All because of you, I belive in angels,and not the kind with wings

Idag gick jag upp ganska tidigt för en funktionärsutbildning till speedwayen i sommar. Typ. Iallafall, haha de flesta där var rätt sega idag så vart inte långvarigt tack och lov för mamma och jag åkte till stan efteråt. Trevligt, det är alltid lite kul att gå med henne haha. Impulsshopping med mor<3
Vad jag impulsshoppade idag? Jag är inte sån som håller på och visar allt jag köper stup i kvarten men idag måste jag haha, kolla dessa! Asfina muggar ju, perfekt när jag flyttar hemmifrån!


Haha nej, orkade inte ta en seriös bild. Men så ser de ut! Två i blått, två i grönt och så även två i en puttignuttig rosa färg. Prima skinka, japp japp!
Fett sött. Och när jag ändå håller på att snacka om min shopping kan jag nämna att tre par trosor och en bok om filmer följde med hem. Hahaha min humor suger men låter lite tokigt haha "jag köpte en bok om filmer och underkläder..."hehehehe Sssch Jenny!
iallafall, vad händer när jag kommer hem då? Jo Natha länkar lägenheter och börjar snacka om att flytta. SOM ATT JAG INTE REDAN ÄR TILLRÄKLIGT SUGEN?! Imorgon blir de jobbsök :D
Nice!


26/2 after skii party

Bra kväll igår!!!
Natha och jag bestämde oss kind of sista minuten att ähfan vi drar till krogen, tar en öl och dansar så länge fötterna bär!
Sagt och gjort, nio bussen mot stan in på Hugos alldeles för tidigt (haha tio liksom?!) Satte oss på uteterassen och vips så var det massor av folk där hon kände och inte kände men som vi snacka med endå och sen dök de upp folk vi träffade förra helgen på en hemmafest jag for till mitt i natten haha, Rise against liksom, måste ju varit bra folk där man inte fick missa?
Well sedan började ett band spela "new tunes" tror jag, massa goa covers vi sjöng med i och dansade lite så småningom till. Tappade bort kvinnan ibland men gjorde inte så mycket var verkligen bara trevligt folk ute så klarade mig fint:)
Eller, hahaha en kille såg förbannat läskig ut när han stod helt still och stirrade på mig tre låtar igenom sen fejkade jag att jag var tvungen att kissa.
Sedan visade han sig känna några som jag kände så snubben presenterade sig tre gånger. Jaaahaaa? Fortfarande läskig:P
Sen då? Kom jag hem eller? Nae vi tänkte att vi har alldeles för kul för att dra halv två så vi stannar o ser vad som händer i värsta fall får vi gå till mcdonalds liksom hahaha. DET GÅR TRO MIG!
Sedan raggade hon upp ett ex till henne och jag..jag..ja.. äääh nu vart det inte helt rätt ordning slutade iaf med att vi sov på olika ställen.
Jag och sova på oplanerade ställen alltså. Well var inte så farligt, gillar dem de är trevliga :D
Iallafall skjuts från hugos halv fyra something, och vad händer på väg dit vi skulle sova?
PUNKTERING. Hahahahaha. Men de ordnade sig med rätt fort sen såg vi American Pie The Wedding när vi kom hem dit. Ja, jag hade inte sett den innan! Hahaha så himla bra den var.

Somnade vid halv sju imorse, sov ett par timmar, fick skjuts ner till stan igen vid 12 tiden och sedan 1 bussen hem. Nu ska jag sjutton gå och lägga mig en stund till sen ska jag ta en dusch och två koppar kaffe sen är jag fit for fight for what ever this night has in mind for me. Duuude, vad hände med mitt ta-det-lugnt-och-vila-upp-mig lov?!
Sak samma såhär piggofin är jag nu klädd i kägerhalsduk jag fick av nån igår ;D


Haha fick en del härliga, goa, roliga, snälla, lustiga kommentarer igår iallafall med. Och 4 olika ville bjuda mig på drinkar? Boy, vad hände denna uppmärksamhet var jag inte van vid!

Men för att sammanfatta.
Hade askul igår! Tack alla jag mötte igår:D

Uppd:
vart inget sova duschade och drack kaffe bara istället. Nu funderar jag på hur kvällen ser ut vad jag orkar och känner för?

