lalala

Jag har stora planer för mitt rum!

Det planeras bli något sånär som "klart" om ungefär 2 veckor. Hihi.

puss



sunshine

Haha jag älskar när jag kommer på att jag vill ha någonting och letar och letar och öetar på internet utan att hitta det. Varför? Jo för att då blir jag förbannat sur och sen blir jag väldigt kreativ om jag får säga det själv. Jag menar, hur svårt är det att fixa något liknande fast på sitt eget vis? Inga problem för en Jenny! PLUS! Plus att då får jag fler geniala ideer som faktiskt gick att få tag i på nätet haha mmm idag vaknade jag på bra humör. Det gillar mamma för jag har storstädat mitt rum plus damsugat hela undervåningen av huset och jag kommer hjälpa till mer. Härligt ikväll blir det Hugos med Karin och Frida, förstår inte problemet med att nån gång gå till nått annat ställe än hugos?! Well, jag går inte gärna ut själv så jag är glad och ler för det haha.
Puss!


(Haha läckra underkläder, sånna ska jag lätt skaffa!)

citat

"Jag är säker på att jag skulle klara av det, bara jag visste hur man började!"
-Alice

A!

Jag måste säga tack och lov att jag så sällan är ute i god tid vad gäller nyheter om kommande filmer! Det är tokigt, besynnerligt och hellustigt. Nej nu skojjar jag haha eller nått nåja störande är det att gå och väääääänta på att en film ska komma på bio... Såhär långt innan! För det första är det New Moon (fortsättningen på Twilight) som jag väntar mig knasig på och sen är det även Alice in wonderland som jag upptäckt och blivit helt fascinerad av. Well, här är trailern. Låt tiden gå fort till november och sen till mars kanske?




heroes

"I am alright, for a while
I have been lonely before
I'm alright
No need to worry, soon i'll be the one
the one you'r used to see as me"




Idag var det något slags Heroes maraton på en av +kanalerna, hehe råkade fastna där efter frukosten. I ett av avsnitten så spelades en låt, den gick egentligen helt annolunda mot vad jag hörde insåg jag när jag kollade upp texten men texten jag skrev ovan var den min hjärna skapade hur det nu än gick till så kunde jag nästan svöra på att det var i stil med det hon sjöng men nae jag hittade "rätt" låt sen på youtube och dnevar annolunda. Jag brukar halvsova framför TV:n ibland och drömma med i programmen eller vad man kan säga, det händer specielly gärna om man kollar på historychannel haha ibland kan det dock bli läskigt.


ey

Haha jag har av misstag blött ner min nya tatuering med varmt saltvatten, hoppas den inte blir förstörd av det.




(ja, jag gråter och det droppade ner på min mage.)

bye

All smiles and sunshine, a perfect world on a perfect day
Everything always works out, I have never felt so fucking great
All smiles and sunshine, a perfect world on a perfect day
Everything always works out, I have never felt so great

(Life isn't like this)


Det är väldigt få man kan vara nära utan att säga ett ord.
Det finns nog ingen jag hellre är med när jag bara vill vara
ifred utan att känna mig ensam.
Din värme.
Du är det bästa som någonsin levt i den här världen, Det bästa som hänt mig och min familj. Den bästa vän jag kunnat växa upp med, den bästa brodern men framför allt den bästa hunden. Det finns verkligen ingenting någon kan klaga på vad gäller dig och jag vet att det är fullkomligt onödigt att skriva den här texten men det hjälper mig att lätta på trycket lite. Känns bättre för stunden. Hur klarar man sig nu? I ett stort hus- ett tomt hus. Du var stor, du tog plats, du gick framför fötterna när man hade bråttom du fanns alltid där. HELA TIDEN HAR DU FUNNITS DÄR! 15 år 4 månader och 11 dagar. Det är 9ochenhalv månad mer än vad min lillasyster har funnits här. Du kan inte bara försvinna, hur kan vi låta det ske, varför kan vi inte åldras lika? Varför ska vi få vara mycket äldre när du är så mycket bättre?
Du förstår oss, det såg jag i dina ögon idag. Första gången på lönge fanns en ny glimt där, du såg så lätt i sinnet ut, du stannade, nosade, flåsade på oss pussade på oss och viftade på svansen, jag vet inte vad som är värst, jag tror det är att vi blev tvugna att ta det beslutet. Du ska inte behöva lida din sista tid, vi vill minnas dig som den pigga,glada, friska du var och du vill nog inte heller vänta tills ¨du är så svag att du en dag vaknar och inte kan resa dig. Det vill vi inte vara med om. Det räcker nu, nu innan det är försent då blir det bara jobbigare för oss alla. Det blir bra såhär. Du får vila med din mor,far och ena syster. Tror det finns två katter ni kan leka med där också. En stor fin ek med, det blir fint. Där föddes du, där sover du nog gott, det tror jag.
Om 9 timmar är det dags att säga farväl, det kommer bli det värsta och svåraste och jobbigaste jag gjort.

<3


första!

