Offsprings



Have you ever walked through a room
But it was more like the room passed around you
Like there was a leash around your neck that pulled you through

Have you ever been at someplace
Recognizing everybody's face
Until you realized that there was no one there you knew
Well I know

Some days, my soul's confined and out of mind
Sleep forever
Some days, I'm so outshined and out of time

Have you ever


Workworkwork

Hm dagarna bara springer iväg nu! Jag trodde faktiskt det skulle gå mycket långsamare men icke. Och jag blir galet trött av att jobba men ser det som ett lyxproblem och vet av erfarenhet att jag kommer vänja mig och det kommer bli lättare och jag kommer orka mer.
Hua men de tar på krafterna att lunka runt i tunga truckskor hela dagarna hahaha.

Äsch slänger upp en dagens låt, hehehe detta band ska jag se live nästa vecka! 8D



I'm 19!

Hopp så var denna födelsedagen avklarad utan missöden. Haha, vad possitiv jag lät nu, nej men den blev helt okej faktiskt. Väldigt lugn och inte så mycket folk som de brukar komma på grund av olika saker som till exempel att det var midsommar igår och aa folk reser. Gör absolut ingenting har varit ganska trött idag faktiskt haha.

Hade för övrigt inte önskat mig något speciellt alls i present så blev väldigt possitivt överaskad när jag bland annat fick ett kamerastativ! Jag börjar få tillbaka inspiration till att fota av alla dessa grejjer jag får, fick ju även ett nytt objektiv i studentpresent. Detta kan bli roligt!
Förrutom stativet fick jag mest pengar, så imorgon ska jag gå på stan med mamma. Jag gillar att gå och shoppa med henne, ja det är superkul med kompisar med, men av någon lustig anledning hittar jag nästan aldrig någonting bra med vänner. Nej, vill jag shoppa loss så väljer jag mamma som sällskap haha.

Har inte lagt in bilderna från idag ännu så här kommer ytterligare en bild från igår istället.

Tack och god natt :)


Yesterday




Såhär blev resultatet av mitt hår igår. Tyvärr har jag ingen bild som ger rättvisa helt och hållet men jag blev iallafall asnöjd, haha tackar Karin för hjälpen! Riktigt coolt om jag får säga det själv.
Det blev en ganska lugn och trevlig midsommar, trevligt folk och sådär. :D

Hoppsan

Idag ska jag prova en för mig ny frisyr haha. Med lite hjälp av Karin hoppas jag åstadkomma något liknande dessa!





... fast med lite mer Jenny-touch. I mitt huvud ser det bra ut så blir intressant hur de går i verkligheten hahaha. Wish me luck!


Bla-bla-bla

Jag begriper inte att det ska vara så fruktansvärt tråkigt att städa?! Ibland, till och från vissa väldigt ovanliga dagar så tycker jag det är lite småroligt. Jag vet ju hur bra det känns när det är klart och allt är rent och fint och ordning och reda, haha, men nuu ååh gör annat hela tiden. Hahaha till exempel tänkte jag ta på mig min studentmössa en sista gång innan jag la den i fodralet så den inte ska samla damm... iallafall, gissa vad? Jag hittade pengar där i! Haha 20 kr! Plötsligt blev städandet roligare, man kanske hittar mer liksom.

Och på Lördag blir lilla jag stor. Jag fyller 19, sista året som tonåring. Och min lillasyster stack just till västervik med en kompis för att fira midsommar, dissar syrran bara sådär, ae dålig stil haha. Nåja, hoppas hon får kul där. Själv vet jag knappt inte vad jag ska göra midsommar, imorgon. Äsch, de ordnar sig brukar jag säga :D



hahaha smårolig bild någon skickade häromdagen

Civ polka

Jag hatar att vara förkyld, ja jag har råkat bli det igen. Värst är den delen där det känns som att jag har feber, ni vet, man känner varenda detalj i kläderna och allt är obekvämt och inget är bra haha. Sen fick jag ont i magen med. Sen gick det över... och jag blev fett sugen på polkaklubban jag köpte i Liseberg!
Och ja, jag har nog haft världshistoriens intressantaste söndag...
Hahaha eller oj, jo en rolig sak har faktiskt hänt idag. Pappa det nötskalet, han har gått och köpt en puch alabama moppe. Hahahaha 40 år gammal, röd och hyffsat fin. Den ni, värt liksom. Ajja "samlarvärde" på den så småningom.



