konfirmation!

Och idag var det en stor dag! Min lillasyster konfirmerade sig. Oj, det känns som igår det avr jag som satt där i kyrkan och drabbades av en omöjlig-att-stoppa-skrattattack. Jag kom ihåg det så väl idag, där satt vi, knallröda och med sammanbitna läppar för att inte skratta högt mitt i hela grejjen. Och efter att alla gått runt i kyrkan och titat på vad vi gjort och prästen säger i högtalarna; "Dags att slita er från era älsklingar!" lite lagom genant sådär, liten och oskyldig som jag kände mig, eller ja, något sådant... I vanliga fall tycker jag inte om att tänka tillbaka på saker men nu sista tiden har jag bara mått bra av det! Plockat fram härliga minnen och suttit för mig själv och skrattat, haha härligt. Undrar varför egentligen? NU:et kanske är för tråkigt... Fast lite kul har jag ju? Nåja, hur ku lvi än har i skolan så går det inte på långa vägar jämnföra med hemkunskapen i nian, de slår allt!
Haha en annan tanke som slagit mig är att om jag någon gång i framtiden får barn som växer upp på landet, aldrig i hela mitt liv att jag tänker låta dem åka med 15 åriga galna killar som kör epatraktor i 90 km/h haha lyssna på hur illa det låter egentligen? Men det kändes inte farligt då, inte ens läskigt, jag menar han hade ju faktiskt väldigt bra kontroll över "bilen" och var väl rätt mogen för åldern. Eller?
Jag vill faktiskt påstå att dagens 14/15 åringar är mindre mogna än 14/15åringar var för sisådär tre fyra år sedan! Hehehehe. Nej kanske är det inte så, men det är så svårt att tänka mig min lillasyster som stor. Hon ska vara liten! Hon ska inte växa ifatt mig! Jag konfirmerades igår ju, sluta, jag vägrar, jag vill inte växa upp mera! JAG STANNAR. STOPP!


Skojjar bara lite nu, jag tar det som, en vuxen. Nästa år tar jag studenten då blir de fest! Om mindre än en månad fyller jag arton, då blir det fest! Om två år fyller jag 20, då blir det fest! om tre år tar Julia studenten, då blir det fest!
Och jag hatar att prata om framtiden på det där sättet. Man ska aldrig, aldrig, aldrig ta något för givet! Då blir besvikelser alldeles för stora att ta om något skulle gå snett.

Mycket har hänt på tre år, jag minns hur jag tänkte att ja, något finns nog där uppe som hjälper till att styra. Så tänkte jag när jag konfirmerade mig och när jag bad... ja, jag minns fortfarande vad det var jag bad om, varför och för vem. Jag börjar tänka på att jag var väldigt osjälvisk, men här stannar jag min nostalgitripp annars går den snart överstyr och tappar det glada och halkar in på andra spår...STOPP! bra. Nåja, mycket händer på tre år och numera vågar jag nästan inte kalla mig kristen. Jag kallar mig bara mig, jag har mitt samvete jag rättar mig efter, jag tror på övernaturliga "väsen" och det många av er kallar "spöken". Ja, jag har bevis nog att själv tro på det jag gör. Jag tänker, om det jag vet finns och har den makt jag vet att det har, inte en chans att det finns en allsmäktig gud. Om han finns så jobbar han deffinitivt inte ensam.

Här kommer en oredigerad mer vardaglig bild på mig och Julia från tidigare idag! Finklädda och allt. Ja, ni ser rätt jag har en prickig klänning(!) på mig och hon har en vit! Tro det eller ej, men än så länge är jag några centimeter längre än henne, men snart växer hon nog ifatt haha, vad händer? Nåja, bästa lyckoönskningar till dig syster!<3




Lördag 30 maj 2009

Den här kvällen var jag på musikal med Natta, Charlie och Sara. Det var en som film och musikgymnasiet här i norrköping gjorde; "Is there a life after highschool?" Och den får bra betyg av mig! Ja, de flesta teatrar och sådant får det just för att jag alltid blir så fascinerad och kommer verkligen av mig helt när jag är på teater/musikal eller ser en riktigt bra film. Men, även om jag är som jag är så var den riktigt bra! Musik genom hela i princip och de som sjöng sjöng riktigt bra och ja, de får alla komplimanger av mig! Hjälp, vet inte vad jag ska skriva. Hm, vad den handlade om? Ja man kan säga att det var en himla massa. Tillexempel så börjar en tjej sjunga om första gången hon gick på dejt med den snygga killen och då får man i bakgrunden se ett jättesött par börjar dansa ni vet så där helt otroligt fint som man bara gör på romantiska filmer. Och ja, massa flashbacks kan man kanske säga. Haha en replik jag fastnade för var "DU! Jag har ändrat mig!" hahahaha men den fattar nog bara Natta bäst faktiskt. Haha...


