Black

Åh vilken dag jag blir så trött av att de ska va så himla styrigt och krångligt och gaah. Jag får inte ens chans att ladda upp ordentligt
Men en bra sak idag! Min syrra vaknade upp med asont i halsen och misstänkt halsfluss på gång YESYESYESYES HOPPAS DE HÅLLER I SIG TILL IMORGON! Då slipper jag oroa mig för missplacerad fjortis haha. Nu kan jag verka elak men ibland, ibland, IBLAND så får man vara det! Bara lite! Men inte så elak som vin granne och vän Victor var och ringde och sa att han skiter i konserten i morgon, snacka om att ge mig en anning panik... Nåja, det ordnar sig. Nu är jag trött, och nu ska jag ladda upp inför imorgon:)

Och justja, tycks om min nya bakgrund? Haha vet att den är en anning "B" men den är åtminstonde peronslig då haha.
Puss

"You'll look like poo"

Det här är en parodi som gav mig en tankeställare. Jag vet själv att när jag mår dåligt, känner mig nere, känner mig ensam så tar jag gärna på mig en speciell tröja så känns allt en anning, en svag anning, men fortfarande, lite bättre igen. Den tröjan är min älskade Rise Against tröja. Väldigt löjligt egentligen, haha men jag tror det är som ett slags stöd för jag vet att oavsett vad så har jag alltid musiken som leder mig. "to giude me" tänkte jag säga men ska hålla mig till svenska. Ofta om jag känner mig vilsen med något så hittar jag alltid rätt igen med några speciella låtar gjorda av Rise Against. Jag har olika låtar för olika typer av vilsenhet :)
Men tillbaks till ämnet. Den här videon känns lite halvtragisk och är en paridy på bla Hannah Montana fast se den, den är bra och VenetianPrincess gör sjukt mycket bra och roliga grejjer så kolla in henne på youtube!


Och folk brukar ha råttor på vinden, inte vi!

Okej, det det här måste ni höra! Helt otroligt haha jag går direkt på sak, pappa hittade en kattunge på vinden förrut! Japp, en liten lurivg sak vit och röd. Vi, eller ja pappa, hörde något på vinden så han gick upp och så plötsligt hoppade den fram och satt på hans fot, haha det är sant! Den satt där och jamade och tittade på han med stora ögon så tog han ner den och jag höll i den och där smällte mitt hjärta. Så otroligt gullig, och kanske 5, max 6, veckor gammal. Hon måste ha födds där uppe? Pappa gick iallafall upp och letade efter fler eller en möjlig mamma men det var helt tomt. Jag och mamma var övertygade om att det var ett tecken, jag menar, kunde hon ha kommit ett bättre tillfälle?! Nåja, granne(mammas bästa vännina) kom över och tittade och blev förälskad, hehe hon meddelade även att det var en liten hona. Hihi... Nåja, vad skulle vi nu göra? Kan ju inte lägga upp henne där igen helt själv så vi sa att hon får väl stanna så får vi åka till veterinären och köpa mjölkersättning och så imorgon... Men sen så ringde hon grannen igen och berättade om några vars katt hade försvunnit iväg för några veckor sedan när hon började närma sig födelsedags. Alltså, hon hade kattbebisar i magen och hade gått iväg och gömnt sig för att föda dem... på våran vind!
Nåja, pappa och jag traskade ner dit, ringde på och frågade ifall de saknade en mammakatt eller ungar... och de saknade kanske ungar! Haha, nämligen så att hon hade kommit med två stycken idag och lämnat tillbaka på deras balkong. Nu ska jag inte göra en kort historia längre än nödvändigt men det var deras iallafall fast de lovade att jag skulle få tillbaka henne så fort hon klarar sig utan mammamjölk:D:D:D

Hon somnade på min axel ett tag, jag är förälskad! Här är en bild jag tog direkt ifall kärleken skulle bli kortvarig haha.

Kan ni förstå att hitta en sån här på vinden en dag? Det lustiga är att hon var inte ett dugg skygg, tvärtom, jättegosig är hon! Och somnade på min axel till och med... Men vi tror de kan vara så att eftersom de växt upp på våran vind precis över ett rum pappa har som kontor som vi ofta är i allihopa så har de ju hört oss prata ganska mycket, så de är vana vid oss så... men galet ändå, jättegosig verkligen! OCH DE LOVADE ATT JAG SKULLE FÅ TILLBAKA HENNE SÅ FORT HON VAR REDO:D:D:D:D Aaah hihi bra start på lovet.

