Mental Istid

"Och den nya tiden den kom ju så fort. Mitt liv flimrar fort förbi på ett datakort"

Jag saknar Thåström, Imperiet och Ebba Grön på spotify.
Så fort jag har jobbat och blivit rik ska jag köpa alla skivor med all musik jag gillar och kan tänkas vilja lyssna på så att jag aldrig behöver oroa mig för att inte kunna höra en låt jag gillar på grund av ingen internetuppkoppling. Det var sjutton bättre förr när man spelade in på kasettband från radion eller grannens lpskivor.
   Pappa har ett tjugotal band som är märkta "Benkas garage" (något i den stilen iallafall minns inte ordagrant haha). Jag frågade en gång vad det var för musik på och han skrattade och sa att det kunde va vad som. En kompis till honom som var riktig nörd och hade hur mycket skivor som helst, han hade i princip all musik tyckte de så de brukade springa dit med sina kasettband lite då och då så brände han över de bästa åt dem. Nice? Ja! Det man aldrig haft saknar man inte och det man inte vet lider man inte av.
Skitbra!


Can't destroy what isn't there

 


KF

Igår kväll när jag startade datorn ovanligt sent och var ganska trött så låg jag på mage på sängen med den. Plötsligt dunsar de till på min rygg sen kommer en katt och lägger sig över nacken på mig och kanar ner under och kramar fast min arm hahahaha hur söt är han inte egentligen?! Där såhär låg han sen och snarkade tills jag stängde av.


Aha!

Jag känner ingen som överlevt ett möte med en Zombie!
Det kan bero på 3 olika saker som jag ser det.

1. Det finns inga Zombies
2. Om den inte överlevde så dog den ju, därför har jag inte mött en överlevande
3. Jag känner för lite folk


Bloody Mary

Nu äntligen är vi klara med våran skräckfilmstrailer! Haha jag vet att den inte är läskig och bäst och sådär men blev helt okej ändå.

 

Music

Jag hatar när man känner på ett speciellt sätt och inte hittar en låt som beskriver det. Jag är sådan, ibland så känner jag för att höra en viss låt och då kommer jag på precis vilka ord som beskriver vad jag tänker. Och ibland behöve jag höra en låt för att komma på vad jag vill komma fram till, just nu till exempel, och så hittar jag ingen bra som passar. Då blir jag irriterad och kanske till och med sur. Och vid de allra flesta tillfällen brukar jag faktiskt hitta en bra låt då, så nu ska jag fortsätta leta igenom gamla playlists.

Puss:D


2012

Igår så bestämde jag mig för att bara vara hemma och ta det lugnt och bli frisk. Fick jag det? NAE. Haha, okej jo egentligen men Karin tjatade om att jag skulle med ut men det sa jag ifrån om så det slutade med att vi såg filmen 2012 mitt i natten.
Jag har inte så jättemycket att säga om den, ingen favorit, inget speciellt. Eller ja, full av specialleffekter hit och dit men inte mycket mer. Enda tanken efteråt var iallafall vad roligt det skulle vara med bloopers till en sån film, hahaha i stil med "Oj, vi råkade flytta fel världsdel!" eller kanske " Oj, där finns ingen vulkan egentligen!"

Haha vore fett kul.


Filliduttan & jag

Just nu sitter jag här och filosoferar över varför jag inte fick någon invite till Hogwarts när jag var liten. Och vem glömde ge mig magiska krafter att trolla med?! HALLÅ?!
Haha skojja men det vore trevligt faktiskt. Är så extremt supertråkigt att sitta hemma sjuk en lördag med en hjärna på högvarv. Haha precis när jag skrev högvarv gick Edguy's låt Fallen angels igång, Hahahaha timing!
Som när jag fick ett sms förra helgen samtidigt som I've got a feeling spelades :O ohshit!