Mina vänner i skolan kommer älska mig nu när jag återigen länkar en av mina personliga favoriter av scener ur en annan musikal! Den är bara rolig, det är därför, blir så glad. Money-money-money-money-money!



fredag 29 maj

Haha verkligen inte bra på det här med att uppdatera ofta. Kanske lika bra då jag itne har något vettigt att skriva om men iallafall.
I fredags åkte jag och Natta till stan för att umågs lite med Sara det blev en lång promenad och sen hamnade vi hos lite folk. Jaja det avr ganska kul endå faktiskt! Om det inte varit för min hosta och huvudvärk som vägrar ge sig... hm..
Här kommer lite bilder från i fredagas iallafall så behöver inte skriva så mycket. :)






virus via spotify..

Okej, dålig uppdatering igen jag vet, men har varit rätt mycket bland annat en skoldator som fått virus och börjat lägga av mer och mer. Hade väldigt mycket adobe program såsom photoshop, dreamweaver, premier pro, illustrator och ja hela kittet kan man säga(mycket mer än jag räknade upp! Plötsligt varnade min dator för massa virus och senare när jag skulle redigera en film stod det att jag itne hade det programmet och yterliggare en liten stund efter det upptäckte jag att inte ett enda adobe program gick att öppna. Word-dokument gick att öppna tre gånger sen låste sig datorn och försökte jag öppna internet så låste sig allt direkt.
Viruset jag fick minns jag inte namnet på nu, nått med VC iallafall. Nåja, pappa hade googlat det(haha) men. MEN! De flesta som fått det har fått det genom spotify, så hey alla där ute, kolla upp det så fort ni kan! Läste tidigare i veckan om att vissa virusprogram varnar om att spotify är ett virus och vill inte öppna det, men nu är det tydligen så att man kan få virus genom det. Det kan stämma tyvärr, jag hittar ingen annan anledning till hur jag kan ha fått det hehe finns tusen sätt jag vet men känns ologiskt i och med att det var skoldatorn. Nåja, en liten varning till er som eventuellt läser och har spotify! Be careful.
//Jeen

AQUA DR JONES!

Äntligen är min och Saras video klar! Vi har under ett par lektioner(veckor) nu i vår hållt pp med programet Flash och gjort en musikvideo, haha se och njut! Beskrivningen vart på svenskelska för att jag hade bråttom när jag laddade upp den på youtube plus att youtube förstörde kvaliten nått otroligt, en msnkonversation kommer visas och egentligen är texten exakt samtidigt som de sjunger det. Dålig stil att sänka kvaliten sådär men men vad gör man. TITTA TITTA TITTA! :D


25 maj 2009

Hej! Har precis druckit en stor kopp kaffe, väldigt välbehövligt. Har ett par mysiga timmars plugg framför mig! Eller ja, plugg och plugg... Ska göra klart en film och lite annat skit. Som den bloggnörd jag blivit sista tiden läser jag såklart även Kenzas blogg och vad jag saknar London! Vill verkligen åka tillbaka dit snart. Någon som är villig att ta med mig dit? Haha önska mig lycka till nu.

Puss Jeen

- ojustja, hittade en tuff man åt mig där i London tralalala nej jag skojjade såklart. Usch nu jefflar ska det göras film!

24 maj 2009

"I want to catch Robin Hood!"

