uhaa

Jag begriper inte riktigt hur de tänkte här, hur sjutton ska jag hinna med alla dessa fyra och dessutom ha bra platser?! ÅÅåååååååååh.

Well var jag tvungen att välja två skulle det bli Bad Religion och självklart Rise Agianst, men kolla, åh vad besviken jag blev att dessa spelar så nära varandra suck haha.


4 av 5 toasters!

Kvällens underhållning hahaha


Fredag

- Gun for fighting! Hahaha felsjungning

- Fyllekäk före fyllan... Hehe ja, mat är gott
=
Fredagkväll!


Igår var vi alltså på nyinvigningen av Hugo nattklubb i Norrköping, riktigt fint har de gjort det tycker jag! Vi var iallafall där redan halv tio och jag älskar stämningen där, helskön verkligen! Och alla både personal, bartenders, vimmelfotografer, vakter, gäster, ja alla är alltid glada och trevliga. Haha, tycker det börjar kännas lite som ett extra vardagsrum, liksom, hemma? Haha nåja, tack för en bra kväll allesammans.

Jag och Frida hemma när vi gjorde oss i ordning. Stod och funderade på hur jag skulle göra med ögonskuggan och så upptäckte jag att det såg ut som att jag bara hade en näsborre haha det var kul.



Haha aa och så en video från bussresan in till stan... jag och Karin flummade ur lite. Och videon är egentligen 15 minuter lång men tänkte att jag inte orkar ladda upp hela så kanske kommer fler delar en annan gång, men en smygtitt på hur det är att åka buss med oss :D


Torsdag

Idag gick mamma och jag ett varv på stan och shoppade det "sista" till studenten och hela faderuttan. "Sista" därför att det dyker säkert upp något mer men iallafall det blev skor till studenten och avslutningsmiddagen, klänning till avsl.middagen, strumpbyxor x 2 och trosor(haha kanske bäst med vita under en vit klänning?). Sedan blev det även ett jättesnyggt linne, ett nagellack och en impulsshoppad bikini för 20 kr, det tyckte jag den kunde vara värd, inte ofta jag hittar något som passar mina små minituttar.
Det roliga med den här dagen var att min mamma slutade tidigare från jobbet för att kunna handla saker åt mig som jag behöver även om jag inte har pengar haha, mummy i love you även fast du skämmer bort mig lite väl ibland:*


Orphan

Igår i skolan så sa våran lärare att han tänkt att vi skulle se film, men glömt att ta med någon. Tur nog hade jag mitt usbminne med mig och där på tre skräckfilmer, hihi. Den ena hette "Orphan" och ingen av oss som var i klassen visste vad den handlade om. Nåja, den blev det.
Jag är inte så bra å att återberätta handlingar i filmer men den påminner lite grann om "The Omen" eller "ondskans ansikte". Men den var rätt bra faktiskt, dock gick jag och kollade snett på småungar med annolunda klädsmak efter det.. hehe kolla trailern istället nu.


Before i forget

Jag har aldrig varit ett stort fan av Slipknot, men under en period för längre sedan lyssnade jag på dem ganska mycket. Det händer fortfarande att jag lyssnar ibland, men som sagt är inget större fan och de är inte mina idoler. Men jag tänkte passa på att hylla dem lite iallafall.
Här nedan länkade jag några av mina favoriter med dem, de tre översta är sådana låtar som jag lyssnar på när jag är arg eller om jag är ledsen och känner att jag istället behöver vara arg. Ibland är det så, för att vara ledsen är mycket jobbigare och svårare att hantera jämfört med ilska. Och att dra på de här låtarna med bra volym hjälper mig att känna som jag behöver ibland haha. Dock den sista, Snuff, är inte en sådan låt. Det är en med en text som faktiskt säger någonting som jag hör, och som jag lyssnat mycket på utan att behöva bli arg. Den säger ganska mycket om man faktisskt lyssnar.
Well, jag hoppas att Paul Grey's alla fans därute får sörja ifred om de vill, såg en kompis på facebook som fick störande kommentarer ang. det. Inte okej!