Och vet ni vad detta är? Detta är två.... Fillidutter!!! :D

Engelska lektion

Köpa - Hav - Stol - Tio

Säg dessa ord på engelska högt för er själva. Ja, det är viktigt att ni säger dem högt!
Hahahaha jättekul ni kommer inte ångra er :D


Ludwig

Haha mamma gick just förbi mitt rum och tittade in. Sedan höjde hon ögonbrynen jättehögt och då gjorde jag med det tillbaka mot henne sedan suckade hon och skakade på huvet innan hon började skratta och gick iväg.
Varför?
Jag misstänker att det är för att jag sitter här och lyssnar på Beethoven jättehögt och dirigerar med i takt till musiken. Hahaha... skyller på att jag fortfarande inte mår helt bra. Men han är bra! Och jag lyssnar ganska ofta på klassisk musik faktiskt. Har blivit mer sista tiden av någon anledning jag inte känner till dock.
Ganska fantastisk musik faktiskt. Och hur mycket jag än älskar att lyssna på musik med texter med bra budskap så är det ändå speciellt med en låt utan någon sång alls som ändå kan säga så mycket.
Imponerande!





Quasimodo?

Haha den här då, tror ni inte jag gått och fått ögoninflamation nu med?! Jag lyckas dra mig baklänges få allt möjligt konstigt. Halsfluss + nu detta inom loppet av.. en månad? Nåja, det är faktiskt inte säkert att det är detta jag fått nu men symptonen tyder på att det är pågång iallafall. Bläää hahaha känns som jag ser ut som Quasimodo för tillfället. Inget vackert yttre men oj så snällt och fin inre. Ego? Nej lite självpepp så jag ska känna mig piggare bara haha puss take care gott folk


Hahhahaha mer än sådär kan jag inte öppna ögonen just nu x)

You gonna go far kid!

Vem vill plugga när photoshop finns på datorn..?

BamBam

  • Genomförkyld
  • Snöoväder

Inte kul! Men men inte deppa ihop för det, får skratta åt alla er som måste ut i snön istället. Det känns lite bättre att pricka in att vara sjuk när snön kom tillbaka än ifall det varit sol och 20+ ute. Och gissa vad? Först fungerade inte tvn och då blev jag ledsen och sov till en dvdfilm istället (haha man drömmer så konstigt om man sover till en film) men sedan så fungerade och vet ni vad jag såg då?! Att "Bam Margera presents Where the "#¤%&/( is santa" börjar om ungefär en halvtimme på canal+ comedy. I have a crush on that man alltså, humor och skön personlighet och visar den filmen på TV VARENDA GÅNG JAG ÄR SJUK sista halvåret, haha han är säkert kär i mig.

Och just nu tittar jag på Kat Von D som tatuerar sjömän ihop med Ami på Miami ink. Fint det här!

Bam's mage, bild lånade jag från Kat's hemsida. Klicka på bilden kommer ni dit :)


Andra saker som piggar upp när man är sjuk är söta, smöriga sms som det trillade in en hel del av i min mobil igår. Hihi.


nightmare

Ae den här ni, jag brukar drömma mycket sjukt och konstigt och saker man bara tänker "ne va i hela friden..?" om. Men jag har aldrig tidigare bokstavligen talat vaknat med ett ryck och satt mig upp, ni vet som annars händer folk i filmer hela tiden. Men imorse då jäklar i havet.

HAhaha drömde att jag var med i filmen The Shining och sprang och letade efter en whiskeyflaska. Drack jag det skulle jag bli räddad var tanken. Så hittade jag det och började klunka i mig whiskeyn som var asäklig och sen kändes det som hela jag började brinna och all whiskey rann ut igen ur näsan på mig hahahahah eeeuuuuw DÄR vaknade jag med ett ryck upp och trodde jag höll på att kvävas av min förkylning XD

Ho-ho-ho-hockeyfrilla!

Och jag blev jättelycklig i helgen! Upptäckte att min vän Minna har låtar med DLK på sin mobil, det gjorde min resa kan jag tala om. Vilken lycka, kan ni tänka er?! Haha förmodligen inte, det är kanske bara jag som blir sådär superglad av deras musik.


17-18 april 2010

Här kommer en bildbomd med bilder från kryssningen i helgen. Jag gör dem små, men klicka om någon ser kul ut så blir de stora! Haha och vill man se mig, Sara, Nickie och Boda(en från klassen) dansa så får man bli fan till funcruisers på facebook och kolla in videon dära... HAHAHA säger jag bara :D

Fix och trix, ganska tidigt med andra ord :)



Mat & random boys vi delade bord med pga platsbrist. Men ganska trevliga!
 

