2009!

Året som gått! Blir långt innlägg men en hel del bilder och roliga filmklipp. Gör den här mest för min egen skull faktiskt, gillar att gå igenom året som gått. Bra att ha till nästa nyår med så jag minns hur jag hade det och hur jag mådde och sådär :)

Januari
Hmm... Såg Twilight på bio en andra gång, en hel del filmmys, fotade lite i studion i skolan, köpte och lästa alla twilightböckerna på engelska..

Februari
RISE AGAINST!!! Flög till Hamburg med Victor och Sajjmon (haha och pappa o Vicces pappa, de är bästisar hehehe)
Iallafall. DET VAR GRYMT! Det är fortfarande det absolut bästa, svettigaste och törstiga och mest underbara jag någonsin varit med om.
Fottade och redigerade lite grann med. (bild två har dock natha tagit och redigerat åt mig <3)
  



Mars
Haha det jag minns mest från mars är allt smsande. Skickade och tog emot i genomsnitt 100 sms om dagen avochtill en viss Hampus.
Sara P i min klass tog denna bild i studion på mig. Jag redigerade den och det ganska mycket också hehe. Men lite finvaaa. Denna bild och videon får stå för mars då.

 
Haha denna video är ursöt faktiskt se den om ni inte gjort de! :)


April
April april din dumma sill! Naevars de hände nog inte så fruktansvärt mycket utom skola så denna bild får representera april hahaha detta är natha och jag :*


Maj
Lillasyster konfirmerades, min kanin började växa i mammakanins mage och jag gjorde en stopmotionfilm med legoscala. Eller började på en iallafall! xD
Såhär såg jag ut i majdåå.


Juni
Fick en ny dator, och för sjutton jag fyllde ARTON! :D De var en helt okej födelsedag för en gång skull haha. Brukar annars ha en massa otur den dagen.


Juli
Drömde att jag hittade en fyrklöver, vaknade och visste att det skulle jag tatuera. Sagt och gjort några dar senare satt en grön fyrklöver på min mage, dagen efter det dog min lillebror, Min bästa vän, min livskamrat. Okej, min hund men han kändes som det. Han har alltid funnits, det gör fortfarande ont och jag glömmer fortfarande bort att han inte finns här längre.
 Solen sken den dagen vi lämnade dig, men jag tror det blev bra så. Du kunde inte fått en finare viloplats iallafall, ditt valphem under en stor grön ek. Jag hoppas du springer fritt nu

Augusti
Augusti blir alltid årets festmånad? Kanske det. Skolan började igen och augustifestivalen var i Norrköping. Köpte ett snyggt Kandee linne också! Wiho :D

September
Haha september måste vara årets speedwaymånad. Minns inte mycket annat speciellt från då iallafall. Firar vi med en bild på mig och stjärnskottet Tai Woffinden, lite knäsvag blir man faktiskt han kör ju som en gud.


Oktober
ROCKTOBER!!!
Tror nog det var årets mest händelserika månad haha. Och rockig som sjutton. Brasaker lista!
1. Tog körkort!!! HEJJA MIG JAG ÄR BÄST!
2. Stockholm och såg  GREEN DAY med karin, Frida och deras kusin Anna. Sjukt kul :D
3. Norrköping Fashion week som kungsgårdsgymnasiet ordnade, hehe rolig upplevelse och höga klackar.
4. Rise Against IGEN, fast den här gången på i Stockholm. Skulle sett med Victor och Malin men de dissade hehe stört vet. Som tur i oturen var hade inte Tobi fått tag i nån biljett och fick följa med. Najs :D
5. Halloween firades på Hugos i år. Utklädd till Anna i Van Helsing filmen, kul kväll!

Och mitt i allt bra i oktober lyckades jag bli sjuk och var genomförkyld och febrig i två veckor. Snacka om stressig månad egentligen hehe vart tog skolan vägen? :O :$



November
November... ja, nyligen men va sjutton hände där egentligen? Inte mycket alls förmodligen. Började iallafall på praktiken igen, trivs där det är kul. Fuji Foto Center! 

