Skadeglädje?

"Det är skönare att sträcka på sig om man får slå till någon!"
Så sa Natha precis nyss, var tvungen att prova så sträckte på mig och slog till henne på axeln samtidigt. HON HADE RÄTT!!!
Hahaha.


Dagens skola..

Jag kände mig ganska fin i skolan iag haha. Det är så att mina vänner Natha, Sara och Minna har som projektarbete att göra en fotobok med olika sminkningar i så idag ställde jag upp som "modell" åt dem. Alltid lika roligt i skolans studio dock var det superstressigt idag eftersom vi sista lektionen skulle spela in scener till våran skräckfilms trailer hahaha. Så idag har jag även lärt mig att göra fejkblod med sirap, vatten, mjöl, röd karamellfärg och lite kaffe. Såg verkligen äkta ut på filmen! Dock smakade det skit hahahah eeeuw får fortfarande kvälningar när jag tänker på smaken XD JA, jag hade det i munnen. Give it all liksom nu jäklar ska vi få till läskiga scener tänkte vi :D

Just denna bild tror jag att Sara är fotograf till :) Hon var med charmigt sminkad, som en leopard! Det kan jag visa med sen senare.





Tristan

Grabben är ju tidlös!
Håller ni inte med? Han skulle ju kunna vara från vilken tid som helst.



James Franco
Skådespelare, bland annat har han rollen som Tristan i filmatiseringen av min favorit kärlekshistoria Tristan & Isolde. Där är han snygg men det kan vara så att jag tycker det av den enkla anledningen att jag är svag för riddare och därför jag tycker det haha.

Jag älskar den boken förresten, sägs vara den äldsta kärlekssagan och att till och med Shakespear hämtade inspiration till sin Romeo och Julia ifrån den.

Monday

Rörlig bild B sista lektionen idag, jag och Natha klippte ihop en film vi spelade in i slutet av förra våren, alltså snart ett år sedan. Men den blev aldrig klar då så nu tog vi tag i det igen haha den kommer bli ascool. Vi tillbrignade dock mycket tid till att skratta åt alla fails, som denna! Skulle lite smidigt och mystiskt resa mig upp ur en kartong men ja... hm.. hahaha det gick inte så bra:D


Synd att hon hann pausa kameran innan vi började asgarva xD Satt där ett bra tag innan hon hjälpte mig den jeffeln hahaha. De kommer fler fails sen när vi är klara med det hela:D

FF = Fel Fokuserad

De bästa ideerna kommer sena söndagskvällar när man har för mycket koffein i blodet och massor av skoluppgifter som ligger på hög. Som idag, jag gick in i mitt rum och fick syn på mina solglasögon som låg precis likadant som igår. De tittade på mig och sa "nu sjutton får solen stanna framme! Vi blir ju precis igendammade hära!" Sedan låg det långa kedjehalsbandet bredvid och nickade med instämmande. Och fingerlösa vantarna frågade varför de inte fick komma ut i friska luften redan nu, de behövde ingen sol sa de. Då vart jag lite irriterad och sa att jag hade läxor att göra och då hoppade denna gubbe fram och sa "Ursäkta! Låt inte mig störa!"
Försent, fokuset var redan omstyrt och mina händer höll i en kamera.



Strike anywhere

Strike anywhere var förband till Rise Against när jag såg dem i tyskland för lite över ett år sedan. De och ett annat band som heter Rentokill, och fy sjutton så härliga de var live! Riktigt grym energi och scennärvaro. Och jag tycker det är helt okej musik med så idag lyftar jag fram denna låt för att jag haft den på huvudet ett par timmar nu haha. :D

Strike anywhere - Infrared


"The time that we kill keeps us alive"



Rappakalja

Rappakalja är ett riktigt skrattfyllt spel som går ut på att deltagarna får ett ord de sedan ska ge en så trovärdig förklaring som möjligt till. Alltså, hitta på! För det är väldigt udda ord som jag tvivlar på att någon nånsin ens hört innan haha. Spelade detta spel med Karin, Frida och Emil ikväll.
Exempel på ord...

Dromon

1.
Det är en mycket sällsynt fågel i regnskogen på Papa Nya Guinea
2. Första exemplaret av en robot. Utvecklades på 70 talet av japanska och tyska forskare
3. Undersåtare till djävulen, lägre rang än demonen
4. Romersk skeppstyp



Har en hög med lappar och ord nu, man kanske skulle börja med "Dagens rappakalja" hahaha skulle kunna bli intressant. God natt gott folk!