Första bilden på Första tatueringen! Bilden är suddig och tattoon blank pga salva och så vidare, men here we go. En grön fyrklöver blev det och nu såhr efteråt inser jag att det var ett mycket bra val, jag kan behöva lite tur nu... Nu är min mage fin! Haha ja, jag gillar den, är helnöjd än så länge. Som sagt, ser bättre ut på riktigt med :)


idag!

Om ungefär en halvtimme går jag till bussen och åker till stan och... haha äh jag ska tatuera mig! Fysjutton vad glad jag är det pirrar i hela magen och jag är inte alls nervös! Haha okej lite... lite mycket? Nåja, nu är det dags ivarjefall vi laddar med en asbra låt. Puss och bild kommer ikväll!



Awooop

Jag är inte bra. Jag har egentligen hur mycket som helst att skriva men vad gör jag? Inte som jag borde haha nej skojja finns inget som säger att jag borde skriva bara för att jag har saker att skriva?
Jag funderar på att börja en "drömblogg" där jag klottrar ner allt vad jag drömmer om nätterna haha helt sjukt helt galet och jag vaknar alltid som ett frågetecken "Hur sjutton fick min hjärna ihop den där drömmen?!"


ou-ou-ou-outer space




HAHAHA

sweet home alabama(8)

Jag har egentligen ingenting att säga så den här gången bloggar jag faktiskt bara för sakens skull. Och grejjen är den att det är när jag gör så som jag brukar komma på något bra att skriva om senare, hehe eller iallafall hitta inspiration. Nåja i fredags var jag med min familj och familjen söderbach plus ungdomarnas flickvän-pojkvän på liseberg. Helt okej, fast kände mig rätt ensam faktikst, jag menar alla hade nån att åka med -utom jag. Haha okej jag hade Julia men hon ville egentligen helst bara åka med Felicia och när andra familjen inte "orkade" mer (KLOCKAN HALV 6?!) Så tjatade även systrami om att gå hem. Pff, jag hade kunnat stannat i mitt älskade tivoli tills det stängde om jag hade någon att åka med :(
 Äsch kvällen gick och det blev natt och sen dag igen då gick vi på stan, shoppade lite och sedan for andra familjen hem och vi åkte upp till smögen. För er som inte vet vad det är så är det galet mysigt ställe på västkusten med massa klippor, hav, öar och partybåtar och festfolk haha. Och en himla massa campingar runt omkring. Där tillbringade vi helgen plus måndag-tisdag. Härligt ställe, åker gärna tillbaks fast haha en annan camping då. Den här s-ö-g pengarna ur en. Att duscha kostade 5 kronor för 3 minuter och duschjäveln jag använde första dagen hade ENDAST KALLT VATTEN. Det var så kallt att jag fick kramp i tårna, eh lyckat, nope. Utom det så var det en bra familjeresa. Och nu har jag inte mer att säga så här kommer en bild, fler kommer senare när jag orkar för just nu har jag ett halvstökigt rum som behöver fixas lite, det väntar på mig. Haha just ja, genomförkyld var jag under hela västkust-vistelsen xD MEN KEEP SMILING, KEEP SHINING lalalalala 

det är inte längre en glädje att komma hem.







.

Det sista som lämnar en är ens kärlek och vilja att finnas, men när allting annat är slut, hur länge klarar man sig då?


Ronja Rövardotter

Ronja Rövardotter.
Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, att säga det är en av mina favoritsagor/filmer känns fel, för det säger jag om ganska så mycket och Ronja är inte som det andra! När jag hör den här låten så... Så... jag blir helt ordlös haha. Jag tänker tillbaks på när jag var liten, tänker på skogen, tänker på hur skulle det vara om vi levde sådär, vi allihopa? Jag gör det gärna, men inte ensam, nej ensam vill ingen vara.
Det som fick mig att tänka på Ronja Rövardotter var ett medelande jag fick igår om att på torsdag(imorgon!) ska de ha en tema Astrid Lindgren-dag ute på fyrudden, i Gryt(?). De hade det för två år sedan med och då var jag Ronja och Karin var Birk... Nu när det var dags igen hörde de av sig och ville ha vår hjälp igen! Åh, vad glad jag blev, jag älskar att spela någon annan ibland och Ronja, haha ja hon är en härlig karaktär.
En grej till! Jag är otroligt inspirerad till att börja skriva sagor igen så bli inte rädda om det dyker upp utdrag ur något jag skrivit för länge sen längre fram i den här bloggen.


 



Jennys Vett och alkohol-etikett!

1, VIN och SKUMPA är findricka som man minglar med och dricker lugnt av. Inget "KLUNKA!"-skrikande tack! Remember: FINDRICKA.

2,
Öl dricks bäst till musik som t.ex Toy Dolls eller något skönt trallvänligt band. DLK funkar bra med.

3, Man blir inte fullare för att man "klunkar" och super fort. Samma mängd fast i en vänligare takt ger samma effekt! Kanske något långsammare men man slipper illamående.

4, Dricka mycket vatten är OKEJ och ASBRA. Iallafall om du vill må bra dagen efter.