Kreativ blogger award!

Nyss upptäckte jag att jag fått en kommentar av min vän Sara. Upptäckte där att jag blivit utmanad att tala om 7 (hahaha sju är en siffra jag förknippar med henne för hon skriver det jämnt och ständigt 7777)- sannigar om mig själv. Och länka till den som utmanade mig och sedan till andra som förtjärnar detta som det så fint heter "Kreativ-blogger-award"
Undra om det är en pik om att man är okreativ? hehehe sak samma här kommer en hög med sanningar om mig som kanske inte så många vet.

1. Jag älskar att rita! Det händer allt för sällan nu för tiden men kul är det.

2.  Jag var 16½ år gammal när jag för första gången kunde visa mig i linne/urringad t-shirt bland folk utan att skämmas ihjäl. Haft stora komplex.. Hade under alla år så fullt upp med att oroa mig för en vis sak att jag inte ens tänkte tanken att jag hade ovanligt små bröst som många andra hade komplex över. haha...

3. Har aldrig någonsin rökt, inte ens provat ett bloss och inte ens vattenpipa. Den ni!

4. Om jag väl bestämmer mig för något så ger jag mig inte förrän det är så/jag lyckats.

5. Jag drömmar ibland sanndrömmar!

6. Jag tror på att det finns "spöken", andar etc. (ja, jag har bevis!)

7. Jag brukar börja skratta högt när jag tillexempel åker buss ensam och kommer att tänka på något roligt haha

Ää inte världens roligaste hemligaste fakta kanske hehe skyller på de fyra brända chokladmuffinsarna jag nyss åt. Mm... muffins!


hehehehe nej är inte hippie på riktigt. Vi hade bara kul med smink o kläder o kamera igår :)

Den där kameran är en trevlig uppfinning!

Dude, äntligen funkar de att ladda upp bilder!


Mmm..Maat

Det är mycket Natha nu för tiden känner jag haha gör inget ioförsig vi har alltid roligt! Kom ganska nyss hem därifrån, skulle egentligen stannat längre och färgat hennes hår med, men håller på med ett projektarbete i skolan som inkluderar att laga mat. Och det passar ganska bra att laga mat på lov i och med att pappa med har lov och är hemma, nära till hands haha.

Så drog rätt tidigt hem och lagade mat HELT ENSAM TILL HELA FAMILJEN för första gången tror jag. Har hjälpt till men aldrig gjort något helt ensam haha. Dock världens enklaste allt man behövde var liksom detta;


+ en kastrull med vatten, lite matolja till wokpannan och salt & peppar att krydda med. Prima-skinka det tog knappt 20 minuter! Gott-t-t-t

Kick him when he's down

I söndags kväll kom Natha hit och sov här haha vi kolla på filmen "upp!" Den var bra! Fast fattade inte riktigt varför gubben gjorde vissa saker, ja jag råkade somna till mitt i de viktigaste typ haha. Iallafall sedan igår så åkte vi med pappa till stan för han och jag hade lite presenter kvar att köpa till mamma som fyller år idag. Grattis mor!
Sedan hemma igen hittade vi syrrans löshår, det satte vi på Natha och jag fick dreads igen. NICE! Sedan värsta photoshooten, hahaha man har aldrig tråkigt med den kvinnan jag lovar!



Störigt det funkar inte att ladda upp de roligaste bilderna?! Well det här var enda som gick haha får prova igen senare :) Så se fram emot en bildbom!

Dude!