Jag kommer ihåg en kväll en höst för många år sedan. Jag gick i femman har jag för mig, kanske till och med fyran. Jo, fyran var det nog. Jag var tio år och min bästa kompis var nio. Jag kommer ihåg att jag var skötare på en häst i stallet där jag red, en fjording som hette Wilma, urmysig och helgo. Alla kallade henne jämnt lat och trög och sa många dumma saker, men småbarnen tyckte bra om henne. Jag tyckte väl kanske ganska neutralt om henne egentligen den första tiden men vi blev vänner och hon började faktiskt se glad ut när hon såg mig och nog hade även hon spring i benen! Hon kunde hon med när hon bara ville ute i skogen haha.
Tillbaks till saken, jag var skötare och pappa hade snickrat en jättefin stor låda som jag skulle ha alla mina stallsaker i, i stallet så jag slapp bära det fram och tillbaka. Den var klar och jag var så nöjd. haha, den gick att ha till allt. Ett perfekt bord! Jag och min kompis skulle hjälpas åt att plugga en kväll, den kvällen tror jag minnsan så vi, haha, satte oss ute i garaget på varsin pall och den stora fina lådan till bord. Vi hade båda engelska läxor så vi övade och sådär. Mitt kapitell handlade om Robin Hood. Vi teateriserade det hela och hjälptes åt att läsa replikerna och plötsligt så låter det läskigt utanför garaget och vi blir jätterädda, men jag kände mig modig så smög fram till dörren försiktigt... försiktigt...försiktigt...och rycker upp den med kraft och säger så högt och kraftigt jag kan (nästan skriker) "I WANT TO CATCH ROBIN HOOD!" då blev det knäpptyst där ute och sedan började jag och min vän att gapskratta-asgarva-asflabba.storskratta ja vilket ord ni än vill använda men oj vad vi skrattade.

Jag fick full poäng på läxförhöret veckan efter på kapitlet som handlade om Robin Hood. Nu tror jag inte det finns någon jag kan ha så roligt med samtidigt som jag pluggar och faktiskt lära mig något. Åh andra sidan har vi i princip inga prov, inte ens läxförhör på min skola. Bara lektioner... och rester i ämnena man inte hinner klart med under tiden man får i skolan... Hur kul kan man ha när man ska försöka hinna ifatt med det? Oftast inte alls kul, MEN.

I Tony Irving stil; "...Meeen!"

Idag har jag fotat en stopmotion film med Lego Scala och en stor hjälp av mamma och pappa. Det har varit otroligt jobbigt men väldigt roligt! Haha mamma är lite random som jag och kom på den genialiska ideen att det skulle plötsligt dyka upp en scen med en betande gris. Liksom, va? Ja, det måste ligga i släkten för musikvideon jag gör ihop med Sara innehåller den genialiska ideen med att plötsligt visa ett bajsande lejon... SOm inte alls har med saken att göra! Nåja, idag vill jag säga ett stort tack till att jag har det bästa man kan ha. Världens bästa föräldrar! De ställer alltid upp, och jag menar verkligen alltid! Alltid när jag behöver det, till och med när jag inte ens visste att jag behöver det, som idag. Hade  tänkt att göra hela filmen själv när pappa erbjuder mig sin hjälp och ja, jag erkänner att jag hade inte klarat det utan hjälp! Och senaste dagarna, hela fredagen tillbringade mamma med att hjälpa mig få ordning i mitt rum trots att hon egentligen har tusen saker att göra(enligt henne själv) inför min lillasysters konfirmation nästa vecka. De vill så väl, och allt för att jag ska orka ta tag i de sista uppgifterna för skolan. Jag känner mig just nu inte som världens bästa när jag är så slut och trött att jag inte kommer någon vart med det jag borde göra. Men jag ska. Imorgon ska jag tillbringa mycket tid med det! Det har jag lovat mig själv. Och om någon orkat läsa hela vägen hit i texten, lova dig själv att börja visa uppskattning mer! Det behöver världen, fler leenden, fler tacksamma ansikten, fler vänliga själar och ja... Nu har jag sagt tillräkligt.

Lite "behind the scenes" bilder mamma tog idag när jag och pappa kröp runt i gräset och lekte med legoscala!