Before i forget


Wait and bleed


Psychosocial


Snuff

This is the new shit

Jag köpte en ny tv för ungefär två veckor sedan, haha dock upptäckte jag när jag kom hem att min dvd spelare inte fungerade. Det var ju lite små komiskt, köper en ny tv men har ingen dvd och inga kanaler hahaha. Iallafall, pappa och mamma har faktiskt två så de lovade att jag skulle få använda den ena tills jag köpt en egen ny.
Jag är helnöjd hittils även då jag först tyckte tv:n var asful hahaha då kan man ju fråga sig varför jag valde just den? Well... ja bra fråga. Nu tycker jag dock att den är charmig.
Hihi och jag längtar galet mycket efter att börja jobba så jag kan flytta hemifrån.




Jaa



Söndag

Denna dagen har hittills tillbringats med sista minuten plugg. Fått klart ett par uppgifter faktiskt, så det är återigen bevisat att jag jobbar bäst under extrem press. Haha frågan är om det egentligen är speciellt bra? Skulle inte tro det.


Lördag

Idag var jag iväg på släktträff och det var väl helt okej. Egentligen skulle man kunna kalla det kramkalas, för först när man kommer är det en himla massa kramar och hälsningar hit och dit och sedan fikar man, äter, snackar, umgås, kramas igen, åker hem. Haha och däremellan hinner man med några öl, lite lekar, lite korvgrillning och sådant dära.
Jag tillbringade dock mesta tiden nere vid vattnet, det var rätt härligt där faktiskt. Dock några myggjefflar som försökte suga blod genom mina byxer och lyckades de? Ja, de gjorde de! Suck, stora feta myggbett kan man ju försöka utrota bäst man vill.




Min syster tycker att jag är "Emo" för att jag har svarta byxor och converse. Jag tycker bara att det är snyggt? Och bekvämt... och passar till det mesta. Speciellt till en grön flaska Carlsberg hof! Hahaha...

Tss

Lite yr? Haha ja klart jag är ;D


"#¤¤%%

Lite irriterad? Ja klart jag är. Ditt as hur svårt ska de va att ens säga hej? Borde vara tusen gånger lättare än att vända taggarna utåt mit någon man påstott sig vara vän med i tio år. Men om du läser detta, så skit i att hälsa i fortsättningen med jag väl ändå inte ha med dig att göra mer. Tycker bara att det är så dålig stil och jag stör mig på det och att jag inte vet vad som gick fel. Om jag åtminstonde visste vad som stör dig skulle det vara lättare att inte bli lika irriterad så fort ditt fejkade leende syns.



Fi**gratäng



Hahahahahahahahahahahahaha!
Aftonbladet ställer alltid upp som min vän i akutbehov av asgarv :'D

Minna!

Bilderna i förra innlägget är tagna av min vän Minna! Jag tycker de blev riktigt snygga om jag får säga det själv. Jag redigerade dem lite men det var bara att fixa till färgerna. Vem Minna är? Denna snygga tjejen! Tryck på bilden så kommer ni till hennes blogg ;D



Och denna bild på henne har jag själv tagit. Tihi

Say it's possible




Thunder


Death, devil, evil songs

Då ville Minna ha hjälp med att fotta dagens outfit igen så då körde vi en på mig med där jag showar min tatuering hihi. Och ja, jag vet de ser ut som gylfen är på väg att åka ner men det har jag löst med gummisnoddar. Japp ni läste rätt :D


Beercat hahahehehihi

Jag vet att ni alltid har undrat hur man skulle dricka öl ifall man vore en katt! :D


Yellow

Ojojoj, igår kväll hade jag kjol på mig! Kan inte minnas när det sist hände så kände att detta måste förevigas. Och nu i skrivande stund kom jag på när jag senast hade kjol, det var när vi firade lilljul med grannarna i vintras... Nåja, så här såg man mig på dansgolvet inatt! Fy sjutton, elva till tre utan uppehåll i princip. Känns i kroppen idag kan jag lova, haha.




