ME!




Hahaha Julia, puckade lillasyster! Kunde du åtminstonde inte gjort bilderna lite mer propotonerliga?!
Ääh skojja, haha tack! Vilka minnen som kom fram nu :'D
Nu är det inte långt kvar tills jag är "vuxen".....

what?

Haha alltså, min blogg brukar inte vara speciellt välbesökt och det gör inte mig nånting men vad hände idag?! Haha är det för att jag kommenterade först av alla på Kissies nattinnlägg att jag också äter nöter och är varken lesbisk eller hippie? Eller vaaaa haha hur hittade folk hit IDAG? Nåja, välkomna och imorgon fyller jag år säg för sjutton grattis då:D


WILLY WONKA?!

Okej, nu har jag överträffat mig själv. Jag visste sen tidigare att jag lätt fastnar i böcker och inbillar mig att jag är huvudpersonen (hehehe Isabella Swan, thats me! Promise!) Men i film?! Trodde jag inte man kunde råka ut för. Kanske var jag bara för trött för att se film själv... Nåja, jag såg nyss på Kalle och chokladfabriken. Den var precis så bra jag förväntade mig att den skulle vara! Hehe och ja nu till grejjen, i scenen när Willy Wonka himself åker hem till sin far och lägger sig i tandläkarstolen och gapar... Efter  en stund kände jag mig lite öm i käkarna och insåg då att jag själv satt och gapade som ett fån där i soffan... Hmm... "Ser fint ut Jenny, inga tandtroll! Varsegod och stäng munnen nu!" TYP.
Haha pucko. Ja, jag skriver till mig själv ibland hehe vem annars skulle skriva till mig såhär dags?! Haha ääh... Jag älskar film, böcker, sagor! Om någon skulle hamna i min hjärna skulle den bli väldigt imponerad av allt man hittar där, promise again! Och man skulle nog få sig ett gott skratt också... Om man har en lättsint syn på livet förstårs hihi.

Nu ska Jenny sova, God natt gott folk!


Jen ftw!?

Haha shit, jag är evigt tacksam mot min kära klasskamrat Sara som introducerade mig för de stora bloggarna! Blondinbella driver en blogg jag faktiskt fastnade för, hon är rätt klok den kvinnan. Och dra mig baklänges, idag när jag kollade in där hade hon en tävling där 5 st. kommer vinna att få följa med på galapremiären av nya Harry Potter filmen!
Ååh, det vore ju en helt galen upplevelse, haha jag och mina fantasier drog iväg lååååååångt direkt jag läste det haha. Tänk om... Tänk om... Tänk om!
Det skulle göra min 18e födelsedagsvecka till den bästa någonsin, helt klart! Hehe de brukar ju inte vara så värst lyckade, mina födelsedagar. Nåja, på Fredag då blir det kalas! Hihi ja, ja, sommarkänslorna älskar mig och jag har massor av spring i benen. Läste Bellas blogg efter mitt förra inlägg och jag fick iden att om jag bifogar en bild som visar hur glad jag skulle bli, då kanske jag har en chans :D haha.
Enklare sagt en gjort hahaha bad Therese ta ett kort på mig, nåja kul hade vi men en bra bild fick vi inte. Jag gjorde iallafall ett kollage till slut, får se om våra ansträngningar hjälper mig något. Hehe här kommer lite misslyckade bilder iallafall!








Haha synd att ingen filmade, jag hoppade runt och hjulade och gjorde grodhopp och sprang och ramlade hehehe nåja vinner jag inte är jag glad för det, vi hade roligt iallafall xD
Puss :D

sommartider

Hehe jag har redan lyckats bränna mig, förstår inte varför jag skulle få pappas bleka hud och inte mammas bleka men som lätt blir brun. Orättvisst! Äsch jag klarar mig... Är jätteduktig med solskyddsfaktor och blablabla.... Nej nu är det färdigklagat! Jag var på körskolan idag och vi körde i rondeller och det gick skitbra och jag var jättenervös men jag sitter här nu och skrattar så japp det gick bra haha! När jag inte kan skryta för någon annan eller ingen bara orkar lyssna då är jag extra glad att jag skapat den här bloggen. Jättemycket energi har jag också just nu så ska nog snart gå ut och springa eller kanske ut och fota... På bussen hem så hjälpte min kära vän karin mig att komma på värsta bra ideen till en grej jag kan göra i väntan på bättre tider! Haha eller jobb... Nåja, ascoolt ifall det funkar! Huhu jag avslöjar inget nu inte.