(jag är blekfis hahaha)

lego time

idag är en stor dag! Iallafall för vissa av mina gamla leksaker (lego scala!) de ska nämligen bli filmstjärnor i en stopmotion film jag ska göra. Så om någon har vägarna förbi Ringarum kan den hitta mig krypandes på knä i gräset med en fet kamera och fota leksaker. Det ni, en syn ni inte kommer glömma. Haha nej nu överdriver jag men kul kommer jag ha! Värsta bästa barnprogrammet, HAHA KARIN JAG PASSAR MYCKET BÄTTRE IHOP MED BOLIBOMPA VICTOR NU! Jag gör med barnprogram! Hihihi
Jag är en ängel egentligen, kanske, säkert...möjligtvis? När jag var liten och vi hade gäster hemma så brukade alla mina kramar ta slut lagom till de skulle åka hem, då slapp jag gå och kramas med alla läskiga tanter och farbröder som skulle nypa en i kinden och säga "ojojoj vadstor du blivit!" Nåja, kramarna lagrades i ett stort lager under den tiden så nu finns det så de räcker och blir över! Haha bäst är det.

Ha de bra jag skriver mer senare om något lite vettigare haha
Puss/ Jeen



Här har ni en annan stopmotionvideo ifall någon skulle undra vad det är. Charmigt!

fascination

Saker som fascinerar mig:

- Musikaler t.ex. Sweeney Todd och The panthom of the opera
- Munspelsmusik
- Säckpipor
- sagor
- sång
- Stjärnklara nätter
- Fullmåne
- Teaterkonsten
- Känslorna som de uppräknade sakerna väcker inom mig

Utan inbördes ordning och det finns mer!

Den här låten har fascinerat mig länge, har lyssnat på den sen början på 8an, i slutet är en del med lite mindre musik, där glömmer jag allt. Varje gång låten kommer till den delen glömmer jag bort allt vad jag tänker och håller på med, bara lyssnar och gapar lite halft, ni vet sådär fånigt som om jag blev förvånad. Men jag blir inte förvånad, bara fascinerad över hur perfekt den delen är och hur den gör hela låten till så bra som den faktiskt är.
Tidigare idag slog jag upp ordet Epiphany på google, gör det ni med om ni undrar vad det betyder jag orkar inte förklara just nu. Jag läste men var inte säker på att jag förstod iallafall, men förrut när jag kollade på Fantomen på operan så slog mig en tanke som en blixt från himmelen och plötsligt var det solklart för mig vad det ordet betyder. Och betydelsen är något vi alla alltid söker, den sista felande länken för att fullbordas, för att känna oss perfekta. Tänk om vi alla söker på helt fel ställen, aldeles för långt bort? Det är inom oss vi ska söka, när vi hittar oss själva, det är först då vi kan hitta någon att dela oss med. Att dela livet med! Vi kan inte veta vad vi söker om vi inte vet vad vi vill ha, och hur ska vi kunna veta det om vi inte känner oss själva. Det kan låta rörigt och förvirrande när jag skriver det såhär men det är min blogg och jag använder den till att lätta mina tankar lite grann. Jag får ofta höra att jag pratar i gåtor, och det tar jag lite grann som en komplimang. Ser det som en bra sak, för vissa förstår mig faktiskt och andra inte. Det gör det väl bara lättare att se vilka de riktiga vännerna är eller vilka man faktiskt kan funka ihop med?

Nu tappade jag spåret lite grann... Så här kommer låten jag inlede en här delen av texten med! :)
 

Good morning!

God morgon! Idag vaknade jag på strålande humör klockan 8. Alldeles för tidigt, men det gör verkligen ingenting. Nu ska jag bädda sängen och sedan göra en del restuppgifter från skolan, känner mig riktigt taggad för det för en gång skull haha, sen fem i tolv tar jag och några kompisar bussen till Söderköping och Storåfestivalen! Blir säkert roligt, idag är en sådan där dag där allting är roligt och solen skiner(tror jag)! Härligt, härligt!
Just nu sitter jag och sjunger för mig själv, lyssna på låten och jung med du med så slipper jag känna mig ensam haha
puss/ Jeen

.