Snart är det dags för Fredagsmyyyys!

Idag i skolan hade vi religion på morgonen. Fast inte vanlig lektion utan vi skulle till kyrkan. Visade sig vara riktigt roligt och trevligt. Och vi fick kaffe och tre bullar var för att vi är så några i klassen hahaha. Iallafall, fick bland annat lägga oss på golvet i ett rum med filtar och kuddar och göra en avslappningsövning och då fick jag värsta skrattattacken, hahaha det kittlades som sjutton i magen och ända sedan dess har jag gått och småfnissat för mig själv hahaha. Härligt vaa. Nu ska jag på en promenad i det underbara vårvädret :D




Summerschool

Summerschool, det måste vara den bästa filmen som någonsin gjorts. Iallafall komedimässigt. Jag skrattar så jag gråter varje gång jag ser den och tro mig, jag har sett den många gånger. Det värsta är att vi bara har den inspelat på vhs från tv sen tidigt 90tal hahaha. Jag tror sjutton den blir bättre för varje gång jag ser den, jag måste se den snart igen alltså.
Hahaha hittade ett klipp i bra kvalite på youtube från början av filmen, den är så fin, så fin. Chainsaw och Dave mm love haha

 

Helena Bonham Carter

Helena, Helena... Hon är en av mina få kvinliga förebilder måste jag säga. Hon verkar vara en helskön skådespelerska och rollerna hon spelar är alltid sådär härligt galna. Bland annat Mrs Lovett i min favoritfilm Sweeney Todd.
Idag hittade jag denna artikel på aftonbladet, hahaha love.


Och jag kan erkänna att jag har tillbringat många kvällar på youtube med att kolla på klipp från intervjuer med henne. Säger alltid roliga saker man bara måste älska! Jag blir så fascinerad. Iallafall, hon och hennes snubbe den store Tim Burton har en alldeles egen mapp på min dator, fylld med bilder. Här är några av mina favoriter :)
    

Spader Ess

Idag i skolan fortsatte jag med en uppgift vi hållt på med ett tag, vi ska göra en filmaffisch, ett dvd omslag och en trailer till en egen påhittad film... bilden jag la upp igår var då affischen och här kommer mitt förslag till dvdomslag, framsidan iallafall.
Vad tror ni, om ni skulle känna för en skräckis, skulle ni välja denna? Hahaha



P.s
Jag har en dröm om att någon gång få spela en riktigt ond figur i en blodig skräckfilm.
D.s

Hoppsan!

Jag brukar lyckas med ganska udda saker ibland om jag får säga det själv.
Som nu, jag har lyckats få halsfluss utan att ha ont i halsen! Hur jag vet det då? Jo mina lymfkörtlar svullnade upp som f*n förra veckan och jag var mer eller mindre sängliggandes tre dagar för att jag hade så ont i körtlarna (ljumskarna, magen, under armarna och runt hela nacken). Men inget annat sjuk. Så när de fortfarande var svullna imorse ringde jag vårdcentralen och fick en tid på eftermiddagen så tog ett litet blodprov och pratade med en doktor sedan fick jag veta att det var halsfluss. Haha jag började skratta högt och frågade hur man kunde ha det utan att ens ha ont i halsen men det går tydligen! Så nu blir det pencillin och inget party till helgen. Hehe nåja, glad att det kom nu så är klar med medicinen innan London åtminstonde.
Krya på mig :D

Psykiskt instabil



Någon som vill se denna med mig ikväll? :D
Hahaha syns det att det är en skräckfilm? Den kommer bli fett läskig det handlar om en kockelev som dessutom är kannibal. Eller, den har snart en trailer iallafall... förrutom det så är det inte mer än en bild. Men en bild säger mer än tusen ord så egentligen visar vi en hel story här nu. Ibland måste man älska skolan.

Fullkomligt ordinär



"Jag brukar tänka på 6 omöjliga saker före frukost"
Jag tänkte börja tänka på 6 omöjliga saker innan jag ska sova.

- Bilar, stora vagnar man kan styra och bestämma hastighet utan någon som drar.

- Flygplan, vingar som flyger utan att flaxa.

- Mobiltelefon. En liten rektangulär sak mindre än en hand som man kan trycka på några knappar och prata med vem som helst var som helst när som helst.