Och en bra grej till! Vi har äntligen fått upp våran lilla plaskpool, haha nej men den är liten och för grund för att simma i men det finns inget härligare än att flyta runt på en madrass och njuta av livet där. Iallafall inte i lilla ringarum! Ååh, jag älskar sommarkänslor, jag blir så glad.

Puss:D

21 juni

En bild från i midsommar! Julia och jag tillbringade tid med att fotta lite och sådär medan de vuxna grillade och fixade med maten. Hehe mycket roligare så. Vissa bilder blev helt okej och jag får spasmer i knäna av att vänta och inte ha något photoshop så jag kan göra något åt alla ideer jag får! Varför ska alla ideer komma nu, NU, när det är som svårast att genomföra dem? WÄÄÄ.

Puss nu ska jag till grannarna och fika.




Hahaha jag glömde visst trycka spara x)
Nu är de kväll och jag har sett två filmer, övningskört till macken för att köpa godis och varit social. Puss :D


sarek

Någonting jag verkligen förknippar med midsommar är faktiskt Sarek. De har en låt som är helt otrolig haha men den här får duga tills vidare för jag kunde inte hitta den andra på youtube :(




Haha bara för det hittade jag den nu, var inte som jag kom ihåg och hette fel men här den är lite bra:D


J &J ha-ha

Vad gör man inte för sin mamma... Alla möjliga grejjer får man ställa upp på, nåja det kunde ju varit värre än att kramas med Jason Crump men lite pinsamt var det allt haha stollig man det där. I tisdags var vi alltså på speedway i Vetlanda (i närheten av Vimmerby typ haha). Jag hade tyvärr kameran med mig, tyvärr därför att mamma är heltokig och jag måste ta kort på han och han och han och han får vi inte missa! ja, ni fattar. Hehe pinsamt ibland att stå där med en fet kamera speciellt när vissa av killarna som kör är i min ålder, lite äldre.... Nåja det gör inget jag klarar mig! Här kommer bilden mamma tyckte var sååå fiiiin. Hihi jag gillarn inte med iallafall. Varsegoda!


(ja, jag ser väldigt lustig ut på bilden men extremt oförberedd plus att jag hade en dålig hårdag haha(A)) 

Ikea!

Goddag!
Den här dagen startade jag med inte kunna sova ordentligt på hela natten förrän det var dags att gå upp klockan 9. Japp, kl 9 på sommarlovet, men skulle ju till sjukgymnasten och få akupunktur så det var helt klart värt det. Har problem med mycket ont i nacken och huvud så hela våren provade vi med massage men det hjälpte ingenting överhuvudtaget så nu har vi gått över till akupunktur. Första gången förra onsdagen vart jag skitskrajj när hon visade nålarna men varför vet jag inte. Stack till lite grann och sen fick jag ligga där med nålar som stod rakt upp i pannan, huvudet och på armarna haha. Charmigt måste det ha sett ut... idag fick jag nålar även på benen precis över fotleden hehe. Känns lite lustigt när man ligger där med en foliefilt över sig (ja, jag vill ju inte frysa) men om det hjälper så blir jag världens lyckligaste, tänk om jag slipper att ha migrän mer? Eller om till och med min spända nacke/axlar slutar göra ont och blir mer som de ska? Helt otroligt isåfall så jag ska väl inte hoppas för mycket än. Fruktansvärt trött av mig har jag blivit iallafall, igår låg jag på soffan och sov nästan hela dagen, haha påtal om det så har vi en ny soffa. Galet skön är den, helt sjukt. Perfekta mjuka kuddar i ryggen och lagom där man sitter och allt är prima-skinka-japp-japp.
Härligt, allt som saknas nu är vädret så man får lite piggelin-vitaminer... Det behöver jag!

Iallafall, idag när jag åkt hem från akupunkturen så ringer mamma och frågar om jag vill föllja med till ikea, woho! Klart jag ville det! Så dit åkte vi. Haha jag funderade på ifall jag kanske börjar bli vuxen när jag insåg hur roligt det var att gå där och drömma om hur jag ska inreda mitt hem när jag flyttat nån gång långt fram i framtiden... Åh.... fast sen dissade jag tanken på vuxen, för ingen vuxen vettig människa skulle inreda så som jag ville det. Haha, när/om jag flyttar till en stor och fin villa, bli inte förvånade om jag har ett lekrum långt innan jag har barn haha älskar leksaker, och jag MÅSTE få ställa upp allt mitt lego! Och mina gosedjur! Och bilar! Och dinosaurier! Och... ja, ni fattar. Haha, jag är på strålande humör av ingen anledning alls och ska gå ut och gå en riktig långpromenad så snart mina vänner ätit mat, vilket iofs kan ta tid... Så tills dess får jag spendera tid här med lite skön musik.