December
Hallå inte så svårt att kolla i arkivet vaaaa? Haha nejmen de vanliga med lucia och jul och träffa slätkingar. Mysig månad sådär... och äntligen sjukt mycket snö! Jag blir så lycklig av snö det är som att va nykär :D

Gott nytt år på er alla! Jag och Natha ska videoblogga ikväll och jag ska dricka en flaska vitt vin som heter blå nunna hahahhaha ha de bra gott folk! :D


FULLMÅNE GÅ OCH LÄGG DIG KVINNA!

Eyyyy
Jag blir så glad, verkligen! När det är fullmåne/nästan fullmåne natten före något vitkigt. Eller iallafall om jag av nån anledning måste gå upp tidigt och vara pigg dagen därpå. SOM NU! Stört äre. Ska upp sjukt tidigt imorgon hehehe sju... Sjunga för min syrra som fyller 15 och sedan åka till ett stall och ta hand om två hästaer lite snabbt innan jag ska hem och duscha och göra mig vacker till släkten som kommer HALV TOLV. Stress Stress Stress men gör egentligen inget det, det är mest roligt. Det jobbiga är att klockan är halv två och jag är pigg som om jag knarkat espresso kaffe hela dagen. Tjolahopp!










Gick på stan med ThreeeeeeZ idag. Hon har börjat läsa min blogg (HAHA YES ÄNTLIGEN! skojja:D hahaha) och jag berättade om en bild jag tog och sa att jag inte vågade lägga upp den här och då sa hon hehehe folk kanske tror du är helt knäpp då... Eller ioförsig är du ju faktiskt det.
Och just nu håller jag med :D Puss och god natt!

curlcurlcurllock?

Jag gick in i affären kallad hårvårdsbaren. Här om någonstans måste jag hitta vad jag söker! Vad jag söker? Värmeskydd. Går runt och tittar lite på hyllorna utan någon egentlig anning om vad jag faktiskt söker, någon frågar bakom mig ifall jag behöver hjälp.

- Ja faktiskt!
- Okej vad letar du efter?:)   <-- hehehe gjorde en smiley för hon sa de snällt
- Jo det är så att jag fick en sån här Icurl i julklapp och tänkte det kunde vara trevligt att faktiskt använda den också. Nu tänkte jag att det kunde vara bra att ha ett värmeskydd till håret.
- HAHA! Det är bra att ha det i håret ja...

Sen kom hon av sig lite, jag tror jag mitt svar var en anning långt och oväntat. Hahaha undrar egentligen hur många som faktiskt svarar jatack gärna när personal frågar om de behöver hjälp?
 Och för övrigt, jag är sån som aldrig fixar håret. Vill jag variera mig lite sover jag i flätor. Men plattar, lockar, fönar och sånt händer inte ofta. Kan prova lite olika uppsättningar för skojj skull men ja ni fattar. Har iallafall hört det är bra med värmeskydd och är det de tänker jag sjutton inte platta/locka håret utan hahaha :*


(inte schampoo dock utan värmegrej såklart haha  men enda bilden)


Ääh go' natt!

Kaffe + musik + inga färgpennor + halloween 2008 =




(underskatta aldrig Viva la divas ögonskuggor, fortfarande rosa efter tre tvättningar!)

Angels & Demons

I brist på bättre saker att blogga om kan jag ju medela att jag nyss såg Änglar och Demoner (äntligen!). Tyckte den var bra haha har nog inte så mycket mer att säga... föll för det där med ambogram dock, det var fascinerande haha. Betyg? Sevärd! En, kanske två gånger iallafall :)

Kat

Jag fick Kat Von D's bok i julklapp. Hur underbar som helst, jag vill bara rita och sy och pyssla och sjunga och skriva och fota och allt kreativt i världen boken är hur inspirerande som helst och jag får massor av härliga ideer som egentligen inte alls har med tatueringar att göra men sättet hon skriver och visar alla bilder är helt i stil med hur jag tänker och fy sjutton här kan jag inte sitta nu ska jag försöka vara kreativ haha hörs senare :*



yo

"Feelings that we thought
Dreams we never caught
Just a day late or dollar short"



Dags för uppesittarkväll!