Lite dammiga men fortfarande funktionsdugliga! Haha


Going for a walk

Vilket söndagsnöje... Har suttit och samlat ihop en bra spelningslista som jag döpte till just Söndag haha. Gillar den än så länge, ska finslipa lite bara så att låtarna hamnar i ett bra flyt. Yep landet var det jag bodde på ja, redan grymt utråkad vad ska hända detta lov? Skicka hit tips på saker att göra och proppa på med bra musik:D

Tänker jag göra iallafall, och det är värt att kopiera denna länk och lyssna på låten! Gick tyvärr inte att bädda in men bra är den :)

http://www.youtube.com/watch?v=S_Ft7LVCmDI



Sunday

Godmorgon!
Haha tänkte ju vara hemma den här helgen men när Natha ringer och babblar och tycker jag ska komma dit hon är och jag hör folk snacka bra om Rise Against där, hejdå hemmakväll! Kul att ses men nu ska jag dra vidare:D

Inte helt fel endå att tillbringa en lördag kväll med massa bra musik och trevligt folk.
Haha iallafall, nu längtar jag ännu mer till West Coast Riot i sommar som jag för övrigt redan köpt biljett till. Vilka jag ska gå med? Ja..ja.. äsch finns masa bra folk där säkert! Äsch igen, jag vet flera stycken som "ska" dit och vill dit, bara ingen mer än mig som köpt biljett än. Spännande Jenny! Och jag har sovit kanske två timmar imorse och snart får vi gäster, mamma fyller år på tisdag. Jag känner mig sådär lagom flummigt övertrött.
Och karin och Frida har åkt till fjällen bhuhuhu vem ska jag nu gå ut på promenader med? :(

Lyssnade på mycket bra musik inatt, ska se om jag kommer ihåg allt och hittar det själv nu ifall spotify vill fungera idag. Tills vidare gott folk om någon skulle ha missat denna grymt bra låt...


Back in school

Det var ganska så roligt att börja skolan igen hehe även fast typ alla lärare är sjuka... I måndags iallafall så gick vi in i studion och fotade lite, länge sen nu! Men kul som alltid haha får nog säkert inte visa de värsta bilderna men de här kan jag bjuda på :D

   










Voices off; Camera!

Dude, this is so hard.

Ringarum! -va, ska jag ringa dig?

Bra kväll igår! Förfestade med lite allsång och en hjälm när vi fick skjuts in till stan av Kling och Lövet och Johan.
:D Tack för en bra kväll alla som var med igår!



Och så en bild på Natha för att hon var så söt i håret. Och den snyggaste någonsin enligt en kille som ville veta massa personlig fakta om oss ;D



haha har en video med när vi sjunger mitt i djungeln men får se ifall jag laddar upp den senare..


"We all die alone, he shouted as he passed"

Det bästa med magsjuka är att de går över fort men man måste endå vara hemma isolerad x antal timmar efteråt, då hinner man med mycket som tex städa rummet, gå ut och få lite solljus, se på tv, se mer på tv och kanske en film eller två. 8D
Dude, det är så äkligt men men var över på ett par timmar hehehe. Fått lida med rätt bra huvudvärk idag dock uff hoppas verkligen den går att sova bort. Imorgon är sista dagen på praktiken, fy sjutton varit där i tio veckor redan. Jag undrar hur de ska klara sig utan mig haha i tisdags kom chefen och frågade om jag kunde leta fram några bilder och skriva ut dem på nytt för han hade gjort fel. Haha fattarni, chefen går till mig, praktikanten och ber mig göra nått för att han gjorde fel? Coolt. Men som sagt, hur ska de klara sig utan mig :'D
Har iallafall trivts där och lärt mig en del, övat på mitt pokerface när folk kommer in och säger något korkat, luktar illa, ser ut som hejkomochhjälp eller liknande. Jag har blivit riktigt bra på att hålla masken:D haha nejmenja. Puss!


Now there's a reason to give it all!

LYCKA!!!



RISE AGAINST OCH BAD RELIGION TILL WEST COAST RIOT.
I'll be there!

Inte bra, inte bra :)