Ha de bra tills vidare!

HAHA jag ångrade mig, det blev inte musik det blev bloopers med SVts nyheter haha varsegoda!






Hahahaha!



TV4 men HAHA
 
 



Hahaha inte nyheter men kul iallafall !

jag är en idiot - Imperiet



En låt man bara måste höra, lyssna på och ta in. Hör vad de sjunger för en gång skull och låt inte bara musiken passera genom er som jag vet många låter den göra, jag kan inte förstå, hur kan man gå så oberörd av musik och sång och välutryckta texter och budskap? Det finns så mycket, börja här. Det är en fin start.
:)

hah!

Jag har (haha) tänkt.
Det började för några dagar sedan men tanken försvann rätt snabbt då men idag när jag somnade framför history channel på tv:n så kom jag på det igen, eller ja, jag såg på ett program en liten stund innan jag faktiskt somnade men det spelar ingen roll. Tillbaks till ämnet.
"Kärt barn har många namn" sägs det men det måste jag faktiskt ifrågasätta vad som menas med. Menas det precis som det sägs? Är det kanske så att bara vissa, bra får massa namn?
"Kärt barn har många namn"
Djävulen, satan, hin håle, lucifer, diabolo, hades, det är alltihopa nåra få namn jag kan räkna upp såhär om någon skulle fråga. Namnet på "den onda", han med makt över ondskan(eller vem säger att det är en man?) Och min fråga är, hur kärt barn är han egentligen, den som sägs styra allt det onda? Nej, härmed tänker jag ta död på myten "kärt barn har många namn".

12 juni

SOMMARLOV!!!


Haha jag älskar att sitta och titta på gamla bilder och grejer. Man kan hitta mycket fint, som till exempel en bild på min morgonfrisyr ett läger jag var på som konfirmandledare i nian. Haha... Det håret saknar jag, det kommer nog tillbaks till hösten. :D

(jag vet att jag är likblek på bilden men det beror på att solen sken in genom fönstret plus att jag fottade med blixt eller något, riktigt sådär blek är jag faktiskt inte egentligen.)

ne

Apropå ingenting speciellt (eller kanske alla studenter som hoppar runt och är glada och ledsna på samma gång). Det här, som börjar nu. Imorgon, eller kanske på fredag. För mig börjar det på fredag... Mitt sista sommarlov.
Det känns inget bra, jag vill fortsätta ha sommarlov, helst hela livet ut! Sch, det där sa jag egentligen inte hehe det var bara en låtsas tanke för alla vet ju att man ska se upp med vad man önskar haha och sommarlov resten av livet... Lite tråkigt i längden kanske.
Nåja. "skönt" att inte ha ett sommarjobb i år faktiskt för jag ska riktigt ta vara på sista lovet...

Nu blir jag nostalgisk igen, buhuhu jag fyller snart år. Jag hatar att fylla år. Någonting går alltid fel, alltid. Fram tills för några dagar sedan hade jag inga som helst onda aningar om i år, MEN. (allas vårat älskade ord, men) Men, jag har kommit på minst två möjliga saker som fullt möjligt kan göra min artonde födelsedag till den värsta hittils. Mm, det känns inte så bra faktiskt så alla som läser det här önska av era hela hjärtan och all kärlekskraft att jag ska få ha en bra dag! :D Snälla? Okej lite snälla tankar om min dag räcker... Tack! <3

australia

Att jag aldrig lär mig, jag kan inte se på film ensam! Jag tänker aldeles för mycket. Helkonstigt vilka slutsatser och ideer jag fått nu ikväll efter att ha sett filmen Australia, som för övrigt var väldigt bra. Hm... Jag ska nog börja skriva dagbok :D

look-a-like?




















Haha jag håller nästan med för en gång skull. Nästan, bara nästan. Minna berättade att vi är lika i håret, samma tänder, lika ansiktsform(?), kinder. Hm, nje. Men roligt att vara lik en kändis iallafall sen kan man ju diskutera om hon är bra att vara lik eller inte. Huhu hoho haha.