Oftast är jag väldigt glad och lycklig, men ibland så minns jag, minns att jag faktiskt väldigt troligt är som en tickande bomb. Eller en handgranat som väntar på något som drar ur den där saken och kastar iväg mig-
Och när det väl smäller, ingen vet väl i förväg hur stor skada det blir?
Jag har alltid varit fascinerad av stjärnhimmelen, kanske är det därför jag fick en egen stjärnkarta att alltid bära med mig, när jag vill och när jag inte vill lika väl som när jag behöver och när jag inte behöver?
Ska man skratta eller ska man gråta. Ska jag skratta eller ska jag gråta, vad ska ni göra?
Nej, vi gör ingenting nu. Vi skiter i det, tränger bort det och hoppas att vi inte behöver oroa oss för att behöva ställas inför svåra val, eller händelser utan alternativ. Det kan ta sig i kragen och hänga sig på en galge i en rutten klädkammare.
Vad nere jag kände mig plötsligt. Nåja, det känns snart bättre. Hoppas ingen tog åt sig för mycket av mitt tänkande.
Ni får en bra låt att lyssna på som tröst!


Bra jobbat, Jenny!

Idag vaknade jag halv tolv och tänkte nu gäller det. Jag sover inte en natt till i det här rummet så stökigt som det är nu! Peppad och glad i hågen som alltid gick jag upp och åt frukost med mamma och pappa som precis tog en kaffe och åt muffins. Hihi jag sov länge för en gång skull.. Nåja, tillbaks till saken. Jag berättade om min bra idé att det var dags att STORSTÄDA mitt rum med damning, skräpplockning, lite omflyttningar bland grejjer, plocka bort gammalt skräp, tvätta golv, bädda rent och ja hela kittet ni vet. Mamma gillade mitt initiativ, haha, och lovade att hjälpa mig. Sagt och gjort! Klockan tio nu ikväll var jag helt klar, ja helt, jag hade även duschat och gjort mig lika ren och fin som rummet(nej inte klätt upp mig eller så, jag tycker jag är fin i pyjamas!)

Nu sitter jag här i soffan och bara njuter och andas in doften av citron och hör fåglarna kvittra. Ja, bara i min fantasi såklart men ni fattar. Jag känner mig verkligen bra just nu! Haha ni som känner mig eller överhuvudtaget någon gång varit hemma hos mig när mitt rum varit "städat", jag lovar ni skulle få en chock om ni såg det nu för det är verkligen rent och fint och ordning på varenda hylla! Inte ett damkorn kan ni hitta! Det ända ställe som är lite rörigt nu är den högra låtan under tv:n så tack,tack mamma för att du stod bredvid mig och sa åt mig vad jag skulle göra så fort jag tröttnade haha bäst i världen är vi!
Och ja jag var tvungen att skryta lite om det hihi det är något jag måste göra ibland när jag blir extra nöjd över något. Tralala nu sjunger vi vidare och går och lägger oss va?
Puss och god natt! :D


Säkert!



Låten är bra, precis sådär lagom ironisk! Det gillar jag.
Jag är trött. Puss och god natt! :D

ajjabajja!














Min nya kategori. Här kommer jag skriva om saker som irriterar mig och som folk ska passa sig för att göra om de inte vill råka ut för mitt EVIL EYE! Mm, det kanske inte ser så farligt ut men jag kan också bli arg, inte ofta men blir jag det så blir det riktigt ordentligt och haha måste skratta det är så härligt att vara arg ibland. Nu snackar jag (förlåt, skriver) vrickat men men. Ni som eventuellt läser, ni fattar nog.

Okej, nu till saken, och nej ni som känner mig kommer inte bli förvånade när det första jag tar upp är cigaretter.