Uppesittarkväll med godis och mys. Är det bara jag som tycker att det är ovanligt lite julfilmer i år? Förr har vi här hemma alltid sett mängder av julfilmer såhär dagarna innan jul... Ikväll, den enda "juliga" film som går är "Love Actually" och hur bra är den på en skala? Ingen favorit för mig och absolut inte en man ser för julstämningens skull. Nåja julgodis har vi så de räcker hehe får väl bli en myskväll med lite spel och så annars.

Var iallafall nyss ute på en promenad hehehe snööööö<3 och jag har "äppelknyckarbyxor" på mig(väldigt pösiga/vida) därför ser de lite lustigt ut ihop me jackan upptäckte jag nyss hahaha god jul på er :*


Jag drömde en natt att jag var snövit

23 December då.
Tidigare, för ett par veckor sedan, hade jag världens julstämning. Tyvärr har den försvunnit lite men tycker mig ana en glimt av den. Tror minsann den återvänder! Haha... sitter och väntar på att vi ska äta om 45 minuter, är ashungrig. Stört. Och har kommit på mig själv med att fota alldeles för lite nu för tiden haha har inga bilder att redigera?! Ääh ska leta igenom datorn.


"I can see a better time where all our dreams come true"


Last FM

Lite efter ibland jag vet, började IDAG använda last fm haha. Men det funkar ju inte med spotify? Det var ju därför jag ville använda det för att ha lite koll på hur myckert jag egentligen lyssnar på vissa artister där. Hm jaja får väl börka använda mediaplayer mer igen.


Hanoi Rocks

Kvällens, eller ja snarare helgens+förra veckans musik. Ett för mig ganska nyupptäckt band hehe men de har spelat sen -80 har jag för mig. De spelade mig visst i smaken. :)


klappinslagningsdags

Idag har jag och pappa gått ett varv  på stan hehe traditionen är egentligen att jag, JULIA och pappa går och handlar julklappar åt mamma men den ungjeveln "orkade" inte. Hon har blivit lite fjortis sista året och det är fruktansvärt pinsamt att vistas offentligt med familjen, herregud liksom tänk om nån ser?!
Iallafall, fick det sista inhandlat så nu är de bara lugn och ro primaskinkajappjapp!


Små klappar men bra endå, den ena fick jag inspiration till från Alexandra! man tackar haha.

Ja jag gillar snö jag

Ibland slås jag omkull av tanken på att jag har det faktiskt väldigt bra.
Även fast jag ofta tycker det är jobbigt att bo så långt ut på landet, att flytta till stan ligger långt bort i tiden sånna här dagar då allt är så otroligt vackert.


"I know what I want and I want it now!"

Var "ute och dansa" igår, haha vad säger man så? Var "ute" brr liksom eh shit the same var på hugos iallafall och det var faktistk riktigt kul hehe brukar kunna vara lite segstartad annars men gick hyffsat. Tänkte på att jag behöver nog lyssna på lite mer "partymusik"... Liksom känner inte igen många av låtarna som spelas? Mr. Vain och Lady gaga typ hahaha Gaga lär man sig ju ganska fort, bad romance hörde jag en gång sen satt den texten eh. Dance fucker dance! Bartenden spanade in karin och vi fyra vid bordet fick varsin shot sådär rätt upp och ner, trevlig kille det haha.

OBS finn ett fel i granen!
hehehe

"I do what I wanna do"

Hahaha har jag inte världens charmigaste katt eller vad. Lite jobbigt för kan verkligen inte bli arg på henne när hon är så go. Som här...



Lyfte ner henne typ hundra gånger och hon for upp igen. Då gick jag och hämtade kameran haha.

"Let it snow, let it snow, let it snow!"


Det där snötäckta som står där som ni ser är en sån där vanlig utemöbel fotölj :) heheh


Hej mitt vinterland!