- Ipren, en liten tablett som gör att man en stund känner sig friskare ifall man är sjuk.

- Skejtare, de får en träbit på fyra små hjul att flyga, snurra, hoppa och svänga under deras fötter.

- Tid, när man inte vill ha det finns det alldeles för mycket och när man istället verkligen behöver det så finns det ingenstans.

Alice, you're terrible late you know- naughty!

Så har jag ÄNTLIGEN fått se Alice in wonderland, Tim Burtons alltså. Vad jag tyckte om den? Låt oss diskutera det över min tebjudning jag ska ha nästa helg? Bra!
Nej, nu ska jag inte svamla. Jag älskade filmen! Jag vet inte mer vad jag kan säga än att den föll mig i smaken till 100 %. Tog slut alldeles för fort dock, för min skull hade man gärna kunna yra runt i Underlandet åtminstonde en halvtimme till för att vara realistisk.
Och jag tror bestämt jag hittat min soulmate, Chess. Länge haft en kärlek till den figuren och Tim Burtons tolkning... Hade jag varit en katt så hade det varit jag! Haha till och med mina vänner Karin och Frida höll med. Det är lite min stil jag dyker upp ibland med ett stort leende sen försvinner jag iväg igen, sen dyker jag upp där leende och säger något konstigt som egentligen är fullkomligt genialiskt och sedan- försvinner jag igen (metaforiskt talat, alternativt syftat på krogen). Haha, och nu är klockan halv ett på natten så jag kanske kommer med en mer ordentlig recension imorgon när jag är lite piggare.
Puss och god natt!


Madness

En tanke jag tänkt igenom och tillbaks, framåt och bakåt och framåt igen.

Man kan bara drömma halvgalna drömmar ifall man själv är halvgalen, därför att man har bara en halv galenskap att drömma om ifall man själv är hälften.
Om man istället redan är helgalen, då drömmer man endast fullkomligt normala drömmar.
Och om man inte är galen alls, då är istället drömmarna helt fullkomligt galna!
Det är logiskt, därför att om man är helgalen så uppfattas inte drömmarna speciellt tokiga eftersom de mer eller mindre hör till vardagen.
Men en helt Ogalen människa drömmer helgalna drömmar därför att det oavsett vad den drömmer inte hör till vardagen alls utan chockar och förvånar och är inte förväntade.

Den store filosofen har talat.  



Fotoalbum in my heart

Digitala bilder till papper, tummen upp!

Jag kommer ihåg när jag var liten, jag älskade att springa runt med kameran och fota och det bästa av allt var när rullen var urtagen och vi åkte in till stan för att lämna den på framkallning. Och sedan vänta en hel vecka innan man fick tillbaka ett stort tjockt kuvert. Vilken spänning! Det var nästan lika spännande som julafton att få öppna det där kuverter och se hur de blev... för att sedan sätta in dem i album och sedan bläddra igenom alla album från första början till slutet där man just satt in bilderna, det blev ju som en sagobok man själv upplevt! Sedan.... dam-dam-dam-daaaa... Så kom den onda svarta drottningen och kastade en besvärjelse över boken som gjorde att den aldrig mer skulle öppna sig!
Eller? Nej, så illa var det inte. Men den onda drottningen gjorde den digitala kameran lite mera populär och plötsligt hade man massa bilder på hårddisken istället för i album. Fint, bra, kul, jaja men skit i hur kul jag hade med bilder när jag var liten då! Haha, skojja, men alvarligt talat, det är mycket roligare med papperskopior.

Så denna fredagkväll har jag tillbringat med mamma och att sortera 300 bilder i tids ordning och sedan satt in i ett sprilans nytt album. Intressant! 7 år i snabba drag. Vilka minnen! Haha jag visste inte ens att mor och far hade digitala bilder från min konfirmation för fyra år sedan, de måste jag ha till min dator imorgon, vilka minnen!
Nåja, efter en och en halvtimmes sorterande råkade jag somna i soffan till Lets Dance.

Nu ska jag nog snart bädda ner mig och se fram emot imorgon för då jäklar är det äntligen dags för mig att se Alice in wonderland! Som jag har längtat.
Puss :D


(denna fina katt har jag målat på väggen i klassrummet, den är typ 70 cm hög. Fint:D)
God natt!


Off with their heads!