5, Snälla, gå inte runt och "tigg" dricka för att du vill bli full. Kan du inte fixa eget eller flörta till dig på ett schysst sätt så kan du lika gärna vara nykter. Lika bra liksom! :)

6, Heheheh håll koll på ditt glas när du är på krogen!

7, Sno alkoholtvål på Bajjamajjor och blanda ut och sen dricka, vad ända in i..?

8,  DU KAN ALDRIG KÖRA BIL ONYKTER!

9, Öl är faktiskt godast direkt ur en iskall burk.

10,  Drinkar är bäst, de ligger inte och jäser i magen= Må bra dagen efter. Haha.



YES jag fick ihop till tio budord! JAG ÄR BRA! Hahaha nej ta inte listan för seriöst och den är inte baserad av erfarenheter utan av tankar jag hade runt ämnet alkohol ikväll... eller ja i helgen rättare sagt, haha jag är en liten filosof jag vet. Och en grej till, virvelvinden blir man mindre yr av ifall man har alkohol i kroppen! Tro det eller ej... Puss och skål!  Jeen

karnebåtfestivalen i valdemarsvik 09

Japp, nu har det varit. Karnebåtfestivalen i Viken haha... Fredagen åkte jag ner rätt sent, eller ja, vid tre men åkte hem till Natha och så gjorde vi oss i ordning lite innan vi åkte ner igen vid halv sju. Träffade många härliga människor och en stund var jag på Davidsson med Karin, Maria, Jonny, Björn, Amanda, Amandas pojke(namn? XD) och folk. Nu har jag köpt min första egna stora starköl! HAH! 18 äger! Hahaha, nåja kvällen var rolig och ett par turer i virvelvinden blev det med mycket skrik. Ni skulle höra Nathas röst igår... hahaha.
Aja, vid halv två åkte jag och Minna med Natha hem och sov där och sen upp på lördagen, hem, duscha, klä på mig, åka tillbaka till viken aldeles för tidigt... hehe gör inte så mycket men blev rätt trött. Träffade massa folk igen och lördagen var väl inget speciellt på dagen men på kvällen kom bland annat Alex med en bil direkt frånn tyskland och en present åt mig, haha lite skumpa firade vi med på en parkering. Var mycket roligt haha sedan blev det karuseller och ja allt man gör på karnebåtfestivalen. Som man gör innan man är arton vill säga eftersom många inte fyllt ännu... Grr...
Aja nog snackat här kommer lite bilder.

Natha har koll, hon berättade att om man ska göra "en äkta blogpoose" så ska man gapa stort och göra peace tecknet, jag var bäst på det, helt klart!

Natha skulle göra någon typ av "Hippie-mode-poose" tror jag? Haha aja här nedanför är hon iallafall!



Och nu lite bilder från igår (lördag) först ut kommer jag! WOHO hejja mig i Jonnys hatt eller nått.



Haha? XD


Charlie och Pluto! HAN SER UT SOM EN TIGER PÅ RYGGEN, ascharmig vovve:)


Jonny fastnade med på bild :)


Små fjortisar! Nej skojja men en syster och en tuffing.




HELGEN: LYCKAD! Borde finnas fler såna karnebåtfestivalhelger... Puss :D

J.A.R

Gotta make a plan
Gotta do whats right
Can't run around in circles if you wanna build a life
But i don't wanna make a plan
for a day far away
While I'm young and while I'm able
All I wanna do is..

haha tja

Nu har jag inte skrivit något på nästan en vecka, haha har inte haft tid! Eller ja, vi kan låtsas att jag inte haft tid iallafall, egentligen är det så simpelt som att jag bara inte haft något att skriva. Liksom, vad skulle jag skriva om? Hur bra jag har de? Haha har verkligen haft en toppen vecka, en riktig semestervecka... vad jag gör om dagarna? Jo jag ligger på en filt i solen samtidigt som jag läser och äter glass, sedan när jag är varm plaskar jag runt i poolen en stund innan jag går in och fixar en god smoothie och lite melon som lunch innan jag lägger mig i solen igen så jag blir varm nog för ett bad. Haha livet är bra underbart ibland!
Och just ja, jag har flyttat ut med! Hehe nästan iallafall... Varenda natt den här veckan har jag och Julia sovit utomhus, på altanen så vi har haft tak iallafall- tack och lov för inatt kom det ett skyfall med regn och vet ni vad? Hur mysigt som helst att sova ute och lyssna på regnet och andas in den friska härliga luften! Att jag fuskar och sover på altan under tak tycker jag inte gör något hahaha.
Nåja här kommer lite bilder som visar hur jag spenderar dagarna såhär i den östgötska sommarvärmen.
Take care!

hehe såååå bred är jag inte








(haha julia som hoppar... hon slog i rumpan när hon landade xD)


Nej nu har jag varit inne länge nog... ska ta min Ben&Jerry glass och gå ut i solen och "koiska"... Ah det heter kioska, inte steka, det fick jag lära mig på min födelsedag som firades på Hugos och en liten stund på Svea innan vi gick tillbaka till hugos haha

puss

RSS 2.0