Först och främst, jag hatar inte rökare, personer som röker. Verkligen inte, många sådana är väldigt trevliga! Det jag hatar är det faktum att ni faktiskt röker. Jag blir fruktansvärt äklad av att se alla små skitiga fimpar ligga överallt på vägarna, i trappor ute på stan, vid busshållsplatser och på trottoarer. Ja, överhuvudtaget! Hur jävla svårt kan det vara att när man rökt klart om man nu måste- hur svårt kan det vara att gå två meter och slänga den lilla fjuttiga skitsaken i en papperskorg? Eller en sån där man ska fimpa i? GÖR DET SÅ JAG SOM ICKE RÖKARE SLIPPER KLIVA PÅ ERA CANCERPINNAR! Tack.
En annan grej ni rökare ska tänka på är att det finns faktiskt människor som inte röker. Vi har valt att inte röka av olika anledningar men anledningar spelar ingen roll. Ni ska för fan visa respekt och inte ta upp en cigg och röka vart som helst. Det finns inte mycket som retar upp mig så dant som när jag tillexempel sitter själv på en bänk/busshållsplats och väntar på bussen, sitter där och filosoferar och har det bara bra och sen kommer "du" (ingen speciell!) och sätter dig bredvid. Okej, tänker jag. Bra att folk vågar sätta sig bredvid mig då vet jag att jag inte ser farlig ut!
FUCK DET SKULLE JAG FÅ ÅNGRA.
För vad gör du efter att du satt dig? Jo, du tar upp ett sådant där förbannat paket och plockar fram en sådan där förbannad pinne och en tändare sen sitter jag där bredvid dig och du, du tänker inte utan andas in all skiten och flåsar ut den över mig. GE FAN I MIG!  Jävla äkel, ska du röka får du gå iväg. Hur svårt kan det vara att komma ihåg att det finns människor som inte röker? Hur svårt ska det vara att visa respekt och låta oss få andas in hyffsat frisk luft? Hur svårt kan det vara att hjälpa allmänheten med renare gator genom att slänga de vidriga fimparna i en skräpkorg?

Jag skulle kunna skriva i evigheter om det här ämnet men känner att jag kommer nog inte kunna föra det vidare mycket mer än såhär ikväll. Men mitt tips till er alla i framtiden om ni vill kunna bli respekterade på riktigt och få tacksamma blickar;
1. Fimpa ciggen på allmäna platser.
2. Släng dem för tusan inte på gatan!
3. Vill du röka i busskuren, fråga artigt först om det är okej. Då accepteras ditt val även fast jag ber dig flytta lite!
4. Ett vänskapligt råd, rök inte inomhus! Varken på fest eller till vardags.

Lista!

Godkväll! Jag har inget bättre för mig så tänkte att ja, varför inte. En lista kan jag underhålla mig med! (Egentligen är det en utmaning att det händer något dåligt om man inte gör den och så vidare men det ska jag itne utsätta er för så tog bort det innan jag la igen den. Bäst jag är va? Haha)
Här är lite onödig fakta om mig hare gött!


OM JUST DIG

NAMN: Jenny

FÖDD: 26 Juni 1991

BOR: Ringarum
 
FAMILJ: Mamma, pappa och lillasyster

SKOLA: John Bauer

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

SAKNAT NÅGON: Lite

ÅNGRAT NÅGOT: Inte direkt

LJUGIT: Bara för mig själv

SVIKIT NÅGON: Tror inte så.

KÄNNT DIG SÄMST: Nej

GRÅTIT: Jo

SKRATTAT: Haha ja hela tiden

VARIT SJUK: Ja fy sjutton

VARIT UTOMLANDS: Haha i min drömmar

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: Nej

HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Som en blandning mellan Toker,Trötter och Prosit!

HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Fysiskt- Mindre bra. Psykiskt bara bra tack!

HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Ställer de rätt frågor så svarar jag ärligt!

BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Förälskad- ja kanske men inte kär

TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Ja det gör jag

VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: Charmiga galna typer haha

SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: Ha ett leende på läpparna för tusan! :D

SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: längre än mig iallafall

SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Det han passar bäst i, woho!

UTSEENDET PÅ DIG


BRUNETT ELLER BLONDIN: Mitt emellan med lite rödaktiga toner

ÖGON FÄRG: Blå

LÅNGT ELLER KORT HÅR: Långt

SNYGG ELLER FUL: Jag känner mig inte ful iallafall :P

NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Delvis haha

BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Händer

HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Njee

HAR DU LÅNGA NAGLAR: Nej, usch pinsamt men en dålig vana jag har som hindrar mig.

SMINK ÄR DU INTE VACKER UTAN: Jodå, hellre utan än med haha

news!

"Tessans bror kör DOGGYSTYLE!!


Så nu vet hela världen det och vem tusan Tessan är har jag ingen anning om. Det kom två killar från prolympia och sprang samtidigt som den ena ropade att ja, Tessans bror kör doggystyle.

Grattis Tessans brors flickvän:)


mimmi pigg-frilla!

