SAVIOR



Det var på tiden!

VARGARNA I SMFINAL, och det går bra, GRYMT!

Då kan jag lägga till lite fler folk på listan med kändisar jag blivit fottad med... Haha nej skojja, nu överdrev jag. MEN FYFAN VAD HÄRLIGT, VARGARNA I SMFINAL!!! OCH DET GÅR BRA! YAAAAAAY!
Och om det inte vore för den här stjärnan Tai Woffinden...

... som laddar med paintball på parkeringen innan matcherna, då hade vi kanske inte gått lika långt. Jo, kanske, men grymt duktig är han och dessutom bara 19 år. Tar alltid riktigt bra med poäng! Sjukt, och här langar jag också en bild på mig med honom den ni, vi lyckades göra skumma saker med ögonen båda två men men bjuder jag på. :D



Och så upptäckte jag en pooser i laget, "Kasper" (egentligen något polsk jag inte kan stava till i stil med "kaszprzack")



Och så var jag ju tvungen att ha en bild med Joe Screen, trogen varg det! Inte kört så mycket i år dock, men väldigt många matcher har han kommit och tittat på iallafall. Bra lagledare det :)

Hahahaa bjöd på den bilden med. Han ser ut lite som en tomtenisse hihihi och jag ja jag är jag vad kan man förvänta sig.
Roligast var nog ändå Skornicki, jag frågade om jag fick ta en bild han svarade "What, just me? Why not together?!" Haha så skrattade och när han blinkat och bett snällt ställde mamma upp på att ta ett kort på mig och han.

Och ja, jag vet att jag ser stor och fet ut, större och fetare än vad jag tror jag är men de där förarna är ju hur små som helst också :) Liten bildbomd det här, och imorgon bär det av till Gisslaved för sista delen i finalen. Hur ska man kunna sova nu?! Ajja, måste. Lång dag imorgon:)
Puss hihihi


Objection Tango

This is pathetic and sardonic
It's sadistic and psychotic
Tango is not for three
Was never meant to be

But you can try it
Rehearse it
Or train like a horse
But don't you count on me
oh, Don't you count on me 


 


Tango...


WeekEnd

Det här var en anning annolunda helg, åtminstonde på festdelen. Fredagen hamnade vi på förfest i folkpartiets lokal(WTF?!) med en salig blandning av folk. Sen vart det Hugos och hade ritkigt kul riktigt nykter haha och sedan buss hem. Igår blev det hugos igen, Frida och jag åkte in till alldeles för tidigt så ett bra tag satt vi på en parkbänk och sjöng och skrattade innan vi åter igen gick till Hugos, lite mindre nykter denna kväll. Massa bra härligt folk och kvällen var... vet inte vad jag ska säga haha men det var väl roligt igen tss. Nu åkte vi dock inte hem utan Frida jag och David höll oss vakna och tog första bussen, vid sju, hem imorse. Yay! Sov ungefär tre timmar men är ändå rätt pigg idag. Lite förvirrad, men kanske har med min nya hårfärg att göra?! Haha, nej troligen inte men nått konstigt är det.
Puss! :)



80's


Gammal bild men oh what a feeling att vakna upp med grymt partyhumör! Here we go:D


"What if it all disappears in the shadows that reach from the stars?"

Just nu har jag rast, men snart så börjar engelskan igen.
Jag hade tråkigt så satt här vid datorn och funderade på ifall jag hade något att blogga om... tankarna sprang iväg och satt mest bara och stirrade tomt framför mig. Vaknade till och sneglade lite snabbt åt sidan för att se om min klasskompis som sitter bredvid reagerat och skrattat åt mig eller så, jag skulle ha skrattat om jag sett mig själv haha, men nej det gjorde hon inte. Hon satt själv helt inne i datorn och vad gjorde hon? Hade en sida uppe för att skriva ett blogginnlägg.
Det var här jag började skratta för mig själv, haha. Vad händer? Varför bloggar man? Jag gör det mest för att fördriva tid och spara tankar åt mig själv, alltså, ibland tänker jag något, säger något, skriver något, och nästan alltid i gåtor. Men jag kan ju själv förstå mina gåtor så skriver jag ner det förstår ingen anning men jag gör och kommer alltid att göra.

... Och ytterligare ett ointressant och värdelöst stycke text var lämnat i denna värld, surfandes på internet.