 

Puss och ha en bra kväll! :D


"Say it's possible"

Jag har alltid tyckt om att skriva, vad hände? När slutade jag med det? Vart tog all inspiration vägen? Eller var det jag som förändrades? Jag glömde bort mig. Jag läste nyss en text jag skrev i vintras om hur mitt år i år kommer bli, och jag hade ganska så rätt. Jag vandrar fortfarande där någonstans mitt emellan. I något land mellan dag och natt men jag saknar kompass så kan inte säga om solen är i öst eller väst, så är det gryning eller är det skymning? Jag tror att jag har kommit fram till att det är ganska bra att stanna här i något mellan-land.
En del skulle kanske nu säga att jag var tokig, klart det borde bli dag med solsken och bla-bla. Men är det verkligen så klart att dagen är bättre än natten? På natten då sover man och är i något drömmars land, i sin egen värld skyddad av mörkret och sömnen.
Det är dagarna som ställer till de verkliga problemen, jag menar det mesta händer på dagtid ganska självklart eftersom det är då man är vaken. Man tänker, arbetar, glömmer, lovar, bryter löften, säger fel, ångrar, och även en hel del bra saker så klart. Men en dag kan vara lång och stressig, men när natten kommer då har man en annledning till att varva ner, ta det lugnt och återhämta sig efter den långa dagens alla upplevelser och intryck.
Här i mitt mellanland där jag går balansgång mellan dag och natt, här trivs jag ganska bra. Dessutom, lägg märke till att alla färger är alltid som vackrast i tiden mellan dag och natt. Ta vara på det och stay gold.

"It was just a passing thought"

Man säger att en förälder aldrig ska behöva begrava sitt barn, att det är det värsta av allt. Är det värre än för en syster eller bror? Jag vet inte, jag har inte behövt ta reda på det heller. Men för mig känns det som att jag förlorat en bror. Jag tror mamma och pappa och Julia med känner det så. Tanken har flugit förbi mig förrut men idag när vi var vid graven för att tända ljus och lämna ett hjärta med en ros så slog det omkull mig med kraft. Jag såg stället under eken, det låt inga löv där, marken var lätt upphöjd. Man skulle kunna tro att ett barn låg där under och sov. Det känns som om du var en bror, jag saknar dig och mitt hjärta slits itu, jag tänkte på hur ska vi fira jul i år? Ska vi vara hemma eller ska vi åka iväg? Vi pratade om det vid matbordet häromdagen och jag bet mig i läppen så det började blöda. Jag var nära på att säga "Men vi måste ju vara hemma och ta hand om Honom, han kan ju inte vara själv på jul."
Nej, men kan vi? Åh, jag kommer inte klara det. Vi behöver inte sätta upp några grindar för vardagsrummet, det finns ingen som älskar att öppna paket vi behöver oroa oss för.

"Jack the ripper"

Såg filmen "From Hell" igår, haha tog ett bra tag för mig med den titeln alltså. För mig heter filmen "Jack the ripper" vilket såklart är fel, men den handlar om honom. Och jag tror de flesta känner till den snubben? Om inte annat, kort och gott, han var en kallblodig mördare i slutet av 18oo talet som mördade ett flertal horor. Blodigt.
Men filmen var helt okej! Haha dock undrar jag ibland hur mina tankegångar fungerar. Jag kom nämligen fram till vad jag kanske gör som nästa tatuering och det är ett citat från en annan film om en 1800tals mördare i London nämligen Sweeney Todd. Vilket citat tänker jag inte säga än men jag är ganska säker. Man kan iallafall tolka det på lite olika sätt och det är lite lagom gåtfullt. Ganska jag. Jag brukar prata i gåtor :)
Men här har vi trailern för From hell för er som inte sett den :D