Efter 23 före 06:00
  

   

 

Mycket poosande bilder blev det men men kamera kan inte följa med överallt:D Bilderna är föresten Saras och Minnas, taaack:D

Resterande bilder är från söndagen, typ eftermiddag och frammåt haha ingent kommentar...

   

   

    And that's it..!

Här var alltså helgen i bildrutor kort och gott. Vi avslutar med en så kallad <Klassbild!> Ja för det var bara fyra ifrån  våran klass där :D Peace and take care gott folk. Lär er inget av mig och mina vanor.




 

Sångstund!

För alla er som behöver träna på sången man sjunger på utspringer på studenten kan jag här med informera om att den finns på spotify. Med kobojsarnas partytoner! Haha asbra, speciellt för oss i klassen som annars kommer få träna med en mindre populär lärare... hua :D

Kobojsarna – Studentsången

Man kan nästan höra det i mitt namn Jean(s)y? haha skojja

Irritation: När man kommer hem och ser att sin lillasyster städat garderoben och slängt massa snygga jeans som tillochmed hade prislappen kvar fortfarande...
Glädje: När man inser att man faktiskt kommer i dem byxorna! HAHA 6 par jeans rikare :D dock bara provat tre hittils men mm lite enkel ilandsvårglädje sådär när man är lite halvbakis är ju aldrig fel?! ( Inte idag alltså, i söndags/igår)

Och ang. denna bild. Jag är imponerad över hur långt mitt hår blivit juuu:D


"För vi ska ta studenten, för vi ska studeeeheeenteen!"

Hur helgen var? Sjukt bra?! Hahaha dock mår jag ju inte super idag kan jag ju säga. Men riktigt bra kryssning faktiskt och lätt värd allt! Träffat mycket härligt bra folk, roligt folk, konstigt folk, fullt folk och trött folk. Haha aa det mesta. Blev en lång lördagnatt men vid sju gav jag upp efter två timmars efterfest letande och råkade somna en 3½ timme sedan gick Minna och för frukost. Sedan vid tretiden hade även Sara vilat upp sig och hon tyckte vi skulle festa hela resan ut så då var det bara att sätta igång igen haha ölspel på två personer och det man dricker är 14%... behöver jag säga att det gick ganska fort att försvinna igen då? x)
Men dansade vidare sista timmen och sedan "efterfest" i en klasskompis hytt! Haha sjukt gått i samma klass nästan tre år och nästan aldrig snackat med varann. Nåja det var helgen i väldigt korta drag.
Nu ska jag ta en dusch och äta nått tror jag :*


Och mina föraningar börjar besannas... jag anar en hemsk förkylning på väg! Ajaj min hals.

Just dance

Efter den här helgen kommer jag nog vara halvdöd.
Igår var vi bjudna på partybowling på Hugo nattklubb, det var riktigt kul! Startade kvällen med folköl, smink, hårspray och Karin haha sedan tog vi bussen in till stan och på bussen mötte vi upp de andra tjejerna med och sen Frida såklart :D
Till Hugos vid elva, bowlade till strax efter tolv tror jag niiice! Sedan upp i nattklubben och dansa tills de stängde nästintill. Hahaha fy sjutton har träningsvärk i benen idag.
Iallafall, nu ska jag duscha av mig gårdagen, packa en väska, städa lite och sedan ta bussen till stan igen för idag ska vi på Studentkryssning! So it gonna be party all night long. Kommer väl ta de ganska lugnt, är inte superpepp faktiskt.. Hhaha och kul att jag ska dela hytt med Natha, Sara och Minna och alla tre är asförkylda. Så det i kombo med alldeles för lite sömn, mycket dans och goda drinkar,vågar nog inte ens tänka på hur jag kommer må nästa vecka. heheheh...

Här är en bild sen sist vi var på hugos. Den gången var drinkfri dock:D

(sjutton gör jag med håret när jag dansar?!)

Friday

Vet ni vad tigerns mormor kallades? MORRMORR!
HAHAHA xD


tchb

Ursäkta allihopa men jag måste bara avreagera mig lite haha kommer kännas bättre när jag skrivit.



DIN FKKNGBITCH!"#¤%&/()=(/&%¤#%&/()CPJAGHARFÖRHELVETEINTEGJORTNGTATTDUHARANLDNINGTILLATTBETEDIGSÅDÄR:"#¤%&/GAHGGFFGDGDFGDFD.