Haha ni kan aldrig gissa vad jag gjorde för ett tag sen nu?!
Åkte spark ner till affären! Hahaha det var så fruktansvärt roligt åh jag älskar snö. Ställde mig på sparken tog fart en gång och gled heeeeela backen ner(den är lång) och en bit till. Hahaha går och ler hela tiden, snö snö snö<3

Och jag kom iväg till avslutningen förresten bussen gick hit dit jag bor men inte längre haha vände och åkte tillbaka till stan hära. Och ja det är riktigt tokigt mycket snö och ska tydligen fortsätta hela natten 30 cm inatt sa de på radion. Ojojoj :)

Puss

snökaos

Hahahahahaha kanske ingen julavslutning för mig idag, bussarna är inställda pga snökaos XD Jag börjar våga hoppas på en vit jul i år iallafall haha :D

JULAVSLUTNING IMORGON!

Haha just ja, det är julavslutning imorgon! Förra året klädde vi upp oss och såg ut som skolflickor haha det var roligt och fruktansvärt kallt. Folkt tittade mycket mer än jag trott de skulle, fast gör inget det var kul haha.

Och hade ingen bättre bild än denna hahha wubwub.

Blue shoes on!

I brist på bättre saker att skriva om lägger jag upp denna gamla, men riktigt bra låten. Den är fin är den, ni borde lyssna :)


"Christmas is comming for all and for one!"

Var ute på en promenad innan Gossip Girl förrut. Myyyyyys med all snö <3
Lite för varmt, de blir blött så fort men när man tittar uppåt ser de jättevackert ut iallafall :D


Lucia

"Enligt den gamla bondepraktikan sägs det att det väder det är på Lucia kan man förvänta sig ha på Julafton."

HÄRLIGT! Det snöar är vitt och vackert och jag är gladgladglad!
Har nyss varit ute hos min kanin och julstädat haha. Tömde hela "huset" och la in nytt av allt. Annars brukar jag bara ta bort den skitiga spånen och spara de rena men nu öste jag ut alltihopa. Haha hon såg lite fundersam ut ner de var helt tomt därinne. Och fet har hon blivit haha har inte tänkt på det tidigare brukar oftast vara mörkt när jag går ut till henne så ser inte så bra då. Klapar och pratar lite bara men nu jäklar i ljuset, "fetto superstar, that is what we are nananana" Nej skojja så ska jag inte sjunga haha. Vaknade på strålande humör iallafall.
Igår tog jag mig i kragen och åkte in till stan med Karin och Frida och julshoppade. Är klar med julklapparna till Mamma, Pappa och Julia nu... har alltså "bara" julspelet vi alltid spelar med familjen på 19, present åt systrami, julklappar åt karin och frida plus eventuellt fler. Puh... hittade jättefina skor jag ville köpa men har absolut ingen använding alls av dem så får svälja den drömmen den här månaden haha.

Igår på morgonen så var det öppet hus i Vammarskolan, där jag gick på högstadiet och min syster går nu, det är det alltid på lördagen vid lucia och då börjar det med ett jättejättefint luciatåg av kören. Kommer sakna det som sjutton! Har vart där 6 år i rad nu buhu... får smita in nästa år ändå:)
Iallafall, Lucia är nog den mest känslosamma tiden på hela året haha. Älskar den här högtiden, verkligen. Sångerna ger mig gåshud och allt ljus och jag tycker hela världen är vacker! Lucia fyller mig till breden med värme! Och extra mycket saknad till dem som redan är saknade förstårs.
Det finaste och speciella med Lucia tåget på vammar är nog iallafall att varje år så sjunger de låten "Beatrice" och alla nior får sjunga upp för körledarna och sedan väljer dom de två absolut bästa. De får sedan sjunga varsin vers solo. Och det är alltid sjukt vackert, i år sjöng Felicia, Julias bästa kompis. Och vid alla barrande granar vad vackert hon sjöng! Hon är liiiiten och tunn och söt och världens röst fy sjutton vad imponerad och jag tror varenda snubbe i publiken fick gåshud då, inte bara jag haha. Det är fint:)

Nu funderar jag på att gå och slå in julklappar... Making christmas nanana..



