än och jag ville verkligen det så nöden har ingen lag. Kvaliten var faktiskt riktigt imponerande! Och vad sorglig den var, kunde ingen förvarnat mig? :(
Fast verkligen bra, blev helt förälskad i filmen, mm.


S

Jag tror jag har bestämt mig nu. Eller, för tillfället är det så iallafall. Vad? Ja vilken som är min favoritscen av alla såklart. Jag älskar den! Den är... Den har det mesta ärligt talat, det är grymt och bra gjort på många sätt och nej vilken besatthet jag har drabbats av, fast äsch det gör inget haha och snartsnartsnart har jag en stor Sweenet Todd affisch på min vägg. Den kommer göra sig bra där och skrämma iväg alla elaka domare och normala folk. Ha-ha.

Äh, se den här scenen bara, bra musik med.

H

Jag vill va som hon, hon är grym, japp.



RSS 2.0