"Theo scissorhands"

Jag har klippt mig kanske jag glömt att säga! Hos Theodora på modeklipparna såklart, kommer aldrig låta någon annan röra mitt hår med en sax haha. Får probem ifall hon av någon dum anledning skulle sluta som frisör...


Your crime is time

Det börjar bli sent och jag kan mindre och mindre sova.
Tillochmed Alice somnar tidigt nu om kvällarna, ligger och blänger på mig när jag har för hög musik, får byta och ta något lugnare.  Kvällens låt är iallafall 18 and life.
:)





"kons mun heter mule, det är nog för att den säger mu"

HAHAHAHAHAHAHA lite efter som inte hört den här tidigare men herreminskapare vad jag skrattar ojojoj aj min mage hahaha lyssna på denna!


Det är inte varje dag skorna smälter när man är på is vaa

Jag har kommit på det, lite adrenalinkickar är vad jag behöver. Det räckte med att sladda runt lite på isen hihi det var roligt det. Nu kan jag sova gott inatt säkert :)

ää




Late at night as I lay down to sleep
I think of all the secrets people keep

like how I feel for you
Do you feel it too
or is it something we have to resume

We're just two people watching time fly by
In a world in its obvious decline
But we are young and strong
We can carry on
Find a little Paradise of our own

'cos no one saves the day
It's no one else's fault
If you are a day late or a dollar short

Just think about how lovely life could be
Excluding all the man-made misery
If we're too far behind
And really out of time
Is there another world they plan to find?

too many dreams of youth
that we never caught
just a day late or a dollar short

We're all just lonely people
Only dyin' to fall in love 

feelings that we thought 
dreams we never caught
just a day late or a dollar short

all the loneliness, the blues
feeling so distraught 
when you're a day late or a dollar short

too many dreams of youth
that we never caught 
Just a day late or a dollar short

and no one saves the day
it's no one else's fault
when you're a day late or a dollar short

"She has problem acting normal when she's nervous"

Igår var vi på hugos, Therese fyllde arton i veckan, det skulle firas! Jag var astaggad och glad som sjutton haha allt är kul liksom. Men kvällen slutade långt ifrån hur jag hade tänkt mig den, kan dock inte bestämma mig för om den var lyckad eller ej. Hade askul och sådär men känns inte bra att födelsedagsbarnet var så sur på mig för att jag var lite off och ville dansa.
För övrigt har jag ett gulligt blåmärke på knät, vax i håret som inte var där igår när jag gick hemifrån och en vag känsla av förvirrning och inte fattar någonting. Ni vet, som Jag brukar kunna vara ibland. Och så luktar jag inte som mig heller men rätt gott ändå, iallafall min halsduk. Det är lite jobbigt faktiskt, det finns en låt som heter wicked game lyssna på den så kan man kanske tänka sig in lite i hur de snurrar för mig :)


"And inbetween the moon and you, the angels gets a better view"

Kom på att det var fruktansvärt länge sedan jag gjorde något roligt i photoshop så tog min fina kamera och katt och tog några kort i badrummet. Resultatet? Spårade ur och tröttnade efter fem minuter. Vart en så kallad Katalien istället för nånting fint haha...
Har gjort en fin spellista på spotify som jag vart lite halvnöjd med. På datorn i butiken jag har praktik. Haha kul är de, massa rock, snubbarna som jobbar där klagade lite sen kom en kund in och "fan vilken grym musik ni lyssnar på här!" sjunger med lite och sådär. Han tipsade mig om låten "Monster med Itchy Daze. Helt okej faktiskt! Ingen typisk Jenny-låt men den funkar.

Jag tror bestämt att fjärilar är nattdjur.

Nej hon har inga öron, okej?

I'm longing for your touch and I welcome your sweet six six six in my heart

Okej måste berätta om vad som hände mig på bussen en morgon nu i veckan. Jag satt och kollade ut genom fönstret och såg alla vita träd fara förbi, drömde mig bort och somnade nästan. Satt och tänkte på allt möjligt ni vet som man gör bara. Fast kanske en anning lustiga tankar, jag inte begrep var de kom ifrån haha men ja iallafall. Då helt plötsligt precis när jag nästan somnade så var det någon som utbrast "Oh my god, YOUR SO LONELY!" i mina öron. Hahaha höll på att göra i byxan satte mig spikrakt upp och kollade mig omkring sen.... kom jag på att jag hade mp3 lurarna i öronen och lyssnade på musik.
Hahaha men lätt chock när någon plötsligt säger åt mig OMG vad ensam du är. Hahaha. Vad lärde jag mig av detta? Att hålla koll på vad jag lyssnar på för musik. Och att jag kanske borde sova mer på nätterna, lite väl trött på bussen på morgonen haha.