Lördagsmys

Nu blir det lördagsmys!
Haha och fredagsmys igår :) Åkte ut till Minna på en liten filmkväll och vi såg Scary movie 2, En riddares historia(jag är fortfarande förälskad i Sir Ulrich) och sedan Matrix men den sov vi igenom haha. Men det var kul endå:D
Idag vaknade jag upp och så gick Sara och jag in till åby, en promenad på eh nästan 45 minuter för att jag skulle hinna till en buss vi visst hade kollat fel på så fick istället stå och vänta en halvtimme haha nåja tur att de va så och inte tvärtom. Efter det for jag iallafall till mina älskade småkusiner som den ena fyller 4 på torsdag.
Haha sötaste ungen, efter fick sa han "Tvätta!" och pekade på munnen. "Va, ska du tvätta munnen? Varför då?" frågade hans pappa. Han svarade "Måste tvätta bort smulorna från läpparna!" pappan påpekade att han inte hade några smuler på läpparna, att han hade varit jätteduktig när han åt. Då lyfter ungen figret och tar ut en smula från insidan av läppen och säger "joho! Smula!" HAHAHA Jag höll på att spotta ut kaffet jag just drack, så himla söt jag men hjälp vad jag skrattade. Ni skulle sett han, det var jättekul på riktigt liksom haha "jag har visst smolur titta då" jättestolt :D

Den här veckan har varit fullt upp hela tiden tror jag. Måndag, tisdag och torsdag tillbringades hela dagarna på arbisteatern där jag gick som modell, riktigt rolig upplevelse och många dukta stylister som går i trean på kungsgård :) Jag hittade en tjejs blogg som har varit och fottat alla dagar så om någon är nyfiken på evangemanget jag sysslat med så kolla in där i kategorin "Fashionweek". Jag ska få bilderna på mig någon dag så kommer lägga upp något så småningom men tills vidare rekomenderar jag henne, hon tar för övrigt mycket fina bilder på annat med så här är hon! http://babiidarling.blogg.se/ 

Nu ska jag nog bädda ner mig i soffan med lite glass och lördagsmys. Skulle egentligen gått på sista modevisningen som är ikväll men alla dissade och kände inte för att gå själv. Synd, jag missar säkert något kul men men. Så är livet, take care :D

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Okej, jag är lite efter jag vet. Jag har hört talats om Heaths sista film, ja, men inte den här haha. Alltså visste inte vilken det skulle vara. Men kolla trailern, en riktigt Jenny-film känner jag! Måste se!



Och jag blev lite ledsen i ögonen, min riddare! :'(

Grammatizator

Kom till skolan trött och seg och grinig, startar datorn, kollar mejlen...
LYCKA!!! Ny låt ute med Rise Against... :D


Barndröm om att bli rallyförare

Oktober blir hela tiden bara bättre och bättre. Efter i år är det deffinitivt min favoritmånad, alltid gillat den, hehe mer eller mindre erkännt men ja... Det händer mycket bra! Idag hände ytterligare en sak att lägga till på bra-upplevelse-listan... Jo, när jag fyllde arton i somras fick jag en intressant present. Ett kort där det stod att jag får någonting senare för det fungerade visst inte just nu hahaha.... nåja idag var det tydligen dags så vid halv fem ringde en granne på dörren och sa åt mig att klä på mig, sedan fick jag ögonbindel och vi åkte iväg.
Hahaha som ledtråd då i somras fick jag en blöja och tre spypåsar, liksom öööh... vad i hela friden kan det vara för påhitt?!
Nåja, det visade sig vara att åka rallybil :D:D:D:D:D:D
SÅ HIMLA HÄRLIGT! Komma där i 110 på en liten skogsväg som svängde hela tiden, man tror inte det är möjligt men det gick så fort och fy tusan vad roligt det var haha :D:D:D

Detta är en "kidnappad" Jenny!...


Och här är en "kidnappad"Jenny som just fått tagit av sig ögonbindel och ser att hon håller på o bli fastspänd!...


Är du redo? Ajaj kapten!


Wiiii här går de fort :D


När jag var liten var att bli rallyförare en av mina drömmar faktiskt. Spelade jämnt Collin Mcrae 2 på datorn, vi hade ratt och pedaler till det. Ett lyckligt ögonblick jag aldrig kommer glömma var när jag var slog pappas banrekord!
Hahaha, nu ska jag sova och drömma rallydrömmar och ladda inför imorgon då jag ska gå modevisning... Natti natti gott folk:D

Lördagsmyyys!

