"What if it all disappears in the shadows that reach from the stars?"

Just nu har jag rast, men snart så börjar engelskan igen.
Jag hade tråkigt så satt här vid datorn och funderade på ifall jag hade något att blogga om... tankarna sprang iväg och satt mest bara och stirrade tomt framför mig. Vaknade till och sneglade lite snabbt åt sidan för att se om min klasskompis som sitter bredvid reagerat och skrattat åt mig eller så, jag skulle ha skrattat om jag sett mig själv haha, men nej det gjorde hon inte. Hon satt själv helt inne i datorn och vad gjorde hon? Hade en sida uppe för att skriva ett blogginnlägg.
Det var här jag började skratta för mig själv, haha. Vad händer? Varför bloggar man? Jag gör det mest för att fördriva tid och spara tankar åt mig själv, alltså, ibland tänker jag något, säger något, skriver något, och nästan alltid i gåtor. Men jag kan ju själv förstå mina gåtor så skriver jag ner det förstår ingen anning men jag gör och kommer alltid att göra.

... Och ytterligare ett ointressant och värdelöst stycke text var lämnat i denna värld, surfandes på internet.

Men lite bra saker ska jag komma med till det här stycket.
Rise Against är som de flesta vet mitt favoritband. "Dancing for the rain" är en av deras låtar och idag på bussen in till stan la jag märke till att varenda gång den låten spelas, i slutet, innan sista textstycket så är det bara musik, och den musiken i den melodin får mig alltid att bli fruktansvärt nostalgisk. Tänker alltid tillbaka på något, haha ibland bra ibland dåligt. Idag bra, men det fick mig att återigen sakna stämningen vi hade på högstadiet.
Och så har jag även för ett par veckor sedan insett att hur mycket jag än försöker älska sommaren och solen så ÄR hösten min favorittid. Faktiskt. Och tror jag glömt att nämna det? Jag vet inte riktigt varför, för det finns mycket jag gillar med alla årstider men hösten, det ligger nog närmast hjärtat även då jag senast idag blev lite irriterad på att blåste halvstorm.

Puss!




Kommentarer
Postat av: Malou

Härlig blogg du har!!!



http://mallamousan.blogg.se

http://mallamousan.blogg.se

http://mallamousan.blogg.se

2009-09-24 @ 16:20:25
URL: http://mallamousan.blogg.se/
Postat av: mikaela

fett fin blogg du har ! kolla in mina teckningar som jag gjort på bloggen, och lämna gärna en kommentar <3

2009-09-25 @ 12:27:40
URL: http://mikaelatallkvist.blogg.se/
Postat av: mikaela

sv; de va så lite, och tusen tack ! blev riktigt nöjd med den teckningen ;) allt bra annars ? <3

2009-09-25 @ 18:11:49
URL: http://mikaelatallkvist.blogg.se/
Postat av: TWINS

hej =)

2009-09-25 @ 18:56:31
URL: http://lizzyochbecky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Vi ses igen!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0