Jag måste skriva om en sak.
Jag blir sällan arg, men om jag blir det så blir det ordentligt. Och såvida det inte gäller min syrra(haha syskonkärlek we all love) så har jag väldigt lång stubin och tror jag vågar påstå att jag bara blir arg på dem som faktiskt gjort något så dumt att de förtjänar det. Och jag tror jag vågar påstå att jag sällan heller blir besviken och ledsen och anledningen till det är att jag bestämmer mig för att inte bli det. Att inte låta någon komma så nära att den får möjlighet att göra mig ledsen på något vis. Jag är ganska bra på att inte ta åt mig av saker, sen ifall det är en bra sak eller ej går ju att diskutera och så finns det såklart undantag, jag är ju bara människa.
Tillbaka till ämnet jag blir arg. När jag väl blir det så blir jag det som sagt ordentligt och då krävs det mycket för att jag ska förlåta och släppa det.
Jag börjar känna det där inom mig, som börjar röra om i magen, i hjärtat, som börjar brusa som kolsyra.
Det hände en sak, som jag till en början inte tänkte så mycket mer på, tänkte det lägger sig, snart är det som det ska igen. Sen blev jag lite orolig för det gick inte över. Sen blev jag lite ledsen och undrande. Nu börjar jag bli arg, mycket har vi gått igenom och mycket har vi gjort. Vi har växt, skrattat och gråtit. Du har svikit och jag har förlåtit. Jag har försvunnit och du har förlåtit. Men det här är för mycket nu.
Jag är nästan säker på att du läser det här och gör du det tycker jag att du ska lyssna på den här låten och lära dig något.





Long time no see

Såg nyss på Tjenare Kungen.
Sist jag såg den var jag 14 år gammal och störtkär. Haha..
Fick mig att tänka tillbaka på tiden i vammar, högstadiet... gick igenom min bilddagbok och har tyvärr inga bilder från jag var 14, men 15 iallafall!
Tider det! Miss it a lot sometimes huh.



Haha jag, karn och Jonny på bilden.


..Du bara bryr dig inte alls
Det får gå som det går
Vad skall du bli

Nu är du ung och rebellisk som fan
Du sätter hårt mot hårt
Du vet precis vad du vill
Och du vill inte bli en av dom där

Fortsätt fortsätt å va rebell
Fortsätt fortsätt å va dig själv
Fortsätt fortsätt å va rebell

Hur ska de bli med din framtid då
Hur ska de bli om några år
Ska du sjunka in i en fåtölj
Vad ska hända med dig
Vad ska du bli

Gå upp-gå till jobbet-jobba-jobba-äta lunch
Samma sak händer imorgon
Jobba-åka trick-hem å sätta sig å glo
Det är inget liv
Det är slaveri

Så fortsätt fortsätt å va rebell...

Ca plane pour moi!

Om man filmar när man äter lussebullar sen snabbspolar och lyssnar på denna låten då kan man få smilgropar i kinderna om man har tur! :D


Lista va

Hehe ja, jag har tråkigt.. lånade en lista.


1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv sms:et som svar på frågan.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Jovars, kommer du vara bakis imorgon? ;)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hejsan!<3 Jag var på Avatar, nu är jag hemma. Sj?

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Haha vi hörs imorgon om det då see you god natt girl

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Haha ja det är hon väl:) Eller varför tog du upp det? Eller menar du typ som ett sånt där talesätt typ "har påven spetsig hatt"?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hej när slutar du? :D

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jaha:) värst vad du var hemlighetsfull idag då:)

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Blev visst mycket till mig också men gott var det :)

8. Vad vill du höra mest av allt?
Gå bara längst gatan till 13 c :)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Snart vid norr tull. Du då?

10. Din romantiska replik?
Men annars kommer jag sent och tar dig med storm :)


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Haha så gör jag inte :)


..But your deeper in the woods

Ha en bra lördagkväll nu alla goa!
Jag kör på en ofrivillig nannegrönwallfrilla. Hahaha.
Och laddar med Alice Cooper. Guttgutt :D


Moi'

På filmstaden i Norrköping i salong 1 högst upp längst in i hörnet är min favorit bio plats nu, för där är över trappen typ så man kan sitta och dingla med fötterna även fast man har långa ben som jag hahaha.

Iallafall så har man äntligen sett Sherlock Holmes! Den var riktigt bra, gillade sättet den var gjord och.. hm nej kommer nog inte på något alls att klaga över. Jag var lite extra trög igår bara och tyckte det tog ovanligt lång tid innan själva huvudhandlingen kom igång. Eller alltså, det hände mycket runt omkring innan. Mer än i en "vanlig" film, men det kan ha varit jag som var lite trög som sagt hehe vad gör jag uppe såhär tidigt nr jag borde sova ut?


Yoo!