Hjälp?

Jag behöver hjälp!
Ska på så kallad studentkryssning i helgen, och det ska tydligen vara tema "Beach Party". Vad sjutton kan JAG ha på mig då?! Vill inte springa runt i bikini och flipflops liksom. Jeans och t-shirt? Det låter ju kul och party? Haha jaa jag vet man ska ha vad man trivs i men vettesjutton vad JAG trivs i på ett sånt tema. Ääääaaaaoooh.

Kat Von D, bara för att :)


Dr Jones!

Hahaha snart ett år sedan jag och Sara gjorde denna musikvideo i en flashövning i skolan. Ni anar inte vilket arbete det ligger bakom! Såvida ni inte jobbat nått i flash vill säga:D
Iallafall, ljudet och bilden är alldeles osynkat, det hände något lustigt när vi la upp den på youtube tyvärr. På riktigt är allt vältajmat och delen där de chattar kommer orden till och med samtidigt som sången. Boo... aja jag älskar mitt lejon ni kan se i slutet:D Hahahaha humor.


Onsdag

Haha har vi sköna lärare eller vad?!

Vi fick idag veta att nästa fredag ska vi till Karlstad på en mässa/konferans om något jag just nu tyvärr inte minns. Iallafall, nån skön elev undrade ifall vi inte kunde stanna kvar och festa på kvällen och va sa lärarn? "Jo bussarna skulle gå väldigt sent hem"
"Vaaaa får vi dricka alkohol?!" "Ja det är 18 års gräns så det tror jag det kommer serveras. Och Dead by april ska spela på kvällen vid tio eller något så..."

Resten är ointresant. Men förstår ni grejjen? Haha det är ju nästan som att säga att skolan betalar en partyresa?! XD Resan upp och hem, lunch, partybuffe och dead by april ingår. I en lokal som tydligen ska vara Sveriges näst största nattklubb? Haha lite nice ordnat av lärarna ändå, Bra kämpat JB! :D

Nu är det iofs inget band jag lyssnar på men det går väl att försöka plugga in några låtar på en vecka. Loosing you är iallafall en alla har hört vid det här laget, Robinsson reklamet förra året. Tummen upp!


En blå leksaksbild:D

Vaa nu pratar hon i nattmössan igen!

"Jennys skateboardskola" Vad sägs om det? Nått att se fram emot till sommaren! En helt ny serie som kommer kunna följas på youtube där JAG, Jenny, kommer lära er hur man kan göra för att lära sig skejta. Samtidigt som jag har på mig inlines.
I den finstilta texten kan man också läsa att jag har ingen som helst erfarenhet av varken skejt eller inlines sen tidigare. Mer än att jag kan hålla balansen och ta mig frammåt.
Vad sägs?! Värsta bästa showen juuuuuu
Hahahaah Njeeee.
Men ikväll dammade jag av mina gamla inlines och rotade fram skejten under sängen sedan gick jag upp till skolgården med Karin och Frida och där i mörkret övade vi balansen och hahahaha måste sett och LÅTIT fett kul ut.

  

Find a little paradise of our own

Jag måste säga att jag är förälskad i min nya jacka jag fick med mig hem från London.
Den & Jag, jappjapp prima skinka:D  



Promenera mera!

Idag kom jag hem från skolan och var så glad, älskar detta väder!
Tänkte att oh vad det vore härligt med en promenad... och sen ringer min playmate Natha och frågar ifall jag har tid att ta hand om henne medan hennes pojkvän skulle klippa sig hahaha så vi tog en promenad genom "staden" (läs byn!) och vi övade även på vår vighet...



Jag fick faktiskt till en bättre bild med helt raka ben men tänkte att det var mycket roligare att visa dessa bilder eftersom de blev ganska lika hahaha.
Dagen annars då?
Brottades lite i trappen i skolan vilket slutade med att hon fick asont i armbågen och jag for med ryggen in i dörrkanten och har ett fettfint blåmärke längs med bredvid hela ryggraden hahaha AJAJAJ.

"Fina flickor fiser inte, de vågar inte släppa loss- waowaowao!"

Hahaha

Hahahaha den här var länge sen!