Jag tillbringade lördag kvällen hemma iochmed att jag fortfarande är lite sjuk och sådär va så först kollade jag speedway med mamma och pappa sen kunde jag inte sova så ropade ner lillasyster och tänkte vi kan se på film.
Det blev Scooby Doo, hahaha fytusan vad jag skrattade. Hade glömt att den var så bra. Och jag känner igen mig själv i Scooby haha... jag tror han bor någonstans inom mig. Jag lovar, ibland, speciellt när jag ska beställa mat så är det inte mitt medvetna som styr. Hahaha ni som känner mig vet att jag ibland inte fattar nånting när jag beställt mat...ofta mycket mer än vad jag tänkt jag vill ha... Hmm... jag tror bestämt de bor en Scooby i min mage.... MAAAAT! kurrkurrMmmmh :D:D

Det här är kanske inte så jag dock men jag garvade så tårarna rann. Mitt-i-natten-jenny humor! Nej ska inte ljuga jag skrattar nu med hahaha...


"Better of alone"

Jag fick nyss en vänförfrågan på youtube, av en kille jag lärde känna i sjuan. Genom åren har vi blivit ganska så bra vänner, men som det blir ibland så pratar vi inte så jättemycket längre... tyvärr. Det är trist, jag saknarn, men även om det är så, om jag skulle få frågan "Vem är Emil?" då tänker jag alltid svara "Han är en av mina bästa vänner" för så är det.
 Egentligen, jag började tänka på det nu, måste man ses och snacka jämnt och ständigt för att kunna kalla någon ens bästa vän? Nae det tycker inte jag. Jag menar, ingen av de jag ser som bäst träffar jag och så varje dag, ibland kan de till och med gå veckor... hehe dock smsar vi oftare då men ja. Något att fundera på! Tills vidare får ni se han spela trummor improviserat till en technolåt. :)

Better of alone - Dj jurgen Ft Alice Deejay

Jag ser ljuset!

Gjorde ett test på facebook och fick se att jag om jag varit en sagohjälte skulle jag varit Jonathan. Han är charmig han! Men det fick mig att vilja se filmen igen så de här får nog bli helgens filmtips. Jag kommer ihåg när jag var liten, jag var livrädd för Katla då... haha drömde alltid mardrömmar efter jag sett henne och tyckte det var jätte äkta :)
Fast får se den imorgon eller söndag för ikväll ska jag nog på filmkväll hos Madde och Jens, blir kuuuul! Ska se skräckfilmer, skräck är min favorit genre med filmer helt klart.



Ey

Men titta här dåååååå :D
Någon som vet hur man bäddar in sånna här videoklipp?:)

http://www.nt.se/24nt/Default.aspx?tmp=1&tab=1&mp=5575135&autoplay=true


Sockerbagare

Jag är förkyld. Väldigt förkyld idag till och med, men inte ledsen för det. Får massor av bra ideer när jag är sjuk hahaha härligt är det. Vad jag gjort idag? Först åkte jag hem från skolan, vart för jobbigt, hehe... Nåja, när jag kom hem slängde jag av mig väskan på sängen och ramlade ner på den jag med.
En timme senare roppade nån gubbe att tvättmaskinen var lagad, han hade bytt pump. Min syrra svarade hej då. Upps? Sovit medan något grejjade med tvättmaskinen i badrummet? Lyckat Jenny! Jag tog en filt och somnade om. Två timmar senare tänder någon en lampa och petar på mig. Hehehe mamma hemma! Då gick jag upp.
Efter det har jag bakat äpplepaj och övat på att gå i klackskor, går riktigt bra nu faktiskt! HAHA speciellt med tanke på hur jag brukar se ut i klackar. Jag har dragit ihop mattorna så jag har som en gång genom mitt rum där jag promenerar fram och tillbaks då och då.
Dessutom har jag tvättat ett par skor.
Men ja, bästa ideerna idag var iallafall "mattgången" i rummet och äpplepaj, mmmmh!
Hahahha och att googla på kroppstrumpa. Det finns liksom tusen olika modeller av dem så om nån säger kroppstrumpa, vilken är den första ni tänker på då? :P

Liksom... kolla in de här. Ööh... sexigt?

   

    

Detta är dock mina personliga favorit... och den enda som verkligen ger ordet kroppstrumpa en rättvis bild!