Vargarna förlorade lite för stort på speedwayen idag och jag fick inte kramas med skitiga pojkar som luktar lera och metanol fast jag överlevde iallafall, haha som sagt var ju fel pojkar som vann. Jag måste tala om att jag börjar bli nervös för hur jag kommer att vara i helgen... Ska på såkallad seans på lördag förmiddag och har egentligen ingen anning om hur det går till eller vad det går ut på men ska bli riktigt spännande. Är mest orolig för hur jag kommer känna mig efteråt, hehe vad jag menar med det orkar jag inte förklara här. (Ibland när jag undviker ett seriöst ämne skojjar jag bort det med ord som "hehe" och "typ" och "asså", med andra ord, jag vårdar mitt språk mycket dåligt)
Ha de bra och god natt!

Tummen upp för barnprogram!

Jag tänkte på en sak, haha no shit tänker väl ni nu, ni som känner mig och säkert ni andra med. De flesta vet att jag tänker rätt mycket haha men det gör väl inget. Nåja, nu till saken jag tänkte på.
Igår när jag kom hem från brännbollen och var trött och seg så la jag mig i soffan och skulle se på tv en stund tänkte jag. Zappade runt lite och såg att top model snart började på trean, jaha jaja det är ju underhållande iallafall att se hur de går in för det där med att bli bästa modellen men det jag tycker bäst om är att kolla på bilderna de tar på dem, jag älskar att kolla på modellbilder ibland. Man kan se så mycket, vissa fotografer är riktigt duktiga och vissa modeller kan vissa långa historier genom en enda bild. Lite fascinerande när man tänker det på det sättet eller hur? Det var en halvtimme kvar till det skulle börja så jag kollade infon och skrattade till när jag upptäckte att "stallkompisar" gick på barnkanalen. Åh, jag minns sommaren mellan åttan och nian när jag hade lunginflamation och var riktigt dålig. Jag och Therese kollade igenom O.C säsong 1 och säsong 2 på mindre än två veckor och jag och julia kollade igenom hela stallkompisar serien. Man kanske kan tänka "shit, stackare att ligga inne och ha lunginflamatation en sommar! Snacka om att ha tråkigt om man kollar på sånt då" Jo tänk så ni, men faktiskt så är "stallkompisar" ganska underhållande, haha enkel humor, enklare problem med barn som löser det och det ger mig hopp om mänskligheten när man ser sådana där barnbrogram som är så simpla och enkla och där det ordnar sig. Det borde barnen ha som förebilder! Japp. Well, när det programmet var slut så gick ett annat igång direkt som handlade om ungdomar, jag skulle gissa på att de var runt 16-17 år gamla. De gick på någon typ av privat skola och programmet började med att de hade lektion och en kille som såg ut vara värsta snobben berättar att han gillar Charles Dickens bok "Oliwer Twist" för att den skildrar verkligheten och "lidandet" så bra. En annan kille i klassen säger något i stil med "haha lidandet, det skulle lika gärna kunna vara påhittat, som om du skulle se någon skillnad du vet väl knappast någonting om hur det är att inte ha allt!" och de börjar bråka och bråket slutar med att de slår vad om att kille1(snobben som gillar Oliwer Twist) inte skulle klara sig en vecka på gammalt vis. Han blir utmanad att sova i en lada med bara hjälpmedel och enkel mat som de hade på Oliwers tid.

Han och några vänner som stötar honom packar det de får ha med sig och flyttar in i ladan, och ja, de vann vadet(hehe barnprogram<3). Något mer de vann var mitt intresse, barnprogram jag sett på senare tid som tex sommarlovs morgon förra året har ju kunnat gå och gräva ner sig eller  något. Riktigt usla har de verkat! Men nu har mitt hopp kommit tillbaka! Ska ta reda på vad serien heter och kolla mer haha.
Någon som är på att leva som på viktorianska tiden i sommar en vecka? Bara använda oss av saker man möjligtvis skulle använt sig av på den tiden? Låter skitkul haha kom igen nu kom igen kom igen kom igen jag blev jättepepp på det! :D