Hur man vet att man inte bara inbillade sig att man var sjuk? Man blir helt slut av att bädda sängen. Och jag tyckte jag var bättre tills jag råkade nysa då kändes det som om huvet flög av haha illa nåja mår bättre idag än igår iallafall.

Jaha fint

Ja, vad sysslar vi med i skolan egentligen..?
Bild från mediaproduktionen i tisdags...hehehe


"You may find me around Fleet street, if you like"

LYCKA!!! Igår bokade vi en resa till London om några veckor, påsklovet närmare bestämt. DET ÄR SNART! Har varit där en gång förrut, två år sedan i somras och helt ärligt, innan vi åkte dit var jag egentligen inte alls sugen men väl där så blev jag förälskad i staden. Det är fint, och snart ska jag dit igen! Härligt! Behöver komma iväg och rensa tankarna lite innan den sista slutspurten i skolan hehe... Påtal om det har jag gått och blivit sjuk eller något igen. Usch. Säger "eller något" för jag är väl egentligen inte sjuk så att säga. Mest... uppsvullen? Haha mm, svullen runt hela nacken och på diverse ställen i kroppen så kan nästan inte röra mig alls men ingen förkylning eller så så vettesjutton vad det är för fel på mig. Det blir så där med jämna mellanrum, hoppas de går över snart bara.
Äsch vi tröstar och laddar med lite bra musik, det här var det första jag hörde i mitt huvud när jag kom att tänka på london så det får bli kvällens låt! :)




Vimmelbild

Och så var helgens vimmelbilder uppe på facebook... Ja vad ska man säga, här fick jag verkligen till det! :D



Hahaha kan inte sluta fnissa, mindes inte alls att jag grimaserade, i mitt huvud log jag och poosade lite mer normalt men ja.. äsch någon sa att jag faktiskt visst var normal så får väl anta att jag ser ut sådär för de mesta! He-he-he

Vit dröm

Jag skriver aldrig om shopping och sådant dära men nu kan jag sjutton inte låta bli, jag har beställt studentklänning nu! Ojojoj jag hoppas verkligen den är fin på riktigt, på bilden måste jag säga att jag är totalförälskad. Mmh<3 Haha hoppas hoppas hoppas den sitter fint på mig sen när jag får den! Jag passar inte överhuvudtaget i helvit annars... nanana nästa problem heter skor. Tips på skor jag kan ha på studenten?! :O


Aldrig i livet att jag har rosa klackar på mig iallafall. Vill helst ha svarta hehe men kanske borde lyssna lite på vad andra tycker är snyggt och inte på just denna stora dag kallad studenten?

The one's who kept quiet.."

Denna dagen har efter alldeles på tok för lite sömn spenderats med Natha, kaffe, film, mat och lata sig. Sedan hann vi med en promenad med Karin och Frida i solen med. Tummen upp för att det börjar bli riktigt skönt ute! Jag som älskar  snö och kyla och mörker börjar tröttna till och med nu hehe.
Nu på kvällen kom Andy och hälsade på med han hade med sig "full frys!" som vi(dom) kollade på och jag råkade somna lite haha men såg några avsnitt, haha sjukt kul till och från! :D
Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Tolv en lördag? Jaaaa :D


De hade en diskution i skolan här om dagen om mig. De kom fram till att jag är snygg när jag fular mig på kort. Ska jag ta det som att jag är ful egentligen i vanliga fall? Haha fast lite tur att de tyckte det eftersom jag nästan alltid "fular" mig på kort.

Fredagkväll

Igår var det fredag va och det firades med bästa tjejerna i världen va! Hehe nej men först var det skola och det gick väl ganska så bra, slutade halv tolv, riktigt skönt för det betyde att jag var hemam till halv två! UNDERBART! Då duschade jag och började fixa sedan var jag redo to rock vid halv fem redan. Det sög ju lite att vara grymt party sugen så tidigt för det ÄR för tidigt att börja om man ska orka hela natten haha. Fick vänta ända till sju då kom äntligen Natha, Karin och Frida och förfesten kunde börja! Massa bra musik och lite smink och dans och allsång(hahahaha) och rapa högst tävlingar(var de för mycket information hehe?) nåja här är ett urval av bilderna jag hittade på min kamera. Fint! Det är Nice.