131009

Haha det här kommer bli intressant. Sminkad sådär klädd i kroppstrumpa? Fy sjutton, hoppas verkigen vi också får köra på svarta kläder... Det är en skola här i Norrköping med linjen "stil & trend" som ordnar något kallat "Norrköping Fashion Week", vilket innebär en vecka med modevisningar varjekväll med olika teman. Jag och några kompisar gick på skojj på en castinggrejj för ett tag sen och så förra veckan ringde de och ville ha oss med haha så måndag, tisdag och torsdag kan man se mig gå "catwalk" på arbets teatern i norrköping. Kommer nog bli askul show att se så rekomenderar alla med tid över att köra sig en biljett :) Haha det är cirka 40 modeller varje dag, så det blir mycket roligt att kolla på:D




Nu tänker jag skänka lite underhållningen till alla som fått för sig att titta in här...
I lördags när vi laddade inför en hel dags köande till Green Day konserten:)

DANCE, FUCKER DANCE!

Down with the moral majority!

Okej, det har varit en lång härlig helg det här. I lördags gick jag upp tidigt (kvart i åtta!) För att duscha och så vidare. Tio i 9 bil med Karin och Frida(Luuk och Suki(?)) till sörping, buss vidare till Norrköping, buss vidare till Stockholm. Yra runt på stan ett tag, möta upp deras kusin Anna. Yra lite till och sedan åkte vi hem till henne där vi åt pizza och såg på film. Haha sedan lärde vi oss Oompa Loompa dansen, hahahhaa den kommer video upp på vilken dag som helst nu. Iallafall så gick vi och la oss tidigt, en stod dag väntade på söndagen.

11 oktober 2009
Vad hände då?
GREEN DAY VAR I GLOBEN OCH SPELADE!

Här kommer lite ledtrådar till hur underbart det var. Nej, slår inte Rise Against konserten i vintras/våras, men det var sjukt bra. Grymt, och nya skivan som jag varit besviken på innan, den fick ny energi och jag upplevde och förstod den annolunda och mycket bättre nu. Ääh kan inte prata slänger upp lite bilder istället!!!
SÅ HÄR NÄRA STOD JAG!!!! Vart dock undanknuffad ibland och vissa bilder har jag zoomat lite och beskurit lite men ja ni fattar att det är nära ändå eftersom jag ens kunde ta bilderna :)







(nån lycklig jävel som drogs upp på scen, en anning orättvisst? haha:D)


(mycket zoom!)


(Kan man annat än o älska snubben? Men, hahaha kolla byxorna!)



"I send to you all my love"

Nu ska jag ladda upp videor,

Love and hugs /Leeia(mitt nya nickname haha)



ÄLSKADE HELG!

Detta är jag igår:

Inte glad. Satt och pluggade och hoppet om att det skulle gå bra på provet såg jag inte skymten av...




Men...
FYSJUTTON VAD LYCKLIG JAG ÄR!!!
Gissa vad?!
JAG KLARADE DET!!! NU ÄR VÄGARNA MINA, JAG KAN TA MIG VART JAG VILL NÄR JAG VILL!!!

JAG
Jag upprepar, JAG, JAG har ÄNTLIGEN klarat körkortet!! Skrev teoriprovet för tredje gången idag och nu jävlar satt det! Åh, gudvadskönt att det äntligen är avklarat hahaha åh kan inte annat än att le! Vilken underbar helg! Imorgon blir det stockholm och söndag Green Day... YAY?! :D:D:D:D

Puss!


"But I can't get near you now"

När jag var liten var Balto - varghunden  en av mina favoritfilmer. Men det var dumt av mig att leta upp den här videon nu känner jag, haha tårarna rinner som jag vet inte vad. Men den är fin och låten är med jättefin så titta! Åh, ska nog se hela filmen ikväll tror jag, om jag orkar.
Nu tänkte jag efter lite till, och det är fortfarande en av mina favortifilmer. Älskar alla små detaljer och de dolda budskapen. :)


Jag ser inte en grå varghund, jag ser en svart med lite vit på magen och grått runt nosen. Men hjärtat är minst lika stort om inte större.<3

Vit?

Idag fick jag nog för första gången i mitt liv åldersnojja, vi provade studentmössor! Nu närmar det sig verkligen fort. Tio veckors praktik i vinter och vad är kvar efter det? Vart ska jag ta vägen sen? Alla bara längtar efter studenten men jag gillar inte tanken på det som kommer efter. Kanske för att jag inte har en anning om vad som kommer efter?