Tyvärr finns ingen bra beatricevariant på youtube så ni får drömma lite haha.

(skrev innlägget för en timme sen men glömde publicera, nu har jag duschat med höhö)

Nanana

Haha hur kan jag lyckas så bra med timing i tid och otid?! Satte mig vid tvn och zappade runt lite och titta, Bam filmen gick idag med haha så nu har jag roat mig med skadeglädje och sjuk humor ikväll med. Bra härligt att va sjuk...


Och jag behöver klippa mig, lite härlig fakta sådär en trevlig fredagskväll som denna.

Skrock

Haha teamwork! Jag råkade lägga nycklarna på skrivbordet = otur att ta dem ifrån. Hur löser man detta? Pappa tar ett papper och puttar ner dem över kanten och jag tar emot i luften. Nemas Problemas!

Kidnap the sandy claws!

Hahahahhaha jag döööör xD
Kollar på Bam Margera och han har rest till Finland för att hämta tomten och ta med honom tillbaka till USA?! Ibland är han bra elak men fysjutton helt min humor hahahhaha ni borde se den.

(Lyssna på låten då!)







Update:
eehuu. En snubbe svalde ett renöga och bajsade ut HELA?! Lite för mycket för mig men skrattar fortfarande sjukt.

Dags för julkort?

Nu ska jag göra julkort åt pappa. Han jobbar som lärare, lånade min kamera och fottade eleverna. HAHAHA. Ursäkta ifall ni råkar läsa de här men vilka roliga bilder, tyvärr ni är inga modeller heheh... Ni gör en sjuk Jenny lite glad iallafall:D


sdfghjklö

Jag blir så irriterad, kan någon svara på varför alla kötlar man har i halsen ska envisas med att svullna upp på mig?! Det är fjärde gången i år jag får så ont pga det att jag bara kan ligga stilla o glo på tv hela dagarna. GAAAAH. Nåja ska ta en ipren om en stund och peppa till lite och försöka gå på teateravslutningen ikväll. Men ärligt talat, det svullnar upp och hela huvudet värker så fort jag gör minsta rörelse?! Ska det vara så?!

Tur att jag har Alice haha hon sitter just nu på ryggstödet på soffan bakom mig och slår mig på huvudet med tassarna och klorna indragna. Förstklassig huvudmassage eller vad? Aah tur att jag har henne de här dagarna iallafall. :*


Bilder från 4/12

Wiho bilderna är uppe från i fredags nu!!! Är lite osäker på rättigheter o sånt men antar att jag får använda bilderna men för säkerhets skull heter fotografen John Carter och makeupartister från MIST och här är länken jag hittade bilderna: http://worldmodelsearch.us/edufair/index.html



 
            



Fler kommer under dagen hehe har inte snackat med de andra än ifall ja får lägga upp deras bilder så:)

Under ytan

Igår kväll såg jag en film på tv, Ghost image. Den var helt okej, ingen favorit men sevärd absolut. Efter det så gick jag ut och gick med Karin och Frida, när jag kom in igen vid tio för att mamma hade förberett några goda mackor vi skulle äta så tog jag med dem ner till soffan där mamma och pappa satt kvar, de hade väl somnat som vanligt haha. Iallafall, tv:n var på och kanalen bytt. Tog ett tag att förstå vad för typ av program det var, om de var en film, en dokumentar eller serie? Det visade sig vara en dokumentär och hade många smygfilmade klipp med i.
Kunde knappt äta klart min goda macka med sallad och gurka. Så galet insnöade vi är allihopa. Händer sånt där verkligen? Hur kan något land göra det LAGLIGT?! Jag begriper inte. Och jag begriper inte att inte fler gör något åt det och sen minns jag att här sitter jag och undrar, men vad i helvete gör jag själv?!
Det dokumentären visade var en hajfensindustri. Det gick till så att stora båtar åkte ut och fiskade upp stora feta hajjar som är jäkligt viktiga för ekosystemet. När de dragit upp dem ur vattnet skär de av rygg och stjärtfenorna, sedan slänger de i dem i havet igen. Utan fenor kan de inte simma, så de sjunker sakta ner mot botten många gånger fortfarande levande utan att kunna göra någonting.
Ja, jag är medveten om att det händer otroligt mycket grymma saker med djur världen över och när jag tänker på det så känner jag mig väldigt maktlös. Men angående päls industrin så gör jag vad jag känner att jag kan just nu genom att helt enkelt ta avstånd från päls och äkta skinn. Sen äter jag bara "svenskt" kött så vitt jag vet, om man kan lita på att sverige är snälla mot djuren vet jag ju ioförsig inte säkert, men hoppas.
De djuren har folk som kämpar för dem och det går väl framåt ibland, folk uppmärksammar det åtminstonde.