Som sagt... Sedan vid nio for vi till Hugos haha ovanligt? Nje vakterna gillar oss! Haha fett kul vi satte oss vid ett bord och sedan kom en av bartenderna med en shotkanna och fyra glas åt oss med hälsning från vakten. WTF liksom?! Men vi tackade och tog emot sedan gick vi bort till han och sa tack då sa han att han tycker det är så roligt att vi alltid kommer så tidigt och är så väldigt trevliga och glada och om vi vill får vi hålla egna temakvällar, förfester etc där. HALLÅ?! NICE? :D Snacka om roligt hahaha. Och jag känner att det blir mycket party i denna blogg men jag vill påpeka att även om jag ofta är ute så dricker jag långt ifrån ens hälften av gångerna.
Kvällen var trevlig och jag upptäckte att det finns fler än jag som lätt hamnar på sovplatser som kanske inte är de smartaste.
Kvällen slutade iallafall hemma hos mig med Natha och Alle och Edward Scissorhands. Bra bra over and out eller vad säger man?


Natha: Jenny! Langa en poose!
Skål :) Nellie the Elephant är fortfarande bästa öllåten. Vad en öllåt är? En sån låt man sjunger med till och... typ som en snapsvisa :D

Halfway there

Is this the point where we give up?
Now is this the point where we give in?
Now is this the point where we turn ourselves in?

Or is this the time to ask questions?
Or is this the time to seek answers?
Now is this the time to throw it all in?

When enough is enough that's when you know that you're halfway there
When enough is enough that's when you know that you're halfway there
You're halfway there
That's when you know that you're halfway there

This is the point where we stand up
Now this is the point where we take back
The things that are keeping us from being free

So when enough is enough that's when you know that you're halfway there
When enough is enough that's when you know that you're halfway there

Your voice the airwaves sent you prayed my life would end,
The wasted time I spent ashamed I called you friend,
Give me one reason, I need a reason
Give me one reason, I need a reason, one reason


Dude, Jag visste jag skulle finna svaret hos Rise Against! Lyssnande och sökande efter ett svar på något som jag egentligen inte var säker på att jag frågade om. Ett svar på en icke existerande fråga men nu när jag hittade svaret kom jag på vad jag faktiskt undrade. Och det stärkte mig, nu är jag mer säker på att jag gör rätt och att jag klarar mig bra med det. Ursäkta för flummig text jag behövde bara skriva av mig!

Rise against - halfway there


DIY

Har engelska C, lyckat val(not).
  
Ska skriva en uppsatts, I think, om ett engelsktalande land och sedan inriktat på något kulturellt. Typ musik då och nu. Tänkte de låter bra! Började skriva och vips hade jag en hel sida om Joan Jett & the blackhearts och DIY(Do It Yourself). Hade jag fått med något av de jag var tvungen att få med? Självklart inte. Hade jag skrivit på ett formellt språk? Självklart inte. Var det en uppsatts och inte bara massa spekulerande text? Självklart inte! Var den ens på engelska? Ja faktiskt! HAH 1 sak rätt gjord iallafall alltid något höhö.



Love this song by the way!


If you have a bad day...

"Nästa gång du har en dålig dag så tänk på att det kunde ha varit värre. Du kunde vara en siamesisk tvilling och ha en bror,fastsatt från axeln och ner. Han är homosexuell och det är inte du.Han får sin pojkvän på besök...och inte nog med det... ni har bara en röv! Så upp med humöret :D"


Facebook statusar in my heart<3 hahahahaha.

"best fails"

Hahaha
Natha länkade denna video till mig i skolan igår x)
"Best fails of 2009" säger de mesta va?
Best Fails of 2009 - watch more funny videos


Något fint



Jag har aldrig riktigt förklarat för någon varför jag gjorde denna så tänkte att jag kanske borde försöka göra det nu.
Mest av allt är den för min egen skull, jag hade precis fyllt arton och har alltid velat tatuera mig, jag har stora planer för vad jag kommer göra i framtiden men visste inte vad jag borde börja med. Sedan drömde jag att jag tatuerade en fyrklöver och det vart fint så när jag vaknade visste jag vad jag skulle göra!
Men det finns mer bakom den. Att det är just en fyrklöver är inte det viktigaste för mig, utan det viktiga är när den är gjord. Jag kan nog inte riktigt förklara men den tiden är viktig och jag gjorde den för mig och bara mig. Man kan se de fyra bladen som en symbol för min familj som är väldigt viktig och att vi fanns för varandra den tiden.
För dagen efter jag gjort denna tatuering så var vi tvugna att ta bort min(vår) Hund. Så jag behövde något fint att minnas tiden med. Bland annat :)
Och jag kom på just idag att jag borde skriva om detta då det imorgon är 8 mars och B. skulle ha fyllt 16 år.
Och nej inte världens bästa bild och jag har söta sittstreck på magen och handens vinkel är vrickad hahaha men orkade inte redigera nått speciellt så överlev tack ;)