Det här var iallafall låten jag lyssnade på, omg your so lonley kommer vid ungefär tre minuter, och precis innan blir det tyst så ja... hehe :*


upptäckte dock att det hörs inte alls lika högt i nån av varianterna på youtube, eller spotify. Men mp3 filen jag har på datorn så blir det högt precis vid OMG!  :)

Round here

Fin låt det här :)

Scar!

Jag busade med kattungen för en sådär tvåveckor sedan, då råkade hon av misstag riva mig på handen. Det är fortfarande märke så jag misstänker jag kanske får ett ärr där. Läckert, mellan tummen och pekfingret på vänster hand ser värsta hård ut nu. Passa er för mig jag är en tuffing! Grr!

haha orka... jag känner mig så snygg. Vi kan börja med ärret på knät som jag fick när jag var liten och samlade på vassa stenar, råka snubbla och satte knät i just den burken. Sen har jag ett fem centimeter långt ärr på låret från en kniv när jag täljde en mugg på träslöjden i klass 4. Har ett ärr på sidan av bröstkorgen med åtta prickar runt, tog bort ett födelsemärke och stygnen lämnade visst också ärr. Sen blev jag biten av en hundvalp av misstag, han satt fast med tassen och hängde, och högg runt om sig i panik och lilla jag skulle lyfta ner han och råkade bli biten. Ett ärr på läppen (minimini men syns om man tittar!) sen min syster körde på mig i pulkabacken med ett tefat... nu tror jag att jag gått igenom dem alla. Haha. Och tatueringen med! Men den är kanske inget ärr förresten haha. Har jag ovanligt lätt för att få ärr eller är jag ovanligt klantig?

Fina tankar en kväll som denna va haha puss


Sagan om saftkalaset

Hahahaha nostalgi.
Jag skrattar fortfarnade assmycket åt denna simpla inte ens bra parodi. Eller vem lurar jag den är klockren hahaha "Om man värmer saft, då smakar de glögg ju!"
Och ja, den är bäst i början. Haschdelen är inge rolig. Glögg och bajs är roligare hahaha. Sjukt Jenny, sjukt..


En glömd författardröm

Okej, jag har börjat skriva på en bok eller något. Får se vart det leder liksom hehe men har tre klara "kapitel" iallafall. Om någon känner för att läsa så tryck på bilden här under. Tar med glädje emot kritik och kommentarer helst negativa haha hur ska man annars utvecklas?!


Saturday night

Igår var en bra kväll om jag får säga det själv. Haha astaggad och värsta partyhumöret hela dagen. Startade morgonen med en timme på gymmet sen hem städa lite fixa lite och blablabla sen kom Therese vid halv fem och fixade mitt hår och gjorde mig sällskap. Bäst ää hon, jag blev assnygg! :D Haha och lite störd men ovanligt det då. Iallafall lite vin och smink och kläder senare så for jag till stan med trevligt folk. Först till Delis en stund och förfesta med några shotkannor. haha specialare? Wtf är det i den egentligen... inte för att den var speciellt stark men den var gooood! Piggelin ocks gottgott. Seeeeen gick vi till Hugos. Dance fucker dance jag var ju värsta danssugen vad sjutton dansade jag inte så mycket för? :( Ääh okej dansade sen kom snubbar och dansade med mina tjejkompisar och dansade bort dom från mig och jag kan ju inte stå där själv och dansa och neeej fanns ingen i närheten jag ville dansa med. SÅ gick till trevligt folk igen istället :D Glad och allt var roligt haha. Sen ytterligare en person som var världbäst igår var Alex som skjutsade mig, Karin och Frida hela vägen hem<3 Och även Victor och Natha, Stort tack va:D

Iallafall kort och gott tack för igår kväll alla trevliga:D



"Dagens outfit"

Jo jag tänkte så här kanske jag kan se ut denna fredagsafton, julgransplundring och grejjer.
"klick"



Hmm... nje ser lite tråkig ut. Har hört att päls är modern, ett pälsbälte vore kanske nått att satsa på?