Och justja innan jag glömmer, jag klippte mig idag! Såhär kommer en tråkig bild (tråkig, ja jag har ju inget photoshop längre)



tigerhjärta

Jag tror jag gick i åttan, möjligtvis i sjuan när jag läste boken Tigerhjärta. Den berörde mig på något sätt, jag vet inte hur för egentligen är boken mest konstigt och egentligen inte ens speciellt bra som bok. Ingen vanlig historia/berättelse man förväntar sig hitta i en bok. Men på något vis satte den igång mina tankar. En fråga boken hela tiden tar upp (av en anledning jag inte förstod eller inte minns) är "Vad är ett tigerhjärta?"
Den frågan har följt med mig många gånger, och ibland vid tillfällen jag minst förväntar mig det så dyker den frågan upp i mitt huvud och i någon millisekund håller jag svaret inom mig sedan flyter det iväg som en dröm när man vaknar och inte kan hålla fast i alla tankar man har, de vill bara springa iväg åt tusen håll som flyende...zebror?
Zebror är randiga, tigrar är randiga.
Under andra världskriget hade Sverige en blå/gul randig tiger som symbol för att vi var tysta. Tigande. Hemlighetsfulla. Höll oss för oss själva utan att blanda oss i vad de andra syslade med för mycket.
Kanske har vi en del av svaret på frågan där?
Vad vet jag. Jag är ju bara en ung tjej ute på landet som låter fantasin spela mig spratt.
Eller?

fame is the answer

Jag tänkte berätta om konsten att leva för evigt. Det första, bästa och lättaste sättet du kan göra det på är att skriva en historia. Du skriver en bok om dig själv och låter trycka upp den. Japp, enklare än så blir det inte. En bok är en bok, och i böcker kan man läsa sagor och vi vet väl alla att sagor aldrig dör eller hur? Skriv din egen saga och känn dig lugn, det finns alltid någon som vill läsa din historia och komma att minnas den och föra den vidare.
Ett annat sätt är ju såklart att bli skådespelare, det krävs lite mer, eller ja åtminstonde annorlunda talang. Och en hel del tur. Men om du nu skulle lyckas, filmer försvinner inte! Lev vidare genom filmen.
Det tredje sättet borde jag kanske skriva det bästa om, för det är det såklart, om man inte vill bli en kändis. Var den bästa du kan vara och gör intryck på människor du möter! Se till att du blir någon de vill och kommer att minnas, för minnen, det pratar man om och det man pratar om dör aldrig.

Så, nu har jag löst det. Man behöver inte bli biten av en vampyr för att "leva" för evigt! ;D


 

news!

Woho, nu har jag en ny dator! Nu ska väl saker och ting fungera bra igen, hihi vad glad jag är. Härligt härligt "bap-bap-bap-arow" (sjunger med i en låt som egentligen inte är "bra" bara full med rätt glad energi haha)
Well, dem första funktionen jag provade var webcameran och alla dess funktioner, haha jag skrattade så jag grät bokstavligt talat och vad händer då? Jo, en liten tår dropar ner på ena tangenten och lämnar en fläck hahahaha klantigt
Jenny, men det blir ett bra första minne med datorn. HAHAHA!


4 Juni 2009

Du kan se symboler i allt, bara du tittar. Du kan till och med se just precis vad du vill se även om du inte alltid är medveten om att du faktiskt vill det. Och saker och ting är inte alltid som du tror att du ser det, inte heller som du hör det. Lyssna igen och tänk om. Tänk om det inte handlar om det exakta han sjunger om, tänk om ifall det handlar om dig? Eller mig? Kanske det handlar om honom själv. Egentligen så vill jag bara att ni ska börja tänka annolunda, på ett sätt ni inte brukar. För om man alltid gör som man brukar kan det lät bli fel till slut och man kan missa otroliga möjligheter och chanser och man kanske förlitar sig för mycket på ödet. Men man kan inte ändra ödet, för ödet vet redan att du kommer ändra väg. Vet du? Nej, så strunta i vad alla andra säger och tycker och tänker, gå, bara gå, gå din egen väg och gör precis avd du känner är rätt för då mår du bäst och det blir inte fel. Kanske fel för andra, men inte för dig. För din väg kan bara du själv välja.




När jag lyssnar på den här låten så hör jag så otroligt mycket mer än vad som faktiskt sjungs.

svenska kronan!?