Men lite bra saker ska jag komma med till det här stycket.
Rise Against är som de flesta vet mitt favoritband. "Dancing for the rain" är en av deras låtar och idag på bussen in till stan la jag märke till att varenda gång den låten spelas, i slutet, innan sista textstycket så är det bara musik, och den musiken i den melodin får mig alltid att bli fruktansvärt nostalgisk. Tänker alltid tillbaka på något, haha ibland bra ibland dåligt. Idag bra, men det fick mig att återigen sakna stämningen vi hade på högstadiet.
Och så har jag även för ett par veckor sedan insett att hur mycket jag än försöker älska sommaren och solen så ÄR hösten min favorittid. Faktiskt. Och tror jag glömt att nämna det? Jag vet inte riktigt varför, för det finns mycket jag gillar med alla årstider men hösten, det ligger nog närmast hjärtat även då jag senast idag blev lite irriterad på att blåste halvstorm.

Puss!




AA-AA-AAAOOOW!!! (jag ylar!)

VARGARNA ÄR I FINAL!
SÅ JÄKLA UNDERBART!!!
Inga som väntade sig när vi gick upp i elitserien i år, HA SÄGER JAG OCH ALLA ANDRA VARGFANS, DÄR SER NI SÅ BÄST VI ÄR!
Yeyeyeyeyeyeyeye jag är asglad hahaha vad ska man säga?
Mormor satt och grät i soffan så glad var hon, jag har inga naglar kvar så spännande var det, och kan tänka mig att mamma hoppar runt och kramar alla hårt flera gånger om nu. Så underbart. Vilken seger att bara kommit såhär långt! Ojojoj hahaha jag bara skrattar när jag tänker på hur härlig stämning det måste vara där nu. Blir nog att åka till Gislaved nästa vecka och se Vargarna ta hem SMguld, hihi eller åtminstonde silver.. Hoho härligt.

GOD KVÄLL ALLIHOPA!
Nu ska jag ringa mamma och se om vi får nattgäster, brukar ju få låna ut mitt rum till förare såna här dagar haha men de gör jag så gärna när de går så bra.
(update, inga nattgäster! puh jag får sova yeyeye:D)
Puss!



Noodle-time!

Nu på rasten gjorde jag en bra upptäckt medans jag åt nudlar m. kyckling från ica! Asbra förövrigt, att de har varma takeaways där, det gillar vi!
Nåja, alla vet ju att nudlar är långa och kan va lite svårt att få in hela på en gång, men om man säger "nom-nom-nom" samtidigt så gick det jättelätt:D Man tar liksom bara med dem i orden och slurp så har hela nudlarna och inget kladd. Siiiiitbraaaa.
Det skålar vi med pepsi för!


(google bild)


Yay!

Nu har jag en ny video uppe på youtube! Watch this, haha enkel grej vi gjorde på två tre lektioner i skolan. Jag tackar Charlie så mycket för redigeringshjälpen :)

 


Och för övrigt har vargarna speedway gått vidare till semifinal, ikväll mot Vetlanda, det tar vi lätt, hoppas det blir final nästa vecka med.
Puss! :D

Sunday

Jag tror jag lyckats städa bort min kamera(storlekmindre, inte systemkameran). Jag tog kort på mina nya skor igårkväll, haha, och nu tänkte jag ta kort på mitt hår och se hur de ser ut på bild. Ja, jag har färgat det igen och nu är jag nöjdare! Som det är nu kan jag leva med.
Men hur sjutton kan en kamera försvinna medans jag städar?! Fodralet hittar jag, det ligger fint och hånler åt mig medan jag springer runt som en yr kanin och letar.
Hmm...



DAMDAMDIDAADAMDAMDIDAMDAA

Laddat med kaffe och en jäkla massa dålig musik.
NUHEFFLAR ÄR JENNY IGÅNG!
SKÅL FÖR IKVÄLL NATHA! :D


Booo... det suger att va klar tre och en halvtimme före bussen går.
Hihihihihihi










Yee

Spegel, spegel på väggen där
Säg vem som en konstig hårfärg bär?


Vill också påpeka att den blev bättre på bild än på riktigt. Jag passar inte alls i den.
Haha och nu ska jag sluta klaga på mitt hår i bloggen.

Uh

Neej... jag gillar inte mitt nya hår alls... det här har aldrig drabbat mig förrut, haha har alltid varit ganska nöjd med en färgning av håret.. Fy vilken ovan känsla haha :D Imorgon/helgen blir det mörkade/brunt.


Hairproblem

Jag har problem med mitt hår... färgade det igår, mahogny hette det, men det blev en röd färg jag inte gillar. Alltså, inte den fina röda jag hade förr utan en som jag inte passar i haha. Gick igenom massa gamla bilder på mig... vilken hårfärg jag haft hittills passar jag bäst i egentligen?