(okej skulle ta en bild på mitt fejs va och plötsligt sticker nått till på mina ben och jag vrålade rakt ut och kollade ner. Gullpuckot till katt som undra vad sjutton jag höll på med och klättrade upp. KLÄTRADE! Nyfiken jevel hahaha AJSATANVADONTDT GJORDE!)
Äh tråkiga outfits va vi kör såhär på festen istället DETVORENÅGOT!



Haha okej erkänner, bytte om till morgonrock och bikini när vi skulle bada i sån där vedeldad balja hos grannen. Men hade varit kul att gå på fest klädd så:D

God natt gott folk sov sött :*

Skosnack vaa

Idag började jag på praktikten igen. Härligt värre även fast jag ärligt talat känner mig lite ensam hehehe... Har inte mycket att säga om dagen där egentligen det roligaste var väl när jag slutat och var så fruktansvärt hungrig att jag sprang till gottoteket och gick in där för att köpa nått.. valde en snickers, mmmmh! Iallafall lägger fram den på kassan och killen utbrister "Hur fan får du på dig de där skorna?!" Jag bah va :D Haha kollar ner, ajuste lårhöga stövlar... "Hehe såhär.." Och visade insidan med en dragkedja. "ae vilket fusk! Jag har såna här.." lyfter upp benet och visar skor som slutar strax över knölarna.."och jag får knappt på dom! Och så ser jag dig i såna där haha var tvungen och att fråga"



Blåögd och naiv är inte alltid samma sak.

Jag sitter och funderar på om jag skulle prova att färga håret lite ljusare. Som jag hade i somras ungefär fast lite jämnare isåfall såklart hehe. Är lite sugen faktiskt även då jag vet att jag klär bäst i röd/koppar eller väldigt mörkt. Hmmm nåja mörkare är ju inte så svårt att färga... hehe känner jag en latmask i ryggen som inte orkar utväxter? Tror det.
Detta är en bild från i somras som jag verkligen inte kan bestämma mig för om jag gillar eller inte. Jag är också sugen på att klippa lugg. Men känns så gulligt? Ääääh stört god natt!


En snobbig prinsessa

Det var en gång för länge, länge sedan en mörk och kall och väldigt regnig kväll.
I en liten stuga i en stor skog bode en mor och hennes barn. Plötsligt den väldigt regniga och kalla kvällen så knackade det på stugans dörr. Hon öppnade den och där stod en flicka som var aldeles genomblöt!
"Vem är du?" Frågade modern
"Jag är prinsessan, var ute och vandrade i skogen när detta oväder plötsligt kom! Jag undrar, skulle jag kunna få komma in under tak en liten stund till regnet är över?"
Modern funderade en stund och tänkte bäst jag släpper in henne ifall hon faktiskt är en prinsessa. Sagt och gjort. Moderns lilla dotter frågade ifall hon var en riktigt prinsessa och modern svarade att det får vi se imorgon. De tog alla sjutton madrasser de kunde hitta och bäddade så fint i ett eget rum. Under alla dessa madrasser placerade modern en liten ärta. Varför gör du så, frågade hennes barn. Hon sa det att om det är en riktig prinsessa så kommer hon att märka det och fråga vad det var för knöl i sängen, när hon vaknar imorgon.
Modern gav den eventuella prinsessan mat och efter det regnade det fortfarande enormt. Så hon bjöd flickan att stanna över natten.
Nästa morgon sken solen när flickan vaknade. När hon kom ut i köket var hela familjen redan samlad och frågade ifall hon sovit gott. Flickan svarade "Jaa, om det inte vore för den där knölen mitt i madrassen, nu är jag aldeles stel i ryggen!"
Familjen drog efter andan, hon var en riktig prinsessa iallafall!
Prinsessan gav sig senare av hem och den kvällen kom en vagn dragen av två vita hästar och självaste kungen gav familjen en skattkista fylld med guld som tack för vänligheten.
Snipp snapp snupp så var sagan sluuuuuuuuuut :*


(googlebild!)


Jag har tänkt på det här förrut, för längre sen men tror bestämt att jag inte delade med mig till så många av mina tankar då.
Först en fråga, är det ingen mer än jag som funderat på hur tanten i huset prinsessan kommer till, kunde veta att hon faktiskt var en prinsessa bara för att hon kände en ärta genom mängder av madrasser?
Hör jag ett "joo, bra fråga" ?
BRA! För jag har svaret! Det är såhär va, det är bara en prinsessa som skulle ha hjärta nog att klaga på en så liten knöl som en ärta efter att ha sovit hos en så snäll och generös familj. Snobbigt av henne tycker jag allt. Någon borde lära henne lite hyffs!