Jag satt här nere i mitt rum och surade som bäst pga att jag inte kan göra de där fotouppgifterna jag måste för att få godkänt(eller högre!) för att tydligen har det blivit något fel på filerna vi hade börjat skriva. och orkar jag verkligen börja om från början? Nje, inte än. Men det är rätt akut, så det känns rätt kört... blir väl en prövning i höst. Men men, till saken, som sagt, jag satthär då jag plötsligt hör mamma och pappa prata om en ny krona, haha va liksom. Men ja, kanske fler än jag som missat det? De har iallafall gjort en helt ny enkrona här i sverige i år! Jag som sitter och läser aftonbladet varjedag och inte ett ord om det har jag sett haha. Tydligen är det en grejj för att det nu är hundra år sedan Sverige och Finnland blev varsitt land.

aah




Kvinnan är ju tokig! Haha, vet inte om ni där ute har sett på mtv movie awards galan än (går i repris 19:05 ikväll!) men när Kristen och Rob vinner pris för "the best kiss" och de står där på scenen och nästan kysser varandra och... Kristen vänder sig bort och tackar! Puh, vill inte hon kyssa honom på scen kunde hon ju skickat iväg ett mejl till mig, jag hade lätt gjort det! Förstå att stå där på en enorm scen inför en stor publik och inför hela världen i tv, live kyssa honom? Och göra större delen av kvinnliga befolkningen avundsjuk haha, att göra folk avundsjuka är inte i vanliga fall något jag vill eller så, men hahaha. Och jag brukar heller aldrig "falla" för kändisar men såg några intervjuer med Robert Pattinson och sen var jag fast. Haha...ha..hahaha..ha! Ae, det här duger inte. Får nog börja gå på auditions, öva på min skådespelar talang och sedan åka till Hollywood och söka lyckan, vad säger ni, låter det som en bra ide?
Ahaha well, drömma får man :D

wey

Ibland, typ nu, blir jag väldigt trött på skolarbeten som görs gruppvis. När ska folk fatta att man kan inte sova bort varenda morgonlektion? Inte ens när de egentliga lektionerna är över, nejnej och sen kan man inte skicka uppgifter som tidigare gjorts i grupp och råkat glömmas bort innan de lämnades in. Ursäkta mitt gnäll men jag blir så irriterad ibland haha. Läraren i fotografisk bild A kom och tjatade på mig om att han ville att jag skulle gå igenom mina bilder och se om jag kunde hitta något mer att lämna in och blablabla, men ja, snäll som jag är sa jag okej så nu har jag roat mig med att kolla igenom bilder och hittade "vampyr"bilderna från i vintras. Snart dags för ett nytt försök va? Haha kolla den här bilden..


och den här, haha, passar jag som blodtörstig, mörkhårig, psycho, vampyr?  haha



Aja, bilder på mig själv som jag inet fottat(bara kommit på ideen och allt runt omkring) kan jag inte skicka in. Jag får leta vidare! Ha det bra hej hopp:D


klipp-klipp

AJUSTE! På tisdag klockan 10:00 ska jag äntligen ta mig till "min" frisör Theodora på modeklipparna(HON ÄR DET BÄSTA SOM HAR HÄNT MITT OCH MÅNGA ANDRAS HUVUD!) och fixa håret. Det behövs kan man minst sagt säga, viserligen har jag tur och har väldigt bra hår som växer som ogräs och aldrig blir slitet i längderna, bara topparna så snart är det fin fint igen! Men frågan kvarstår, hur ska jag klippa mig? Är inne på lite olika grejjer, vill absolut ha kvar längden på håret, även fast det är fruktansvärt varmt såhär på sommaren så tänker jag inte klippa av det igen. Långt ska det vara, men i övrigt? Lugg? Lite uppklippt? Snelugg? Mittbena? Snebena? Rufs? Ääh, kommer antagligen inte bli någon större skillnad mot nu men om något gullpucko där ute får en snilleblixt om vad jag skulle passa i för frisyr var inte rädd för att tala om det! Nu snackar jag bara frisyr, inte färg. Hur gärna vissa en vill att jag ska färga det mörkt igen kommer det inte ske nu till sommaren, inte ens i höst för då kommer det bli rött. Så shut-up angående färg och koncentrera er på formen! :D

(bilden har inget med det att göra men jag ville visa mig och min syster igen som vi såg ut på hennes konfirmation hihi)

Inte världens bästa bild, men men gör inget hihi


saker som skrämmer mig

  • Ormar
  • Ensamhet
  • Mörker (inombords)
  • Framtiden

RSS 2.0