Torsdag kväll

Haha en typ av tradition jag och mina kompisar Karin och Frida har är att åtminstonde en gång varje lov spela Biljard. Tyvärr blev det inget på påsklovet och om jag minns rätt inte heller sportlovet men nu sjutton är det dags igen! Haha ja, jag vet också att kristi flygare inte är ett riktigt lov utan bara långhelg men so what biljard är kul.
Så nu ska jag osminkad och med torrschampoo-tvättat hår ta en promenad genom denna lilla by ner till dem. Ha en bra torsdagkväll gott folk:D

Run away

Jag tycker det är extremt tråkigt att vara hemma och ledig och ha fullt med energi i kroppen när det sedan ska regna hela dagen. Dålig stil vaaaa.
Snacka om att jag blev glad nyss när jag kollade ut och såg att det var uppehåll nu ska det ut och springas wiho spasmer i benen kan jag tala om har problem med att sitta stilla här haha.


Yes



På promenad ner mot Ica på rasten. Det börjar bli riktigt härligt ute nu! Haha btw gjorde värsta fyndet på ica, någon tropisk juice för 10:-
Asbra tänkte jag och stod och läste och funderade på vart jag blev lurad men kunde inte komma på något. Aa utom att det var från koncentrat. Såg dock nyss att det endast var 20 % fruktjuice, resten vatten då eller? Hahaha aja god var den iallafall.

Today

Haha vettig dag i skolan. Har hittils suttit och tittat på när Minna sminkade sig för att sedan hjälpa henne fotta en dagens outfit. Så då när vi ändå var igång fottade hon mig med, och snart ska vi ut i solen så då kanske det blir fler bilder.

Ta på mig och ni kommer till fotografens blogg :)

Jag vill höra dig skrika mer och mer

Hahahaha sjukt men denna låt väcker minne från högstadietiden när killarna, och alla andra för den delen, sprang runt och sjöng på denna hela dagarna :D


Kat Von D

Sitter just nu i skolan och förbereder mig för ett tal jag snart ska hålla om Kat Von D. Jag har sagt det förrut och säger det igen, sjutton vad hon är cool! Och snygg haha. Inte många som klär så bra i så många tatueringar som hon.


Yoyo

Tryck på bilden och ni får spotifylistan jag förfestade till i Fredags! Hela dagen, tills internet dog och jag fick byta till mamma och pappas gamla LPspelare och freestyle hahaha.


Fb <3

Hahaha såg en status på facebook jag tyckte var rolig häromdagen.



De flesta har ju tack och lov fem sidor. De finns ena sidan, andra sidan, framsidan, baksidan och utsidan. Sen är det ju ett plus om de har den känslosamma sidan. Eller? Haha lättroad mmh asbra.

Yo

Igår var jag duktig och gick en låååång promenad med Karin och Frida. Hela vägen ut till Tjenbadet, som iochförsig inte säger så mycket till er som inte vet var jag bor men det tog cirka 40 minuter ut dit när vi gick snabbt. Sen väl där fick jag sms av mamma som undrade om jag skulle vara med och fika så då fick jag bråttom hem och den pomenaden tog endast 30 minuter istället. Haha känns faktiskt lite i ryggen av alla ställen idag.

Guttgutt nu ska jag sörja över att jag glömde mp3:n och hörlurarna hemma så är musiklös idag.


I want your love

Fy farao vad jag är trött på Bad Romance nu och ännu mera fyfarao vad trött jag är på windows movie maker. Det sistnämnda och jag är liksom inte bästa vänner men efter ett par timmars slit, som ser ut att ha tagit några minuter om ens det, så är våran impuls musikvideo äntligen klar. Hahaha nej gillar inte låten eller musiken men en sån där dum ide man kan få plötsligt.
Enjoy :D


The shadow on the moon at night

Haha igår alltså. Karin och Frida kom hit och vi hängde här ett tag innan bussen in till stan gick och jag måste säga att våra förfester är fruktansvärt roliga ibland hahaha fick för oss att göra en musikvideo. Den kommer bli askul tror jag hahaha måste klippa ihop och förhoppningsvis laddar jag upp den ikväll.
Yoyo :D


Äpple

Nu ligger det till såhär. Jag pluggar!
Satte mig tillrätta i sängen med benen i kors framför datorn och har värsta inspirationen till att skriva klart mitt svenska C tal om Kat Von D. Allt är redo och då... DÅ!.. får jag kramp i foten den liksom bara drar ihop sig och cp aaaaaaaaaaaaaaj sjutton vad ont det gör!