Eyoo



Haha min pappa har skaffat facebook och sitter och nördar.
Jag tyckte det var värt ett försök, jag menar han sitter ju typ i köket och jag har en hel trapp att gå upp för?!
Det smakade underbart med en kopp varm choklad mmmmh<3 min mage blev lite gladare med en macka i den haha


Dagen

Okej, idag har jag varit jätteduktig! Varit på tre kalas! Först hos min charmiga kusin som fyllde 13 (kors i taket vad tiden går fort). Det var trevligt och klämde i mig en stor tårtbit och två koppar kaffe och minst fem olika kakor. Sedan åkte vi hem och mamma slängde in något i ugnen så vi skulle få lite mat i magen. Det var en lustig påse köpt på willys med lite grönsaker, pasta och kykling i nån slemmig gegga som skulle vara "så smidig!" att tillaga. Den smakade inte bra! Och kan klassas som snabbmat.
Sedan bar de av till grannen, lillsyrrans bästis som fyllde 16 (sjutton vad gammal jag är!!!) och där fick jag ner en våffla, tårtbit, kaka och saft.

Sedan till mitt favoritkalas, nämligen en kompis, Emil, som fyllde 19 i fredags. Dit for jag med Karin och Frida och han hade även Eric där. Fint! Där hoppade en god bulle och stor kopp kaffe ner i min mage.

Men det var riktigt trevligt! Spelade finns i sjön och lyssnade på musik typ hahaha. Sen precis innan vi skulle åka hemmåt kom även en annan braig kompis, Jonny dit och sa hej :)

Meeen, det jag ville säga med det här var att nu jefflar lider min mage! Ajajaj ojojoj vad den är uppblåst hahaha inte bra att leva på fikabröd, snabbmat och kaffe! Fyyyy hahahahha säger bara det, de är tur att jag har hela undervåningen i huset för mig själv XD funderar på att fråga pappa ifall han har en gammal gasmask att låna ut?.... hehehehehe

Morrn morrn!

Jag tycker det är hur snyggt som helst med hängslen, så ibland får jag för mig att ha det på mig.
Men igår kväll hörde jag något nytt, visste ni att hängslen förknippas med sverigedemokraterna? Nej det visste inte jag heller!
Haha skum idee alltså nae jag är ganska oinsatt i politiken men sverigedemokrat är jag nog inte iallafall.
Men hängslen tänker jag fortsätta med!


YEYE

Hoho wierd jag har lyckats blivit finalist i en månadensblogg tävling? Nåja nu när jag endå är med kan jag ju be allt gott folk som klickar in och råkar läsa detta att också gå in där och rösta? :D

Klicka på mig så kommer ni till den bloggen och tävlingen!


Tom & Jerry



Jag kommer ihåg att jag hatade och var jätteledsen för att råttan alltid vann över katten. I varje avsnitt! Kunde inte Tom få ha vunnit eller iallafall klarat sig bra en enda gång? Alltid den där Jerry-musen!

Figaro-Figaro-Figaro-Figaroooooo hihihi.

BATMAN

Ikväll följde jag med Karin och Frida för att bowla med några kompisar till dem. Eller ja, jag missade bussen och fick ta nästa så åkte väl själv men ja haha. Det var iallafall jättekul och faktiskt så gick det riktigt bra för mig första omgången! Blev värsta imponerad, sist jag spelade bowling på riktigt var jag verkligen kass. Smygträningen på Wii sports har gett resultat tror jag minsann! Trevligt trevligt :D

Sen när jag kom hem hamnade jag i soffan och zappade runt på tv:n och upptäckte till min stora glädje att Batman begins just hade börjat! Den från 2005 och den hade jag faktiskt inte tidigare sett. Lite konstigt kanske med tanke på att jag är ett stort fan till batman - The dark knight. Som jag istället sett hundratals gånger... Men iallafall, den var bra! Tycker batman är fett cooool:D
Men om jag fick välja att vara kompis mellan Batman och Jokern (nej han är inte med i första sch!) så hade jag iallafall valt Jokern. Han har ju inte många vänner (haha konstigt) och dessutom är han sjukt sjuk och fascinerande och man bah oooh....va?:D