Äsch nu bringar vi i tankarna en skål för de vita mössorna!


Och tips vart man kan hitta fina studentklänningar mottages med kärlek haha


"I've heard it all before"

Okej, jag sitter här i min säng med ett mysigt täcke, tre kuddar, en stor tjock tröja, en fet halsduk och vad gör jag?! FRYSER. F*CK!!!
Vill verkligen inte bli mer sjuk nu till konserten i helgen... booo! Och humörsvängningar har jag också haha fast det är ganska roande.


   

 

Tänkte även ladda lite inför helgen.

-When I come around - Green Day


Home, sweet home!

Satt och sökte runt lite på allt möjligt när jag hittade bilden på det här huset, mitt hjärta hoppade till lite måste jag säga.I ett sådant hus vill jag bo! Helt perfekt, jag älskar det där lilla tornet.



Och jag tycker inte att man behöver inreda huset i samma stil som det ser ut utifrån. Skulle kännas lite låst och tråkigt, haha nej jag har en dröm om att ha olika teman i varjerum. Till exempel badrummet som en stor grotta, vardagsrum i gammal enkelst stil, nästan lite åt skräckfilmshållet med stora gammla skinnsoffor (lite tyngre stil skulle mamma uttrycka det), sovrum vill jag nog ha två. Ett riktigt romantiskt i olika röda nyanser och ett där allt går i ljusblått och vitt med en stor rund säng i mitten utan ben, alltså bara madrass på golvet, och övriga golvet ska vara täckt med kuddar, mattor, filtar ja alltihop i vitt och så ljusblåa tapeter och även taket! Då kan man drömma och låtsas att man soffer på ett moln i himmelen. Hihi det vore det ultimala.
Sen vill jag ha ett rum där man bara tänker "va ända in i..?!" när man går in i. Det ska vara typ uppochner och bakofram och inout. Gärna med skuggdanser på väggarna. Haha det skulle vara mitt favoritrum att dekorera och inreda.
Och en klassisk vind fylld med lådor, skåp, knarrande gungstolar, dammiga kistor med utklädningskläder... hihihi dock skulle det rummet annvändas för flitigt för att hinna bli dammigt. Och ett hörn med lite filtar och sackosäckar så man kunde sitta och berätta spökhistorier!
Pricken över i:et vore ju att ha fängelsehåls liknande källare... med galler, kedjor och gamla träbänkar och läskiga grejjer...
Haha undrar om jag hittar någon som kan tänka sig att ställa upp på att bo sådär med mig hahaha det kanske är att drömma för mycket. Och ja, jag har stora planer på ännu fler rum än de jag nämnt nu men aa... Och just det! Får inte glömma det enorma biblioteket jag ska ha när jag blivit gammal! Ja, gammal, för ska ha läst varjebok också så att jag kan tipsa barnbarnen om vad de behöver veta hahaha..
hihi
Nu ska jag nog gå och lägga mig och drömma vidare för verkligt lär det väl inte bli...än...
God natt :D



Update:
Jag hittade några alternativa hus... och mina inredningdrömmar fortsätter!
(är inte detta hus helt perfekt?!)







How can we dance when our earth is turning?

Nu är det såhär gott folk, jag och min vän Alex hade en djup disktution efter ett logginnlägg han gjorde på facebook. Han skrev något i stil med att skolan brinner, vilket det såklart inte gör men böev ett ganska roligt samtalsämne och det ledde till prisonbreak och tre kronor, men iallafall. Jag vill bara säga till er alla brandmän som läser det här att om skolan faktiskt någon gång börjar brinna, lämna mig inte i sticket bara för att jag är emot rökning! Okej?! Och jag vet att ni alla sitter och läser det här just nu på eran lunch! Förneka det inte! Och kom ihåg mig, tack ha en bra dag :D

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med Twilight och drömma vidare om mina älskade vampyrer. Kanske jag skriver lite också, har en grym ide som verkligen måste ner på papper...
Tills vidare kan ni lyssna på den här låten!


Cupcakes

I fredags bakade jag för första gången i mitt liv cupcakes. Själva muffins delen vart galet lyckad för att vara bakad av mig, haha, och glasyren blev inte speciellt snygg men ganska så god. En anning för mycket av något menmen. Tummen upp för mig!

 


RSS 2.0