Jomen jag tänkte så att eftersom JonBlund fortfarande dissar mig så kan jag ju starta en ny kategori här vaa. Tänkte börja visa mig lite mer från min fina sida så att säga hihi.
"Dagens Grimas!"

God natt :)


911

Det är två tillfällen i livet som jag varit riktigt förbannat livrädd.

Första gången var ungefär 4 år sedan när vi hade en hundvalp, en tidig stressig morgon innan skolan börjar Julia(min lillasyster) illvråla, skriker att hugo(hunden) blöder från munnen och han piper och våran andra hund skällde. Sprang fort till hallen och får se Julia med blodig handled och de rinner som sjutton. DÅ var jag sjukt rädd.
Men det gick bra och de var tack o lov ingen pulsåder utan några millimeter bredvid. Another story huh.

Andra gången var igår, jag hade varit ute och gått och kommer in och hittar Julia medvetslös på badrumsgolvet. Först fattade jag ju inte trodde hon sov, hade fått magsjuka eller något och bara drev med mig och sket i att svara när jag pratade men sen blev jag orolig och hon svarade inte ens när jag ringde mamma(hon och pappa var inte hemma) och inte ens när Lotta, Jonny och Felicia (grannarna plus julles bästis) kom springande in med hjärtat i halsgropen. Ingen reaktion överhuvudtaget från henne, ambulans till sjukan. Hon vaknade dock till i den och var vid medvetande när de kom fram.
Först fattade jag ju inte vad som hände, de har jag nog fortfarande inte, men j'klar vad rädd jag var när de började gå upp för mig att hon var medvetslös. Att de inte gick att få kontakt alls med henne hon reagerade inte ens på ambulanspersonalens smärttester de gör för att se hur djupt medvetslös hon var.
Sjutton, unge sluta skrämmas!

Blev sen kväll och tidig morgon, pappa stannade på sjukan med henne men jag och mamma fick åka hem. Sov lite men väldigt orolig. Imorse for vi tillbaka dit men nu är vi hemma allihopa och hon mår "bra" sjukt trött bara.
Vad som hände?
Hon gick på fotbollsträning första gången på över ett halvår och hade fys/beep test, hon hade inte ätit på hela dagen och knappt inte druckit något alls. Och genomförkyld förra veckan. Det ihop tror vi var anledningen... eller jag fattade det så på doktorn iallafall. :)

Men jag har kommit fram till att i stressade situationer är jag grym skådespelare, lyckades behålla lugnet helt under hela kvällen när mamma freakade ut... Hua.. kommer väl ifatt inatt eller nått.

Jag skulle inte ha något emot en dejt med John Blund inatt!


Måndag kväll


They are just whispers in time"


monday

Hur var helgen?
Well i fredags åkte jag hem till Natha, det var roligt! Vi färgade mitt hår och massa puckon trodde det var hennes. Mitt är ju bara en sådär 13 centimeter längre. Och mörkt. Nåja kul hade jag iallafall och lördagen gick vi på stan och jag storshoppade haha. Hade askul, tack för helgen Natha! "---KOD RÖD KOD RÖD UBÅTARNA FÖRSVINNER FRÅN GPSEN!---"  HAHA..

Och lördagkväll? Haha hugos vart annars... råkade bli så även denna helg. Men det var kul vi dansade på och träffade trevligt folk och så vidare. Denna helg kom jag hem iallafall, tur det va. Hade askul förra helgen tyvärr verkar det inte som att det var en vidare bra helg iallafall, det mesta verkar ha tagit helt fel vändning efteråt. Cp. Störigt, men vad kan jag göra? Jäkla solrosfrö!
Dance fucker, dance! Söndag var jag på hahaha funktionärsutbildning på kråkvilan (speedwaybanan) kl 10 en söndag är på tok för tidigt och tyvärr var snubbarna och damerna ej mutbara så nästa gång är alla hjärtans dag kl 10 -.-'

Förra årets alla hjärtans dag var den bästa någonsin, dagen innan hade jag ju sett Rise Against live i hamburg för första gången i mitt liv. Handen på hjärtat det bästa som hänt mig. :)

Puss nu är det en ny vecka igen!


RSS 2.0