I hope this is only a joke

Hehehehehe dålig humor och gammal bild, jag vet men den är iallafall mungipeuppdragande! xD




koffein

Haha är det någon mer än jag som ibland drabbas av "kaffefrossa" som jag kallar det? Det händer mig om jag 1. Druckit mycket kaffe (minst tre stora koppar) 2. Druckit kaffe på tom mage
Det är irriterande man blir darrig och kallsvettas... om man inte tar tag i energin och gör något ansträngande i tid förstårs.  Haha iallafall. Hejja kaffefrossa!

Silver är fint

Igår gick jag på stan med Karin och Frida, de var kul och för en gång skull kände jag mig inte alls så stressad som jag lät blir annars. Haha känner mig asstirrig och kan inte koncentrera mig på att kolla kläder och sådär va. IALLAFALL så köpte jag en t-shirt och, lyssna noga nu, Ett munspel! Så nu sjutton ska jag bli lite mer musikalisk av mig :D Hahaha wish me luck.


Svara?

Jag brukar undra om man tänker som man gör för att man lyssnar på en viss musik eller lyssnar man på den musiken för att man tänker som man gör?

reaction



Jag behöver tips på sätt att avreagera sig! Har ni någonsin känt för att göra något drastiskt, typ sno en bil och rymma utomlands? Eller tatuera in en stor fet ryggtavla på en sittning, en bild ni vet att ni kommer ångra? Eller packa överlevnadssaker, slänga mobilen + datorn och gå. Bara gå så långt man kan och lite till?
HUR AVREAGERAR MAN SIG VID SÅNNA TILLFÄLLEN?
Det är ju inte direkt så att jag faktiskt skulle göra något av ovannämnda. SÅ impulsiv är jag inte.



Dagens sötaste bild!

Hahaha har ingen anning om hur eller varför jag kom att tänka på det helt plötlsigt men det jag kom att tänka på är att Bam Margera och Ville Valo är vänner så googlade på namnet för o se ifall de fanns roliga bilder hahahahha ursöt bild eller vad?! Hahahah detta är charm.



För övrigt på tal om Ville... När HIM började bli stora för ett antal år sen kommer jag ihåg att jag var lite nyfiken på vad de var för musik men så såg jag bilder på dem och tyckte de såg helkonstigt ut haha att sångarn påminde om den där snubben i de där bandet som sjöng "in the shaadoooows- I'll bee waaaaiitiiing" och de bandet var ju inga favoriter så jag sket i att lyssna på HIM. Hahaha vad kan jag ha varit, 13- 14? Iallafall laddade väl ner en låt eller två hehe men inget jag fastnade för.
Men nu ganska nyligen har jag lyssnat in mig lite på dem och de har faktiskt en hel del bra skit. Yo just so you know. En låt jag fastnade för som var väldigt inspirerande är Funeral of hearts. Väckte någonslags skapar glädje inom mig och jag satte igång att rita. Tror det var någonting med känslan i låten, stämningen. Hehehe iallafall,ritar inte så fint kanske så tänker inte visa men mm.
De här är låten dåva ge den en chans vettja :)


Remember when

Kunde inte sova inatt så satt vid datorn med denna låt på repeat..



Då kom min katt och hoppade upp på sängen bredvid mig och slocknade direkt haha. Tänkte inte mer på det då det var sent liksom men nu när jag satte igång den låten för tio minuter sen igen så kom hon och sprang och la sig precis bredvid datorn och blundade. Tror minnsan det är hennes favoritlåt haha kolla vad hon njuter :)


nyår dååå

Okej, nyår. Får jag säga det själv så var det precis lagom. Haha kommer inte på nått bättre att säga faktiskt. Vi var några stycken åt lite mat satt och snacka åt efterrätt gick ut och badade i en vedeldad badtunna utomhus, mysigt! 40 grader varmt och massa snö runt omkring. En flaska vin på det och trevliga människor = precis lagom nyår!
Haha fast tog nästan inga bilder alls, Natha och jag poosade lite bara så det är väl va ni får se från min kväll där.


haha snyggaste nyårs outfiten ever? XD

RSS 2.0