Och DLK, de fixar alltid till mitt humör!


Här är jag!

Haha loggade in på bilddagboken förrut och ser Mimikry på startsidan. Klickar in där och upptäcker att de var på West Coast Riot samtidigt som mig och jag såg dem flera gånger, har till och med för mig att jag stod nära dem på bad religion ett tag. UTAN ATT VETA ATT DET VAR DOM!
Dessutom så bodde de på samma hotell som oss, haha alltså koll man har. Äsch, ingen stor sak, inget favoritband men de är rätt okej!


West Coast Riot

Så har man varit i Göteborg och på West Coast Riot och Liseberg.
NIIIIICEEEEEE!

Hahaha tyvärr orkar jag inte skriva så mycket om det just nu mer än att aa de var underbart att få se min stora kärlek och min livsgnista Rise Against live igen. Och på riktigt nära håll!
Hur nära? Så här nära!



Sen vände han sig om och kom lite närmare och jag hade ögonkontakt med honom och jag lovar och svär att de var den längsta sekund/erna i mitt liv. Dra mig baklänges vilka ögon han har och vad knäsvag jag blev.
Sjukt tryck men sjukt härligt. Sen hann jag även med att se större delen av Bad religions spelning, också ett gammalt favoritband så det var med en upplevelse att minnas. Haha, det var tryck i publiken kan jag säga, lite mörbultad man blev efter det.
Och så såg jag Flogging Molly, kulkul, synd bara att jag inte lyssnat så mycket på dem tidigare, de är ritkigt bra.
Och så Dropkick Murphys, missade tyvärr en del eftersom att de spelade direkt efter Rise Against och jag var HELT slut då haha. Så idag åkte jag iväg och köpte deras live dvd så jag kunde ta igen lite av vad jag missade. Eller nått. Den gillade, såg den nyss!

Så kort och gott hann jag med riktigt bra musik och jag måste ge massa creeds till Göteborg, hur mycket trevligt och glatt folk som helst. Haha aa och sen tycker jag det är en helgo dialekt de snackar med också.


Först när vi kom ner till Gbg tog vi oss till hotellet för lite fix och aa man tager vad man haver som jag brukar säga och det bästa bordet i bästa ljuset jag kunde hitta var detta. För ja, jag behövde måla naglarna haha halvt bortskaft rosa/guldigt är inte min grej.




Och lite Bad Religion!

Venetianprincess@youtube

VENETIAN PRINCESS DID IT AGAIN!!
Hahaha jag kan inte annat än att tokgilla henne alltså. Hon har gjort många sköna parodier och detta är då den senaste... haha och vilket jobb hon lägger ner på allt?! Impad.


How did this happen

Hur kan en låt gå från att första gången man hör den, så förstår man den inte alls.
Nästa gång berör den, och man känner igen känslan lite.
Tredje gången förstår man precis vad sångaren sjunger, vart enda ord träffar mitt i prick.


Shoe

Hahaha jag brukar drömma mycket konstigt om nätterna, alltifrån sjukaste mardrömmarna till bara sjuka grejjer. Så, det är jag van vid och bryr mig inte så mycket om men inatt, konstig dröm som skiljde sig från mönstret, jag drömde om ett par skor. SKOR?! Vad ända in i den djupaste grotta??? Haha alltså, ett par skor. Jag fick dem i present av en hemlig beundrare som skickat hem dem till mig via en budbärare klädd i röd kostym och med blanksvarta skor. Från en grymt lyxig presentbox tog jag upp ett par mattsvarta boots med nitar på precis rätt ställen och en lagom klack. Hade jag sett såna skor i verkligheten hade jag bara skakat på huvudet och skrattat men i drömmen var de fruktansvärt vackra och jag höll i dem som om de vore ömtåliga bebisar. Ja, genom hela resten av drömmen jag inte minns lika tydligt. Hahaha alltså... SKOR?!

Poetry, baby

"Everything is poetry Baby"

Sen jag såg den kortfilmen för ett tag sen har jag gått och tänkt, och jag har kommit fram till att ja, allting är poesi om det är så man vill se det. Man kan hitta något poetiskt i allting.