Av någon anledning blir jag oerhört mycket lättare utråkad och rastlös när jag är sjuk och borde ta det lugnt och så vidare. Jag känner mig också ganska kreativ ibland som idag, sitter och är en nörd och läser bloggar, typ blondinbella.se .  Kunde hon länkat den där videon mer lägligt eller? En video som visar hur man gör sådan där rosettfrisyr som typ Lady Gaga har (hatar att göra reklam för kvinnan, men håret är faktiskt lite imponerande)
Nåja, rastlös som jag var bestämde jag mig för att anta utmaningen och här är resultatet. Långt ifrån lika imponerande, jag känner mig faktiskt lite mer som mimmi pigg eller något men men. Ahahaha kom ihåg att det är första gången jag provar att göra frisyren plus att jag är sjuk (genomförkyld, lite feber, ajaj i nacke/rygg osv).

Tänk på det innan ni skrattar av stolen!

Puss:D




God kväll!

Nu är jag medlem på deviantART också, så om någon är intresserade av att se lite av mina bilder så kan den ju klicka in på http://jendc.deviantart.com och titta! Medans du ändå är där kan du kanske kommentera med. Kritik är också bra!

God natt och sov gott
Puss Jeen

hhfg

Om man är jättearg, finns det något mer befriande än att lyssna på riktigt hård musik riktigt högt med öppen dörr när ens lillasyster sitter i rummet bredvid och försöker se på film? Hihi tror inte det. Höjjer lite till nu. Ett tips till alla storasystrar där ute, se för sjutton till att ni slipper ett pmsbarn till lillasyster MED BRUTEN FOT. Det är förfärligt energikrävande. Riktigt osar dåliga vibbar runt henne och går mig på nerverna... Pff. ÄÄÄH


tuuut!

Igår drack jag läsk, då hamnade det massa luft i min mage. På lektionen skulle vi ha debatt, då var det nära att bubbla upp och låta lustigt, fast det gjorde aldrig det som tur var, hihi annars hade det kunnat uppstå en pinsam situation! Hohoh.

Idag drack jag kaffe, cola och åt choklad. Väl hemma vid maten så kom jag att tänka på en grej Minna sa idag och samtidigt på Saras fina " HA-HA DU FÅR INGEN PUSS, DU FÅR INGEN PUSS! HA-HA-HA HAHAHAHA"
-Och ja, jag började att stor skratta!. Lyckat att försöka förklara det för mina föräldrar, förklaringen gick ganska bra men ingen av dem fattade nog riktigt det roliga hahaha då kändes det lite varmt på mina kinder.


En annan lite pinsam grej som inte är något att skratta åt egentligen men ja hihi jag råkade glömma bort att lägga upp bilder från valborg och nu känns det lite sent så sak samma :D


P.S Nu ska jag äta glass. Glass är gott och oavsett vad så mår jag alltid lite extra bra efter att jag ätit glass! Ha en bra fredagskväll och se fram emot att jag kanske lägger upp en filmrecension senare hihi puss

Tristan & Isolde

Det är en av mina favoritsagor. Läste boken som är tryckt 1902, den var skriven på vers och gammelsvenska men så otroligt fin saga. Det sägs vara den första kärleksagan som berättades, det ryktas att Shakespear själv inspirerades av den historien när han skrev Romeo och Julia. Men som sagt, bara rykten. Boken är trots det gamla språket klart värd att läsas, men om man inte är någon läsperson så kan man se filmen. Enligt mig är det nästan som en helt annan historia och tack vare det är filmen med bra, iallafall om man som jag kan tänka bort att den ska vara baserad på boken.
Nåja, det här är dagens tips iallafall och här kommer en trailer, tyvärr inte jätterättvis mot filmen men hoppas den fångar intresset iallafall!


gamla cam

Snurrig som efter tornadon på liseberg, en anning mindre skrattig bara. Hm, jag kan verkligen inte begripa vad det är för fel, vad gör jag för fel? Varför har jag så äkligt ont i ryggen/nacken hela tiden? Massage drygt tio veckor i streck hjälpte ett tag men nu sen två veckor tillbaka har det nästan varit värre än innan jag började. Varför, varför, varför frågar jag mig hela tiden. Okej, inte hela tiden men ofta. Det är inte direkt så att jag vill ha ont och det är inte psykiskt heller det vet jag.
Bajs är äkligt.