Söndag

Värt att veta om denna dag? Att spela munspel väcker även den mest svårväckte!
Sedan har jag ätit middag med farmor,farfar, kussinerna m. familj plus min familj. Sånt är fint, det är mysigt och uppskattat då och då tycker jag allt :)

(Ge mig inspiration till att plugga? Sätta upp mål och ha saker att se fram emot efter verkar inte hjälpa)


Lördag 6 mars

wakeywakey! Nej det tog väl till typ 1 innan vi vaknade och gick upp Natha och jag... Hade stora planer för denna helg! Vi skulle plugga ifatt alla rester från skolan! Jo tjena... det gick inte riktigt enligt planerna haha. Vi fastnade vid facebook och grejjer haha roligt var det iallafall.
Utom när hon skriver om mig med folk sedan sitter och fnissar utan att berätta!
Efter hela dagen sittandes så blev vi lite utråkade och min syster skulle åka till en kompis, snäll som jag är erbjöd jag henne skjuts! haha snacka om att känna sig gammal?! Vi tog iallafall bilen och åkte ett varv hoho tut-tuuut-tuuut! NEj skojja, men i bilen så snackade vi med min vän Emil som bjöd in mig till min granne Victor så vi åkte inte så långt innan vi åkte hem och gick till han. Där var tanken att vi skulle bada i en sån där mysig badtunna ni vet?
Vi kom dit och den var iiiiiskaaaaalll brbrrrr....
Så några killar där sa "Jenny! Har inte ni bastu hemma?"
jag " Jo det har vi.."
"Bra! Är din pappa hemma?"

Hahaha de är elever på valdemarsviksgymnasiet där pappa jobbar....

"vi ringer Thomas!"
Sagt och gjort, DE RINGDE MIN PAPPA OCH BAD HONOM STARTA BASTUN. Gjorde han det? Ja.
Så tre killar drog hem till mig, in i mitt badrum klädde av sig till badshorts och bastade, sedan kom jag o Naths och några till efter... Så lördagkvällen var vi 8 stycken inklusive min Pappa(!) i bastun och drack öl. Mysigt, trevligt och ganska roligt haha.
Efter ett tag sprang vi tillbaka till grannen och badbaljan och satt där i en dryg timme med.
Inte mycket plugg och som vanligt inte som jag tänkt mig helgen men gör inget det var ganska roligt :D

Fredag kväll 5 mars

Denna fredag kväll så hade jag filmkväll. Bestämde de förra veckan när jag tänkte att "nae jag tänker vara hemma nästa helg!" Haha så skönt att inte behöva åka buss hit och dit och fram och tillbaks och lalala. Nån gång då och då iallafall. Så sagt och gjort! 11 stycken var vi som mest i soffan haha fick plats preciiiis.
Vi började med att se Blair Wich Project, vilket typ hälften av oss hade sett innan men för mig var det väldigt länge sedan... Den var som jag mindes, inte speciellt skrämmande men jag gillar hur rädda personerna som är med i den faktiskt ser ut. Och kan inte låta bli att tycka det vore grymt kul att vara med i något liknande!
Sevärd? Ja absolut åtminstonde en gång! Så kallad klassiker ju hehehe.
Nästa film blev "Drag Me to Hell". Den var helt okej, Karin störde sig mycket på att den var dåligt gjord. Delvis håller jag med, mycket kunde ha varit bättre och snyggare osv men på det stora var den helt okej och ganska bra skräckfilm att se på filmkvällar delad med vänner som inte gillar skräck egentligen hahaha. Hade några hoppscener som till och med jag for högt av, jag brukar mest bara rycka till hehe. Gillade INTE slutet dock haha lir assur på sånna slut.
Sedan åkte några hem och vi kände att vi ville avsluta med en komedi så då fick det bli Eurotrip. Haha också en klassiker man bara måste se någon gång! Finns inte mycket att säga om den så lägger in trailern här haha. Den mest sevärda av filmerna vi såg ifall jag får säga det själv idag. Och det får jag ju faktistk!




