Sunshine highway

Lördagkväll.. började med förfest hemma hos Sara, eller ja egentligen med att försöka ta sig dit haha. Efter en hel del väntan lyckades det!
Nåja, iallafall massa trevligt folk och sådär och sen skulle vi ut, meeen. Det var inte sådär superkul väl ute. Folk har nog alldeles för höga förväntningar på lönehelger! Så fick istället bli en roadtrip på en och en halv timme, men det var faktiskt riktigt kul haha. Ganska oväntad och oplanerad men aa ää. Sen när jag väl kom tillbaka så var stämningen minst sagt inte på topp, känner mig lite småelak som drog iväg men kunde ju inte veta hur de skulle gå där kvar. Nåja, på det stora hela var det en bra lördag!
Och fredag med för den delen, hemma och gjorde inget, somnade vid strax före elva, haha om det var välbehövligt? Minst sagt!
Och idag då, söndag, mm inte hänt så mycket, såg på Pirates of the carribean nu ikväll. Galet länge sedan! Den är för härlig.
Fick en plötslig saknad till min gamla vän Photoshop och alla timmar vi spenderat ihop. Tyckte det var dags att ta ifatt lite så fick bli en redigering av en gammal bild från skolan, eller ja gammal, sen maj nån gång, haha.

Vaaa, nej jag vet jag kan bättre men lite kul hade jag allt :)


Skärpning småbarn!




ITS TIME FOR MY EVIL EYE!
Pinsama pubertetsungar

Denna gånger slog tanken mig igår när jag gick på stan med Mami ett tag. Alltid lika  roligt!
MEN!
Jag observerade en sak, det var en tjej i yngre tonåren som gick med sin mamma. Hon såg verkligen obekväm ut och vibbarna hon sände ut skrek att hon skämdes och "ohmygod" om någon av hennes klasskompisar skulle se?!
Mamman såg helt normal ut, kanske en anning sårad över att dottern såg så lidande ut. No more.

Visst, jag kan förstå en del som tänker att det är "pinsamt" att gå på stan med sina föräldrar, okej en del kanske är en aning pinsama av sig. MEN HALLÅ! Hur ska de lära sig att vara minre pinsamma om de inte får en chans att försöka? Och faktiskt hörrni, det är inte pinsamt att vistas offentligt med sina föräldrar. Var stolta istället! Och kan garantera att det är tusen gånger värre att gå med ex. sin mamma och sen verkligen skämmas, typ gå två meter bort och blänga ner i marken och snäsa av om hon försöker säga nått. Det ser bara pinsamt ut, upp med hakan och se lite stolt ut istället så är det ingen som skrattar i smyg :D

Ros



Ringen jag har på bilden.. ja det är En ring fast runt tre fingrar. Jag blev helt såld när jag hittade den bland varuprover förra veckan! Dock var det bara ett varuprov som sagt, kvaliten därefter. Hahaha, skakade hand med en kille och hälsade lite artigt ni vet, mmh och då gick den av ringjeffeln. Skit också, aja nu går jag och längtar tills den produceras och börjar säljas i butik så att alla kan vara lika häftiga som mig och ha en av de finaste ringar jag någonsin sett...

Voltaire

Okej nu har jag återigen haft fullt upp med jobb och sånt men här slänger jag nu upp en grym låt jag älskar att lyssna på. Eller ja, jag älskar låtar som berättar historier, det är mysigt. Det bästa med den här låten? Han räddar Peter Pan och ger Kapten Krok en krok för andra handen med haha. Äsch ge låten en chans, den är grym :D


Lost

Och så var det här årets augustifest över i Norrköping. Fredagen firades Minna, Grattis grattis! Riktigt kul start tyvärr gick det lite snett senare men det är en annan historia... Det är bra nu iallafall.
Lördag(igår) lite marknad och kollade en kompis band som spelade, grattis även till dem då de även släppte deras första skiva igår. Så den inhandlades liksom en band t-shirt med dem på ;)


Och hatten/mössan/saken jag har på huvudet som jag aldrig hittar ett bra ord för, gubbkeps? Iallafall, love, det är så galet snyggt! Och fick låna en sån på obestämd tid av "Romeo" hahaha aa en kompis till Karin kan vi säga. Snäll är han iallafall :D




"The show must go on"



Min vän Natha var ute på roadtrip med henne familj i sommar och när hon kom hem berättade hon att hon hade köpt en present till mig i Venedig. Gissa vad? Den där saken jag håller i på bilden! Hur fin som helst, oh vad jag älskar sådana där masker. Gissa om jag blev glad! Funderar på om jag ska bygga ett tittskåp till den, hänga upp den på väggen eller... Hm hur visar man bäst upp den?
<3

Half Baked

I Fredags var det meningen att de skulle vara min sista dag på jobbet för den här sommaren... Meeen... chefen kom och frågade om jag kunde tänka mig att stanna en vecka till! OM JAG KAN! Höll jag på att skrika haha, nej men glad och sa ja gärna. Och kommer nog få vara där ganska mycket i höst, de ser ut att bli mycket att göra för dem så jag håller tummarna. Slipper arbetsförmedlingen ett tag till, yippie!