Okej mest bilder på mörkt hår, men hjälp mig nu snälla, vad passar jag bäst i? Troligen blir de mörkbrunt SNART.

Kaffetanke


Hemköps kaffe var INTE gott. Icas kaffe är drickbart.
Det är onsdag... jag behöver mer kaffe!

En bra måndag :)

Idag så var jag hos min älskade frisör och klippte mig klockan elva.Theodora på modeklipparna måste vara den bästa nånsin, har inte hört nån som blivit missnöjd hos henne och jag tipsar alltid alla som undrar om frisörer om att gå dit till henne haha. :D Ja och jag blev fin i håret tror jag, när jag kom till skolan sen fick jag en glad kommentar. En kille i paralellklassen tittade fundersamt på mig en stund sedan frågade han ifall jag hade löshår. Nej sa jag, han svarade då med "va, är de äkta?!" eh... jaa? "shit, vad långt hår du fått"
Haha liksom, det syns först idag när jag PRECIS varit och klippt mig? Antar att jag ska ta det som en komplimang hihi.

Innan jag gick till frisören så tog Natha och jag ett varv på stan, dumt gjort, jag är nu nästan lite sugen på ett par höga stövlar... alltså, inte med klack-höga, utan höga, en bra bit överknät höga! De här på bilden kändes högre, och tror de var de med, än vad det ser ut som...

Vågar man? Haha, jag är Jenny, klart jag vågar?! Mitt problem ligger i att jag brukar få infall och köpa skor jag sedan annvänder typ en gång och aldrig mer. Ligger dessa i riskzonen? Hmm. Tills vidare kan jag ju visa den här sjukt snygga jackan vi hittade på vero moda! Jag dör, hade jag haft bra ekonomi hade jag lätt köpt den direkt! Nu är det så att den var lite för tunn, jag behöver en vinterjacka, inte höst. Men sjukt snygg haha och väldigt Halloween.
"Everyone hail to the pumpkin song!
La-la-la-la-la-la-la this is halloween"



Ojojoj, nu har jag fått huvudvärk av alla mode/klädesbekymmer. Bäst jag går och lägger mig så jag gör bra ifrån mig på teoriprovet till körkortet imorgon!

Puss och klapp på kinden!


New Moon!

Personliga åsikter, den är en anning... för avslöjande. Visar kanske inte så jättebra vad New Moon faktiskt handlar om men jag ser att filmen kommer bli grym! Fy sjutton vad jag längtar:D


willkommen!

Jag upptäckte just att soundtracket till Cabaret finns på spotify! HAHA stackars min klass när internet fungerar i skolan igen:D Ska nog välkomna Sara ordentligt med lite MONEY-MONEY-MONEY-MONEY-MONEY-MONEY-MONEY *kling-klong* när hon kommer hem från gran canaria:D hihi.


"We've got one planet, one chance" -Tim McIlrath

Jag fick nyss en kommentar på mitt senaste innlägg med mina åsikter om rökare, gillade slutet "du borde bli djurrättsaktivist eller något istället". Lite komiskt att jag senast idag diskuterade med en klasskompis om vad som egentligen händer med delfinerna i Japan. Någon som sett dokumentärfilmen "The Cove"? Jag har inte gjort det än men jag vill det, jag förstod inte exakt vad som verkligen händer med delfinerna genom trailern till den, men jag känner att den måste ses. Så det blir dagens filmtips!



Men om jag borde bli djurrättsaktivist? Jag kommer nog göra någonting sådant i framtiden, men jag har lite svårt för det just nu. I baktankarna har jag en tjej som har en gemensam vän med mig. Hon föder upp kaniner och för några år sedan gjorde Green Peace inbrott där och släppte ut allihopa i det vilda.
Jag undrar i mitt stilla sinne hur bra var det egentligen? Kaniner födda och uppväxta tama med människor som är vana att få maten serverad, plötsligt är de själva i en stor främmande skog? Ingen gosar med dem och ger de mat? Ingen ser till att de har det bra? Jag kan garantera att hon de stjälde dem för tog väldigt väl hand om dem och satt verkligen inte inne i små burar hela tiden, absolut inte. Så jag undrar hur de tänkte där?
Varför inte fokusera på något större problem? Finns många djur som har det mycket värre än så. Dem kommer jag kämpa för, på ett eller annat sätt.



http://www.youtube.com/watch?v=dScutbJpHoA
Grymt bra musik och kolla videon så ser ni ett budskap... de flesta klippen kommer från "earthlings" en dokumentär med bilder jag vill varna känsliga tittare för men se den iallafall, för jag kan garantera att den ger intryckk. Och ja, den går att hitta på youtube. Ska skriva mina åsikter om det med en dag när jag har tid.