Dagen jag tog studenten hade jag bråttom till bussen på morgonen
Jag bad pappa att köra mig till hållplatsen så jag inte skulle bli sen
Så jag satte mig i bilen och samtidigt som den började rulla startade radion
Det är över nu
Men jag kommer ihåg alla dagar med er
De är över nu
Sjöng Per Gessles röst
Det var då det gick upp för mig, att ja, det är över nu.
Ingen mer skola, ingen mer självklarhet, inget mer försök till att komma överens om vad vi ska göra för film, inget mer ica på rasten, inget mer spring i dessa sju trappor varenda morgon, inget mer klagande över obekväma stolar, internet som bråkar eller lärare som inte dyker upp.
Ingen mer vanlig skola.
Det är vad som är över nu.
Och jag sitter här och tänker på, vad hände de här tre åren? Min ena halva säger att de har sprungit iväg och att det känns som igår vi satt i matsalen i väntan på att klasserna skulle ropas upp.
Min andra halva säger att det är en evighet sen och minns knappt den dagen. Den säger att så mycket som har hänt skulle kunna bli flera bra filmer. Mitt tredje jag är nånstans mitt imellan, och ja jag har en liten god ängel på min vänstra axel och en liten ond på den högra. Eller om det var tvärtom?

Det blev visst en helflummig text.
Men just nu känner jag det som på sommaren när man envisas med att fylla händerna med sand och försöka hålla kvar det, men hur många gånger man än försöker försvinner den mellan fingrarna igen, utan att man kan göra något åt det. Några korn brukar dock alltid finnas kvar, men det nöjer man sig ju inte med utan börjar om att fylla händerna med sand igen. Gång på gång.
Varför nöjer man sig inte?
Brukar jag fråga mig och alltid svarar jag med att om man vore nöjd, då skulle man inte ha någonting att kämpa för.

Nu ska jag sluta skriva innan jag tappar bort mig helt.
Det jag ville visa var iallafall att Everything is poetry, baby.
Tänk på det en gång, det är lite poetiskt att jag hörde den låten den morgonen.
Det går att se poesi i allting.


Vimmelbilder ftw

Bara för att jag älskar vimmelbilder slänger jag här upp alla jag fastnat på under den gågna studentveckan, från Hugo Nattklubb vill säga, inte kompisars haha.

Först ut fotbollsturneringen de ordnade på himpafältet. Kul grej!




Fredag, typ en vecka kvar till den stora dagen.


Måndag, efter avslutningsmiddagen


Tisdag, hahaha det där hålla varandra-på-axlarna-och-dansa-runt slutade med att den längst fram snubblade på en kant och ALLA ramlade ner på golvet hahahaha.




Och utspringsdagen. Haha jag har ärligt talat ingen aning om vilka de andra på bilden är, så hur sjutton hamnade jag på den? haha mm.



Nåja man kan nog sammanfatta det så att studentbandet till Hugos utnyttjades väl, jag höll till där Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag... sen Lördagkvällen låg jag hemma och sov i soffan redan vid nio haha.

dag 1

Och så var första dagen i mitt nya vuxenliv över. Fast egentligen är det ju bara försmak haha, jobbar idag och imorgon sen åker jag till Göteborg så börjar inte ordentligt förren nästa vecka. Men allting flöt på bra, har ju sommarjobbat där två somrar förrut så tog inte lång tid innan jag hittade tillbaka i det gamla flytet. För den nyfikna så är det ett lager jag jobbar på och där åker en massa truckar runt, vilket betyder att för försäkringens skull måste alla arbetare ha truckskor på sig. INKLUSIVE MIG! Så jag fick nya skor idag, läckra va? Hahaha, nåja jag gillar färgen iallafall, den är ännu mer lysande och klar på riktigt.


aaah

Haha jag gillar hur jag kan kolla på gamla egobilder och minnas exakt hur jag tänkte och vad jag kände när jag tog den bilden. Händer det er med? :)


Dreads

Min externa hårddisk funkar igen så jag går igenom mängder av gamla bilder. Och jag måste säga att jag var lite småcool i mina SEdreads. Lite? Haha mm över två år sen denna bild togs


But somehow they come out in a smile

One day you're gonna see things my way
You gave me so much room that I can't breathe


Studenten!