Tillbaka till dokumentären, den var av en snubbe och hans team som kämpade för att ge hajjarna "fristäder". De lyckades på ett ställe. Frågan är ifall fler personer kämpar tills de lyckas? Ni kan googla det om ni vill, orkar inte förklara hur men hajjarna är VIKTIGA för vår existens på jorden. Enligt dokumentären, och den verkade vettig.

Jag brukar ofta fråga mig själv hur jag bara kan leva vidare som vanligt, inte kämpa helhjärtat för någonting bra, inte göra mer av allt jag tycker och tänker. Jag brukar bli arg på mig själv för att jag sitter här och gnäller utan att göra någonting åt saken. Efter det tänker jag, men vad kan jag faktiskt göra JUST NU?


Fridaynight

Haha igår kväll var kul. Julfest med speedway folket och några förare var där så man fick prata en del engelska. De i baren skrattade åt mig när jag började svara på engelska till de som snackat svenska med mig hm det är inte så lätt det där att hålla sig till ett språk?
Var på SACOmässan också igår ja, det var hur kul som helst! Varför? Hamnade vid MIST området ett bra tag och vart sminkade och fottade och fotografen älskade oss haha.. speciellt Sara som inte ens skulle blivit fottad egentligen eftersom hon inte tänkt gå sminka sig hihi.
And this is how I looked last night :)


Och ingen photoshop utom ramen och texten haha var tvungen att göra något.
Här är sminket, där förstärkte jag färgerna lite bara :)


Lägger upp bättre bilder och bilder på de andra så fort bilderna kommit upp på MISTs hemsida:D

Gomorron'

Hahaha jag måste ha snyggaste statistiken xD Ser ut som två ögon och en näsa tsss Jenny humor..



Jelly Belly Beans

Jag har kommit fram till att det bästa med Jelly Belly Beans är att man har en liten väldigt länge. Alltså, man äter dem sakta för att känna smaken tydligt och komma på vad det är för nått. Mycket bättre än vanligt godis som man kanske bara vräker i sig! "Jenny den kloke har talat."
Nejmen på riktigt funderar jag på hur mycket färgämnen och andra "farliga" grejjor jag får i mig. Sitter här och tuggar på. Capuchino smaken var inte god. Smörpopcorn och toasted mashmallows är gott. Och kokos, och citron... Hmm... Någon som läser detta som gillar de där äkta klassiska Jelly Beansen? Favoritsmak? :D




Public Enemies

Idag gick jag upp extra tidigt, skulle förbi skolan en snabbis och hämta matkupong till på Fredag när vi ska på SACOmässan, "För oss som inte vet vad vi ska göra efter gymnasiet". Så iallafall, lyckades ta mig upp för alla sju trappor, när jag är i den sista känner jag mig iaktagen och vänder mig om. Haha blev asrädd och höll på att ramla baklänges när jag såg detta!
Vem väntar sig en sån enorm sak hängandes i trapporna liksom?! Och det är inga små trappor vi har heller. Gillar skolan ibland alltså:D


Haha undrar om det finns ett dolt budskap bakom det här? Kalla oss på media för Public Enemies?
Helt okej film med mycket action förövrigt :)


RSS 2.0