Elfte september

Jag kommer så väl ihåg dagen efter 9/11.
I skolan, våran lärare pratade lite om det som hade hänt och försökte förklara det för oss. Jag minns inte exakt hur och vad hon sa, men en mening minns jag.

Hon berättade att på kvällen hade hela hennes familj suttit vid tv:nyheterna, då hade hennes 4åriga dotter kramat henne och sagt
 "tänk alla barnen som aldrig blev hämtade på dagis."
Jag tror hela klassen blev tårögda då. Det spände lite i ögonen iallafall för man tänkte, tänk om min mamma eller pappa en dag inte skulle komma hem, för att några terrorister mördat dem på jobbet?
Jag har inte så mycket jag tänker säga om den här dagen mer så ha en fin fredagkväll och festa på ordentligt! puss<3

Jag vill bli "A non smoking generation" aktivist, de skulle passa mig.

Jag blir så förbannad, sitter på aftonbladet och läser artikeln om "A non smoking generation" som säger att cigg borde sluta säljas i MATBUTIKER för att det är fel. FELFELFEL! Jävla idioter som röker alltså... Jag håller helt med, hur bra signaler är det för tex ica att ha massa äkliga gifter hängandes över huvudena på alla som ska betala i kassan? Inte bra reklam i min mening. Hade jag haft möjlighet skulle jag ratat ica totalt och bara handlat i affärer där inga cigg säljs men nu är det lite svårt. Jag tycker iallafall faktiskt att det är ett bra förslag som inte borde vara för svårt att genomföra, det kan säljas på andra ställen men inte i mataffärer.

Till saken som gör mig förbannad.
Kommentarerna till artikeln... Ett snille säger något i stil med "Rökare är den nya utsatta gruppen, nu är de inte längre rasism etc som är offren. Rökare har allt rätt i världen att röka sina ciggaretter!"

Jomen goddag. Att jämföra antirökare med rasister? Kolla upp lite fakta innan du säger nått? Jag är INTE rasist, varför i hela friden skulle jag vara det? Människor som människor oavsett hur vi ser ut.
Antirökare? DET ÄR JAG OCH JAG ÄR STOLT ÖVER DET! Varför jag är antirökare? För jag vill inte röka, det är äkligt, folk som röker luktar väldigt illa och det är så äkligt att jag nästan kräks varje morgon när jag väntar på bussen och ser alla skitiga fimpar överallt. Och när DUDINFULAJEVEL står och flåsar ut din äkliga, giftiga, stinkande andedräkt på mig så mördar du mig långsamt. Det handlar inte om långsamt självmord, rökning, utan om långsamt folkmord. Tänk på det nästa gång du tänder den där pinnen.
Undrar om man i USA kan stämma typ marlboro för långsamt massmord...? Det skulle jag lätt göra isåfall. Då skulle jag bli rik:)



'Cause I'm just a teenage dirtbag, baby!

Jag kom att tänka på en grej häromdagen... Nästan alltid när jag behöver komma igång och vakna lite, tex lördagmorgnar haha, då iallafall, så fixar jag en playlist med riktig feelgood musik. Eller ja, musik som pumpar ut massa bra energi från högtalarna och varenda gång så startar jag med teenage Dirtbag. Haha ingen anning om varför, kanske för att det är en låt med text man kan? Nåja, jag gillar den iallafall och energin är helt okej! Det roliga är att när jag var liten, gick i låg och mellanstadiet så avskydde jag verkligen den låten! Haha, det typ kröp i kroppen på mig och jag ville bara hålla för öronen och skrika "bläää! STÄNG AV!"
Huh..ja... Så var det då. Vad trög jag var. Men det var säkert delvis för att jag inte förstod den. Och sne kan man ju faktiskt ändra sig... Det gjorde jag någon gång i 8an eller 9an om jag inte minns fel.

Och resten av playlisten kan se ut hur som helst med vilken typ av musik som helst (dock ingen hiphop/rap).

Men nu ska jag gå och klä på mig innan jag går till bussen.
Harebranu!




(Och vem har inte nån gång känt igen sig i den här låten? :))

Photos

Jag satt och läste igår på Dixi wonderlands blogg, hon skrev lite om att en av hennes favoritfotografer är Tim Walker... Glad att jag klickade in och såg det innlägget, kolla dessa bilder! Älskar färgerna, nej älskar hela bilderna! Snacka om inspirerande:D









Tillbaka till Vammar?