Haha sedan stack väl de sista vid typ halv 4-4 på morgonen till lördagen och natha och jag var vakna drygt en timme till smsandes, fnissandes och skrattandes.

Vill bara säga tack för en trevlig kväll alla ni som kom! Karin, Frida, Sofia, Natha, Alex, Emil, Mathilda, Andy och Larsson:D

Mars 5, 2010

Vi har religion och ganska intressanta diskutioner om hur han Jesus faktiskt dog. För enligt islam(?) så dog han inte på korset. Det finns ju inga bevis eftersom man inte hittar någon kropp eller grav.
"Men han for ju upp till himelen!" sa någon. Pucko, borde ha lämnat kroppen kvar i grottan då. Skulle jag själv helt klart gjort ifall jag fick möjlighet att återuppstå, inte sjutton skulle jag ta med en föredetta korsfäst kropp upp till himmelen då nejtack då skulle jag nog hellre snällt be om en ny. Gärna liknande denna jag nu har men endå, och var jag dessutom sisådär 30-40 år skulle jag fråga ifall jag kunde få tillbaka den jag hade tio år tidigare. Det är min åsikt det!
Slutsats? 1. Han begravdes levande och återuppstod därför inte, utan "bara" vaknade till. 2. Han trivdes så bra att han behöll kroppen

(haha en nypa salt va och upps glömde publicera detta skrevs 11:00 idag)

Nattkatt

Det blir ganska lätt mycket snack om min katt känner jag, men är så svårt att låta bli. Har så mycket konstigt för sig haha och helt omöjligt att tycka annat än att hon är söt. Eller hon föresten, vi är inte ens säkra på att det är en hon längre så för tillfället heter hon "AliceCooper" tills vi vet bättre. Hahahah..
Nåja, såhär gör hon iallafall varje kväll innan jag ska sova, har alltid ett vattenglas vid sängen och det tycker hon numera tillhör henne. Hmm... Hon är som en bebis :)


Saftiga grejjer och räserbajs!

Hahaha vi hade riktigt dålig humor i skolan idag men lika kul för det. Man kan nästan tro att det är dagis igen! Jag vågar(orkar) inte visa riktigt allting men detta är en bit ur min, Minnas och Nathas facebook konversation. Behöver jag nämna att vi satt bredvid varandra vid samma bord samtidigt som vi skrev..? Hahahaha.


Hoho det följde 77 kommentarer till efter detta. Iallafall vi hade en lärare som heter Per på mediaproduktionen idag. Han är trevlig, rolig och väldigt bra lärare vill jag först påpeka! Innan lektionen började så visade Natha en brud på bilddagboken som påstår sig ha BHstorlek 65 K. Liksom, är det ens möjligt?! Vi tre hade värsta konversationen om det och så hittade Minna en bild där de ser ut som MAX Dkupa och visade och just då kommer Per och säger " Det var visst riktigt saftiga grejjer det där.."
Vi kollade på varann, va i helvete sa han?! Sedan började vi asgarva hahaha alltså vi skrattade så tårarna rann och han tittade frågande på oss och sa "häftena alltså...?" Hahaha stackarn! Han höll en bunt med häften fulla med frågor vi skulle svara på, vilket var vad han syftade på. Inte brudens tuttar. Hahaha....

Men iallafall, när Natha kallade sig själv för räserbajsarn så fick jag en flashback till i högstadiet då jag lyssnade mycket på låten "Alinge texas" med en grupp som heter just "räserbajs" hahaha den rätt bra faktiskt. Lyssna om ni orkar, det tänker jag göra nu iallafall:D


Schysst text faktiskt.

Vimmelbild!

Haha vimmelbilderna från helgen är uppe. Nog första något sånär vettiga vimmelbilden jag hamnat på nånsin haha:D

Ja men min mage ser fettrund ut pga av nathas fina kurvor jag vet heheh.
After skii ftw!

4klöver på detta va haha

  • Rise Against
  • Bad Religion
  • Dropkick Murphys
  • Flogging Molly

Fysjutton vad jag längtar till 17 Juni! Haha tänker nästan inte på annat om dagarna. Kan man inte snabbspola de här sista månaderna i skolan eller?! (Jaja, jag vet, man ska ta till vara på tiden och njuta av att veta vad man ska göra om dagarna, men inte så lätt haha)


RSS 2.0