Boulevard of broken dreams

När vi väntade på bussen till flygplatsen sista dagen i London gick vi förbi en affär där de sålde tidningar och böcker. Fine kan ta en tur där finns säkert något jag kan roa mig med på planet hem. Gick in utan förväntningar och vad fick jag se? En stor hylla full med tidningar och där på översta raden i mitten såg jag tre par ansikten som sökte ögonkontakt med mig och jag visste precis vad jag skulle roa mig med på resan hem. Det var tidningen KERRANGs Green Day special. Måste vara det bästa köpet jag gjorde på hela resan haha. Det innehåller mycket mer än "bara" ren green day fakta, mycket bakgrund och historia och varför de spelar det de gör och hur de kom till och vart de inspireras ifrån och band de ser upp till och ja... Fiiiiiint!

Jag kommer ihåg första gången jag hörde Boulevard of broken dreams, haha min vän karin gick och sjöng på den så ofta och jag hade den på huvet och sjöng med utan att ens hört den på riktigt. Sedan laddade jag ner den på min mobil med polyfoniska ringsignaler(hahaha tider det! Innan bredband funkade bra här ute på landet..) och så efter ett par veckor tog jag bussen in till staden och köpte singeln. Det var det fint, det var bra det var början på en lång era styrd av det stora bandet Green Day som jag fortfarande har ganska så nära hjärtat även om jag inte lyssnar alls lika mycket nu för tiden :)


London part 2

Söndagen gick vi mest vara runt och kollade och var glada hehehe och sen på kvällen gick vi till en liten mysig resturang med trevligaste servitriserna jag någonsin stött på! Vi möttes av tre stycken som log stort och hälsade oss välkomna och skojjade och prata och kollade att allt var bra och stämningen var verkligen super! Haha man vi blev precis glada och fulla av skratt hela familjen. Många stjärnor till St Marquis som jag tror det hette.

Måndagen ställde vi klockan och gick upp tidigt hihi heldag med shopping på Oxford street stod på schemat. Frukosten på hotellet gick också långt över förväntan! Sist vi var i London var den inget att hurra för men nu, trevligt, mysigt och mycket att välja på och gott och fräscht var det! Fint! Och tur med vädret hade vi alla dagar!
Iallafall, när vi kom hem på måndagen hade pappa och Julia shoppat massor haha och mamma en del men jag ett underklädesset, skämtpresent till en kompis och ett linne jag var tvungen att ha för de ser typ ut som en brynja( ni vet som riddare har under rustningar hahaha) fett coolt kan det bli.

Såååå på tisdagen tyckte mamma synd om mig som inte shoppat så mycket så vi tog en ur till och då hittade jag två par skor, ett par byxor, ett linne och en jacka :D Niiiiice helnöjd. Fast måste erkänna att byxorna blev lite av ett impulsköp/tröstköp för skorna jag egentligen ville ha inte fanns i min storlek hahaha. Kan ju säga såhär att man kommer nog inte se mig i annat än converse detta år. Uppe i 4 fina par nu stortrivs! Ska visa allt någon dag jag orkar.
På Tisdagkvällen gick vi även på musikalen We will rock you. Den kommer jag skriva mer om i ett eget innlägg men den var riktigt bra!!

Nu en liten bildbomb som det kallas, de hamnar säkert i fel ordning men men, klicka ifall ni vill se stort :D
Börjar med denna dock haha en pub jag tror min vän Lachan skulle trivas på höhö.



   



   


London part 1

Och så var jag äntligen hemma igen! Eller äntligen ska jag väl inte säga har haft det väldigt bra där borta i London. Underbart väder och allt! Trevligt hotell med frukost långt över förväntan haha.
Vi var framme ganska tidigt i söndags, vid 2tiden var vi inne i hotellet så då bestämde vi oss för en långpromenad, vi bodde i delen som heter Victoria och därifrån var det inte så fasligt långt till Big Ben och London eye så det fick bli söndagsnöjet! Sedan, *damdamdamdaaaa* tog vi tunnelbanan till... Fleet Street! HAHA! Tyvärr var det ingenting alls som jag hade förväntat mig. Eller, jag hade ju såklart inte trott det skulle vara som i filmen men lite mer... engelskt iallafall? Det var liksom bara en bred vältrafikerad gata med enorma hus runt om. Haha hittade dock en billig frisör, jag skulle inte våga klippa mig där :D

Lite bilder från söndagspromenaden. :)



  



Mer bilder och sånt lägger jag upp senare. Nu ska jag dricka efterlängtat svensk underbart svart nybryggt KAAAFFFFEEEEE<33


There's no place like London.