Här peppar jag mig själv med lite gamla cambilder jag hittade på mig själv haha självironi är bra att ha, mmh tummen upp för den!















Nu känns det bättre. Någon som vill cama med mig? Haha puss och god natt!

ey


Förvänta dig inget Jenny, när ska du lära dig?
Antingen åker du dit sitter där och ler och klappar händerna, men vi vet alla att jag kommer inte vara nöjd, varför då ta emot något när jag vet att jag inte kommer att kunna vara tacksam fullt ut? Jag hatar svåra val. Antingen tänker jag på mig själv eller så är jag oerhört... raka motsatsen iallafall. Med tanke på att på grund av någon annan stäldes jag inför ett val jag hatar att göra jag kan inte bestämma mig. Det handlar om mig. mig-mig-mig-mig-mig.
Sista tiden har jag varit oerhört nostalgisk av en lustig anledning och förr, när jag var mindre lyssnade jag så mycket på green day och i oktober kommer de och spelar i sverige. Yay!
Nu snurrar det i mitt huvud. Nej, det beror inte bara på överhettad hjärna med många tankar det beror mest troligt på migrän. Uäh, ska nog gå ut en stund. Ursäkta så mycket för dessa lustiga halv deppiga innlägg ikväll, imorgon är jag nog glad igen haha herråå

Voices off; camera

Ibland kan man tro att man känner någon, som sedan visar vara en helt annan. Ibland blir man besviken, men ibland... Mer sällan, men fortfarande, det händer, ibland så blir man possitivt överaskad av den nya sidan personen visar. Ytterligare ibland blir man bara förvirrad, det blev jag.
I det här fallet handlar det om mig själv, jag trodde jag visste vem jag var, att jag hade "lärt känna mig själv" men hade jag det? Kan man lära känna sig själv, kan vara helt säker på hur man reagerar på olika saker? Man ska nog inte räkna med det iallafal. Visserligen gör det inte så mycket nu som sagt, men är så förvånad. Förvånad över att någonting känns. Ja, någon slags känsla är väckt inom mig och hur jag än vrider och vänder så kan jag inte förstå vart den kom ifrån, den borde inte finnas där? Jag är inte helt säker, men jag tror att det är saknad. Är det de så...ja... hur kan jag sakna? Nej, jag begriper det inte. Och jag har så länge tänkt att jag visste det där med "the heart is something you can't control", texten jag kommer att tatuera in som en evig påminelse till mig själv. Allting man ser, hör, läser, känner går att tolka på flera olika sätt, såklart. Men hur ska jag nu tolka att någon o-identifierbar känsla är väckt inom mig? Jag kommer mest troligt bara låta det vara, pressa den ut, utanför mina murar och stänga fönstrerna ett tag, sen kommer det kännas bra igen. Här, här inom mina murar är jag trygg och inte ens kryptonit kan göra mig svag här såvida jag inte tillåter det innanför mina murar. De är byggda av ett material jag vägrar tala om, så tänk inte ens tanken att försöka ta er igenom! Fast... Det är nog inte så svårt som det låter. Det bra är att jag är stark nog att när som helst stänga allting ute! Eller, jag tror det åtminstonde. Som jag nämnde nyss, jag trodde mig känna mig själv men jag hade fel. Nu är jag öppen för förändrar och plötsliga, lustiga upptäckter. Kom bara kom, det gör mig starkare!

Imorgon kommer jag skojja bort det här, men nu har jag skrivit av mig så nu känns mina axlar en svag anning lättare. Tack för mig!

Sen kväll med Jenny..

..Nej det kommer det säkert inte bli. Jag sitter just nu ute på altanen med en filt, så skönt det är! Luften känns frisk och klar, lite kyligt om händerna men gör inget. Här ute kan man åtminstonde slappna av mycket bättre än någon annanstans där jag kan vara just nu åtminstonde. Inne har jag ju en lillasyster som är värre än det värsta PMSmonstret ni kan föreställa er. Humörsvängningar och dåliga vibbar lång väg. Usch. Nåja, jag åt nyss en glass och sitter här och har det bra. Ska vara duktig och plugga lite hade jag planerat så skriver kanske något vettigt lite senare.

Puss Jeen


RSS 2.0