Iallafall, så fick jag min lönespec för den gågna månaden (vi har 15e till 15e varje månad) och blev lycklig av siffrorna jag såg så bestämde mig för att fira med Ben & Jerry. Sedan mindes jag att jag och syrran skulle vara ensamma hemma ikväll, så vet ni vad? Jag köpte en burk åt henne med. Känner mig för tillfället som världens bästa storasyster!
 :D


"Jeen goes shopping"

Ja,  jo jag visar sällan upp vad jag shoppar. Tycker liksom inte att det är min grejj och kan inte alltid förstå det intressanta. Men nu måste jag få visa vad jag köpte för ett tag sen...



5.1 surroundsystem från Phillips. = Bioljud

Jag är en liten nörd vad gäller ljud och film, till och med "dålig" musik blir ganska bra i ett bra högtalarsystem. Och jag bokstavligen talat älskar att se en bra film med riktigt högt ljud som liksom omringar en och drar in en i handlingen på ett helt annat sett än att bara se och höra, man liksom upplever allting genom höra ljud från alla håll.
Vi kan ta som exempel inledningen på senaste Harry Potter filmen, "Harry Potter och Halvblodsprinsen", jag spinner som en katt nästan när jag hör åskan mullra igenom basen och alla effekter runt omkring mig, man förlorar greppet om verkligheten en stund. Åh det är så underbart.

Hahaha va? Vad jag gör just nu? Uhm... sitter i soffan framför tv:n omringad med högtalare 8-) Lyssnar på en skiva med typ dance favoriter. Ni vet, partymusik. Inte vad jag vanligtvis lyssnar på för att lyssna men äsch det är lördag och jag njuter av charmen med bra ljud. Nu ska jag städa och sen duscha och sen ska min lillasyster locka mitt hår.

ouppsi

Dude, nästan två veckor utan uppdatering här? Jag som älskar att skriva det var ju därför jag började blogga från första början.. hm... Nåja, jag lever! Fast det är knappt haha åkte på en dunderförkylning igår. Japp, vaknade och fick ingen luft helt uppsvullen men blev lite bättre så gick till jobbet. Två ipren senare och jag blev bara sämre och sämre.. när jag senare var hemma och deckade i soffan så kollade jag febern och 38.5! Normalt sett får jag aldrig feber, min normala temp ligger på 36.5, ibland strax under till och med... Och oftast när jag misstänker att ha feber har jag undertemp hahaha så iallafall, blev förvånad. Nu är de bättre, nere på 37.7, vilket iofs är ganska mycket med tanke på min normaltemp...

Hahaha för övrigt fick jag en snilleblixt, en riktig pangide på en bok jag vill skriva! Den skulle bli klockren, man skulle skratta och bli förbannad och ledsen och skratta ännu mer och säkert chockad, åh den vore så kul att skriva! Får se om jag får en arbetslös höst, isåfall kanske jag tar tag i det. Arbetslös? Ja, det är för tillfället bara sommarjobb jag har/hade. Sista dagen imorgon, hoppas sjutton jag kan vara med då!




Hatar innlägg utan bilder så i brist på annat och som uppmuntran efter trist sjuk-snack slänger jag upp dessa bilder som föreställer mig och mina vänner Natha, Frida och Minna... Föra fredagen innan vi drog ut för att dansa osv :):):) Bilderna snodde jag för övrigt från Minna ;)
Det är fina försök till eh.. gruppbilder? Outfit bilder? Vi trodde dessutom kameran var längre ner än den var. Host?
Ääh övning ger färdighet säger dom. Vi lär behöva en hel del?






Inception

Alltså, vi måste ju vara stans snyggaste treo..?

Hahaha <3



För övrigt var vi plus två till och såg Inception på bio igår, haha jag var stensäker på att den handlade om världens undergång eller något i den stilen.
Helfel!
Jag är inte så duktig på att förklara vad filmer handlar om men i stora drag så har vi ju Leonardo Di Caprio i huvudrollen och han och ett gäng har en teknik som gör att de kan "dela" drömmar. Alltså, via en liten apparat kan de gå in i folks medvetna medan de sover för att exempelvis ta reda på fakta. Så en dag får e ett uppdrag att göra tvärtemot, plantera fakta i en viktig persons undermedvetna... Very wierd but thats the way i like it! Hade verkligen noll i förväntningar så bara possitivt. Klart sevärd!

RSS 2.0