Ja så nu drar jag till London imorgonbitti. Det blir underbart och ska bli så skönt att komma iväg och rensa tankarna lite. Bara njuta av livet och shoppa lite och promenera och gå förbi Fleet street(Sweeney Todd, remember?)... Och bara umgås med familjen. Blir fint :D Ha en fortsatt bra påsk allesammans!

There's no place like London - Jonny Depp, Jamie Campbell



Brilllllz

Okej, brudar! Om ni inte har kontroll över fötterna ska ni fan inte plåga andra genom att försöka dansa i era feta klackar! "Tack" vare dig du random tjej som struttade runt i klackar på terassen igår så har jag aaaaaaaasont och ett fett fint blåmärke mitt på min vänstra fot! GAAAH. "#¤%&%¤#!

Hahahaha förrutom den incidenten var gårkvällen helt okej :D Och idag skiner solen och värmer som sjutton åååh jag har legat och njutit i två timmar på altanen. Massa nya fräknar på näsan har jag! Hihi nu ska jag snart äta lite mat sen ska jag packa och städa puss och glad påsk igen :D


De lyckliga kompisarna

Var glad och stark, för vem behöver nån som behöver nån?

daa be dee

Det är vissa klassiker som alltid får mig på party/dans/fniss-humör.
Mr. Vain
Bailando
blue (daa be dee)
I'm so excited
Touch me
och det mesta med markoolio
Hahaha de funkar alltid. Idag äre I'm blueeee hihihahahohohehehahahehehi
Ha en bra fredagkväll! :D
Oj, höll på att glömma, DLK funkar också alltid som humörräddare. De är goa, De Lyckliga Kompisarna.


Glad påsk

Jag färgade håret igår, numera ser det ut ungefär såhär! En anning rödare på riktigt dock tror jag men detta var den enda bild jag fick till som var någelunda rättvis haha.


Saturday's Heroes

När jag först började gymnasiet så hamnade jag i fel klass, bytte redan andra dagen. Då hamnade jag i Sagoprinsen! Mycket bra, vi satt i basgrupper vid olika bord och då var det en kille som heter Alex som satt vid mitt bord. Cool grabb det med jäkligt bra musiksmak och jag tillägnar detta innlägg enbart till honom och hans band! Det finns ingen utom han som ALLTID prickar rätt vad gäller att tipsa mig om musik. Han har inte tipsat om en enda låt jag inte gillat och det är en hel del musik vid det här laget.
Han sjunger i ett grymt punkband från Finspång som heter Saturday's Heroes och just för tillfället är de och spelar in en skiva. Jag ser fram emot att höra resultatet hur mycket som helst!
Hahaha de videobloggar också under dessa dagar, asbra nu kan jag även lära mig att laga mat :D



För sjutton gå in på deras hemsida eller spotify till och med och lyssna lite på dem! My life back är min favorit so far :D

Devils Dance Floor

Det här får bli kvällens låt, jag gillar den, skönt drag i som man kan uttrycka det haha. Och bandet Flogging Molly är ett band jag bara måste se i sommar på West Coast Riot. Började dock lyssna in mig på dem ganska nyligen även fast jag känt till dem i sisådär 4 år... upps? Typiskt mig att missa bra saker som jag har precis framför ögonen (öronen hehehe)


Påsklov!

Det var på tiden, äntligen! Det ska firas, ikväll kommer förhoppningsvis Natha hit och hjälper mig färga håret. Om det blir som jag vill så kommer det bli huuur fint som helst. Kommer jag säkert tycka idag och imorgon är en ny dag haha. Och imorgon blir det partyparty! Måste fira att min pencilinkur äntligen är över haha... Och så på söndag flyger jag till London med familjen. Hua, hatar att flyga och begriper inte varför jag utsätter mig för det jämnt och ständigt?! Hmm förmodligen för att det faktist är värt ett par timmars rädsla.
Nu luktar det mat... Mmm... årets första grillning! Tralalala älskar våren :D

Glad påsk gott folk!


RSS 2.0