Jag sitter i skolan och är nostalgisk nu igen... Jag saknar vammar! Äh, där var det faktiskt, förlåt, mycket roligare. Haha hemkunskapen, slöjden... rasterna? Vi hade så kul åt allt. Hallå, vad hände? När blev man såhär seg och tråkig? Jag känner mig faktiskt jättetråkig när jag är i skolan. Haha bara för de sitter vi och skrattar nu, men endå, det är inte samma sak! Haha vad jag nog egentligen vill ha sagt är kanske att jag saknar folket? Aa så måste det vara.
Musik som påminner om högstadiet :')






4 september

DETTA FICK NATHA AV MIG I FÖDELSEDAGSPRESENT. Vem är bäst då?! :D hahahaha
Hennes högsta önskan... dock i ett någon mindre format hoho


Ge mig höst!

Alltså, kan det inte bli höst ordentligt snart?! Jag blir verkligen galen av det här vädret. Ena stunden så håller man på att decka ihop av värmeslag och nästa står man och fryser så man skakar. Nästan. Okej, jag överdriver men ni fattar, jag hatar de här värmesvängningarna, det är värre än min systers humör! Boo...

Nu ska jag slå in presenter, min vän Natha fyller 18 imorgon, så grymt kul vi ska ha! ;D
Haha, åh, påtal om henne, hon hade hittat ett "brev" vi skrev till varandra i början av åttan... Haha nu skrattar vi så tårarna rinner åt det. Vi var "kära" eller ja intresserade av/i samma kille... haha... Well ärligt talat undrar jag om det inte var vid den tiden vi började bli BRA vänner? Alltså, vi kände varandra innan men jag tror det kan ha varit pga det där vi kom närmare varandra. Och isåfall borde de där brevet ramas in och sättas på museum eller nått:D nåja, nog om det. Oavsett vad så är jag glad att vi är vänner!


 
(bild från skolavslutningen i julas)

Tidningar ger aldrig rätt variant...

http://www.destination.se/boende/article5695787.ab


Okej, jag läste den här artikeln på aftonbladet idag och kände att jag ville kommentera de ovanliga sakerna att glömma. Haha, jag kan väl inte hjälpa att jag är lite...lost?!


1. Träben.
Hade det legat sågspån på lakanen hade jag misstänkt hjärnblödning!

2. Wok En gäst i Lake Terrace Motel i Virginia, USA, lämnade en wokpanna fastsmält i toalettsitsen. Gästen hade fyllt toaletten med kol och sannolikt lagat mat inne på dass.
Är du hungrig? GÖR SOM INDIANERNA! Vad gör dom då? Ja, lagar mat såklart. Man tager vad man haver! 10 tändstickor gick åt... fysjutton.

3. Lyxåk Nycklarna till en Porsche 911...
Ey, den är min! Tack för att du tala om vart jag ställden!

4. Uppblåsbart får
Bää-ää-äää... She's aint gonna pay!

5. Sista vilan
tack för den kompisar!

6. Radiostyrd Helikopter
Den funkade ju inte när batterierna dog så jag kopplade om några sladdar och spolade ner kontrollen sen avr ju den inte mycket mer att ha.

7. Fotbollsbiljetter
Glömde? JAG LÄMNADE DEM DÄR! Fotboll, jag? Nej tack:D

8. Förlovningsring
Alltså, kolla närmare. Det är en av plast man får för en tia i en automat, ni vet liknande tuggumiautomater?
Den var för lite för stor... så jag tappade den, okej?! Jag köpte en ny dagen efter och ingen märkte skillnad trots att ena diamanten var grön istället för blå. BAH!

9. Röntgenbilder
De var min syrras från när hon bröt foten på tre ställen! Doktorn skämdes över att han undanhöll detaljer som ruttna hälar och svullna leder så han lämnade bilderna där i hopp om att de bara skulle kastas... Den fräcka .....

10. Orm
Alltså, när han hade slukat snubben som krävde dricks efter att ha lämnat champagnen så växte han oerhörtfort... Hade inte plats för han i väskan när vi skulle packa så jag tänkte, kanske kommer någon annan som vill ta hand om honom?

11. Läderpiska
Natha, den hör vill till han snyggingen med de där omtalade stjärtmusklerna? ;) Du vet, han i skogen...

12. Den slutliga utcheckningen
Tjarrå!


RSS 2.0