Jahopp dags att komma in i nya vanor nu då, studenten avklarad! Tänker slänga ihop alla grymma bilder i ett bildspel för att inte täcka hela denna bloggsida med personliga bilder på mig och klassen och släkten och vänner. En annan dag, idag tänkte jag bara skryta lite med att jag fick åka Mustang GT hem från stan efter flakåket genomstan med klassen och den andra mediaklassen.
I stora drag hade jag en grymt lyckad student! Haha några drinkar mer än jag borde fått där på slutet men det gick bra och jag var glad iallafall.
Hahaha. och väldigt smutsig, jag hade lera i håret och över klänningen och skorna när kvällen led mot sitt slut. Men tack alla underbara människor som gjorde dagen och kvällen möjlig, framför allt mamma och pappa som såg till att jag fick åka.... LIMOSIN(!) in till stan sen. Med de bästa. Japp tacktack hörs senare, skål :D



Ajuste, varför jag var lerig. För att David av nån anledning ingen av oss känner till, lyfte upp mig och tappade ner mig i en lerpöl. Hahahaha jag asgarvar bara vid tanken av den synen. Nåja ingen större skada skedd!

Dags att leka vuxen!



Haha rätt schysst sätt att vakna på ändå. Detta sms 10:10 imorse, God morgon på dig med Mamma!
Så nu vet ni, jag är en av de lyckliga som inte börjar det nya livet som arbetslös haha hade dock gärna tagit åtminstonde ett par dagar till att vila upp mig på men tänker absolut inte klaga. Och onsdag, torsdag, fredag är jag ledig innan det drar igång på riktigt, två inlärningsdagar först liksom. Money, money, money <3

Haha skål gott folk.

Avslutningsmiddag

Sista dagen nu, imorgon är det dags. Det deffinitva slutet på skolan. Haha, usch jag vill inte.

Lite bilder från avslutningsmiddagen i måndags, från Nathas mobilkamera. Jag hade också kamera med mig men smartass hära lämnade den i väskan långt bort haha.










Jen <3 mat

"Grattis till studenten!"
" haha tackar"
"Vad händer nu då?"
"Jag ska gå till max och äta cheeseburgare"
"hahahaha vilken livsplan"


Jag <3 mat hihi


Denna bilden på mig tog Minna i onsdags :)

Everything is poetry Baby!

Snubblade över en youtube kanal förrut och hittade denna kortfilm, föll pladask, den var riktigt bra, borde ses!




"..För dom som tål, skål!"

Vad jag hittils har lärt mig? Att man är psykfall om man bryr sig och att jag faktiskt kan bli arg. Jag trodde inte jag kunde bli så arg, nåja, de säger att du förtjänade det.


Älska vädret!

Lite bilder medan jag ändå har några minuter över hehe














Och alla dessa bilder är tagna i torsdags före allt drama :D haha snyggast vi vet mmh.
heheheheheh

Start på studentveckan.

Dag 1. Onsdag

Rätt skön start på studentveckan, dock lugn och hyffsad tidig hemgång.

Dag 2. Torsdag

Drama så det räcker för hela sommaren skulle jag tro. Började riktigt bra med fotboll på himpafältet med klassen och mängder av folk, mys, sol och jennyfestis. Sedan till kvällen blev det Hugos och fyhelvete vad jag skäms över mig själv och mitt beetende/humör ursäkta alla inblandade och jag är verkligen glad att ni inte är arga på mig idag. Tack<3

Dag 3. Fredag

well, startade med att lämna datorn i skolan kl. 3 sedan ett impuls köp av en vattenpistol med Sara, sedan ner till Söderköping för att fota Karin och Frida som är på bal, åååh vad de var fina blir så avundsjuk!
Snart ska jag ta en öl och glömma gårdagens synder haha skål gott folk.


"Sit here on the stairs, cause i rather be alone"

Tålamod, och jag hoppas så att det kommer vara värt det i slutänden.

Och det finns tusentals tankar jag skulle skriva ner här men det vågar jag inte så istället skriver jag bara såhär, så har jag iallafall sagt något och redan nu känns det lite bättre.


RSS 2.0