Nåja nu har jag snart ätit up mitt plugg-äpple och sträckt tillbaka foten.


Sjutton

Haha jag älskar att kolla igenom gamla bilder, hittar mängder av inspiration av saker jag redan gjort?! Och har inte tänkt på det tidigare? Sjutton också. Haha "fy sjutton" det är ett uttryck jag använder mig av ganska mycket till vardags, det var kul på studentkryssningen och i något samanhang kläckte jag ur mig det; "Fy sjutton!" det var bland en klasskompis andra vänner haha de började asgarva och sa "vilka hårda ord ni använder i er klass!"

Tycker det är gulligt haha man ska inte svära. Använd snälla svordomar! Fy sjutton, fy farao, skit, onej, as, tusan med mera. Haha mycket bättre att sprida lite possitiv energi!

Nu ytterligare en asgammal bild på mig. Men denna gillar jag ganska mycket faktiskt, men riktigt mycket jobb i photoshop, mest med bakgrunden. Synd att jag inte har bättre kvalite på denna dator... får ladda upp den igen haha.



Hoppsan

Yooo.
Jag sitter i skolan och får ångest över alla äckliga rester jag har i varenda ämne.
Och i eftermiddag har jag cpengelskac som också går åt skogen.
Kunde varit bra om jag orkat hänga med från början men läraren är extremt tråkigt. Och då menar jag verkligen extremt tråkig att lyssna på och går dessutom över på svenska efter ett tag så värt liksom. My weakness is that I care too much. Ellllllleeeeer? Vad har det med saken att göra?! As. Ass. Assssss. Asszzzzzz... hahaha kul ord att säga ju :) Smaka på det ; Assssssss.... hahaha
Aja svammelinnlägg, snart skriver jag mer vettigt igen promise :)


Old pics

Hahaha gick igenom min bilddagbok och bilder från första året i gymnasiet. Gjorde mycket roligare redigeringar på tiden :D Vart gick all inspiration och la sig?
Bilden där jag har vingar och flyger fixade jag på bussen hem från skolan en eftermiddag kommer jag ihåg. Haha snacka om att kunna roa sig och fördriva tid.












Hehehe


Jag "Vi måste gå nu om vi ska hinna äta upp det här!"

Natha "Va?! Har jag fina tuttar?!"

Hahahaha alltså man hör vad man vill höra brukar det ju låta.


eeeehjassooo

Och sen kom du och väckte konstiga känslor i mig.


'cause i'm alive


Valborg utan bilder

Okej nu är jag tillbaka haha. I fredags mådde jag lite sisådär så funderade först på att stanna hemma från skolan men efter en ipren och en timmes sovmorgon så bestämde jag mig för  att kämpa mig dit iallafall. Tack och lov! För efter gick Natha och jag ett varv på stan och bestämde oss för att missa bussen hem och istället köpa med oss mat och sätta oss i en park och käka. Haha det var seriöst roligast på länge! Fy vi skrattade så tårarna rann hahaha har en fin video från då som jag laddar upp så fort jag får den. Underbart att kunna äta ute i parker igen!

Och kvällen drog jag till Hugos med Karin och Frida och vi blev bjudna på två shotkannor haha först av ena bartenden och sen kom vakten haha alltså de är för söta där. De är inte speciellt starka smakar mest saft men en söt gest tycker jag det är. Så var en helt okej Valborg även om det blev en tidig och lugn kväll hem. Men jag hatar verkligen att åka nattbussen fy sjutton spyor och slagsmål. Inte okej!

Och just ja hahaha innan vi drog ut så var jag hemma hos karin och frida och vi skulle grilla. Lyckat säger jag, de hade elgrill och strömmen slog ifrån tre gånger så vi fick ugnsgrilla istället. Men det var trevligt ändå :D

RSS 2.0