"I locked the door to my own cell and i lost the key"

Jag har eventuellt fått en förtidig artonårspresent! Eller, ja, mamma kläckte ur sig att jag kunde få en sak som present om jag ville, med tanke på att jag inte för tillfället har pengar till att betala det själv, men får se hur det blir. Oavsett hur tänker jag fira lite lite plötslig lycka med en gammal bild, jag redigerade januari 2007. Alltså vintern i nian med ett program som kallas photoimpression3. THAT'S IT!

GREEN DAY I OKTOBER, WOOHOO! Åh, jag kommer ihåg när vi var mindre, vad vi hoppades och hoppades att de skulle komma till sverige (igen!) och att vi skulle få se dem... De har endå väldigt mycket bra låtar, och jaa, de blev lite väl "kommersiella" ett tag men det bryr jag mig inte allt för mycket om. De är grymma på vad de gör och har gjort. Ska bli riktigt spännande att höra deras nya skiva när den släpps nu i maj! Jag tycker dock att det har dröjt alldeles för länge sen förra skivan... Hoppas kvaliten är därefter och inte gör mig och alla andra trogna Green Day fans besvikna!

"I locked the door to my own cell and I lost the key" kommer från låten Longview, en av alla favoriter av deras låtar. Skön låt med härlig text och lite flumm video, sånt gillar jag!

Puss och god natt :)



(Ni vet att Billie-joe är rätt liten va? Hihi)



"Dagens outfit"

Ja här kommer dagens klädsel, och ajjabajja på er om ni snor min stil! Hihihi ingen risk för det va? BRA, för det är inte ajjabajja för att den är min, utan mindre snygg... haha skojja lote tuff är det på mig, men det är klart det är ju jag och vad är jag om inte tuff? Nej nu skojjade jag igen, ursäkta min ironiska sida idag, den kämpar och kämpar! Snart vinner den... Attans! Nåja, här kommer lite bilder och jag hoppas ni drar lite på mungiporna nu så jag inte lägger upp dem i onödan! HIhi kommentera gärna med, jag vet att du läser!






Här på nedre bilden är det Minna som är tant och jag... jag bara är. Insåg att jag inte hade så många bilder jag får lägga upp utan tillåtelse så det här får räcka för ikväll.
Puss puss!

Stay gold

Nature's first green is gold,
Her hardest hue to hold.
Her early leaf's a flower;
But only so an hour.
Then leaf subsides to leaf.
So Eden sank to grief,
So dawn goes down to day.
Nothing gold can stay.

-Robert Frost






Det här är en dikt jag tycker väldigt mycket om, första gången jag hörde om den var i boken "The outsiders". En bok som förövrigt är en av mina favoriter, kanske en av de bästa jag läst. Den finns även som film, så film-intresserade där ute, se den! I boken berätttar iallafall Pony-boy om den dikten och förstår vad den betyder när han står och ser solen gå ner. Väldigt fin scen i filmen. Klippet här nedanför hör man en person prata, det är Jonny, Pony-boys vän. Efter det hör man första repliken i hela filmen, han läser högt vad han skriver, så ni förstår varför han pratar så "segt". Den här låten är med i filmen och påminner om dikten av Robert Frost. Det här är en låt som ger mig rysningar, så fin är den faktiskt.



Stay Gold - Stevie Wonder


Helgen

Jag ångrade mig om det långa seriösa inlägget jag sa att jag skulle skriva, hann inte ritkigt med det och sedan glömde jag bort lite av visa delar i texten och ja... Shit the same. Hade en helt okej helg, fredagen tillbringade jag hemma och sov i soffan till en bra film haha lyckat Jenny!

Lördag morgon åkte jag och tränade med mamma, pappa och Therese haha stort gäng, nae men det är skönt att träna tidigt. Känner mig bra. När vi kom hem så sken solen och jag tillbringade två timmar på altanen i en solstol med härlig musik i öronen innan det var dags att göra sig ordning. Var bjuden på en lokalfest med Karin och Frida, tack för att jag fick följa med, det var askul! Haha, eller egentligen var festen lite seg, och hur svårt kan det vara att släcka lamporna? Tydligen väldigt svårt. Festen kom aldrig helt igång helt enkelt, MEN. Men jag var på riktigt bra humör, allting var roligt så jag hade det bra iallafall. Kvällens absoluta höjdpunkter var nog Saras "Du fick ingen puss, du fick ingen puss HAHAHAHAHAHAHA" Det var så roligt haha :'D
Andra höjdpunkten var nog när vi väntade på bussen hem och en kille sätter sig bredvid Karin och frågar om hon är emo, haha sen börjar de prata lite musik och sedan frågar han mig vad jag lyssnar på och vad svarar jag? Rise Against såklart och då säger han;
 
"Är det du som är Jenny?!"

Haha vad lycklig jag är, någon som kopplar ihop mig med rise against, jag känner mig så otroligt ärad! Tyvärr skämdes jag lite sen, för kände inte igen killen för fem öre först och han tog illa upp och sa men vi brukade ju ses massor förr, upps... Nåja sen kom vi fram till att det var Adam, haha förlåt, men du ser så annolunda ut. Kul att ses iallafall!

Puss och ha en bra dag! :D // Jeen

trallala-tjoho

Okej, förlåt nu är jag jättedålig på att skriva och anledningen till det är, tro det eller ej, jag tänker för mycket. Har tusen olika rikningar mina tankar springer iväg på och jag vet precis vad jag ska skriva om. Så fort jag orkar, mest troligt på tio rasten imorgon eller eventuellt två rasten men tills det, keep on, jag glömmer inte bort bloggen!

Och sluta nu. Bara sluta. Tack, bra, hej, vi ses harebrakanin! MMh. Whää tsss.



Puss och god natt :)

Använd gympaskor för tusan!

Idag vaknade jag 10 över 6 imorse. Tog ett bra tag innan jag fattade nånting, men det fanns inget att fatta kom jag på, det är ju lördag. LÖRDAG?! What? Jaha jaja bara att gå upp då tänkte jag klarvaken som jag var. Drack lite vatten, sa godmorgon till mamma och sen... Gick jag och la mig igen. Och då vaknade jag inte förrän tio hihihi.

Nåja fredagkvällen tillbringade jag hemma med mamma sen åkte vi in till akuten för att hälsa på min lilla klantiga, knäppa, knasiga, otursföljda 14åriga lillasyster med en skrattretande laganda. Haha, nej det är ingenting att skratta åt men lyssna på det här.
Hon hade idrott i skolan och de skulle ha stafetter, hennes lag var egoistiska och kom på att alla "bra" var i samma lag, de kunde ju inte annat än vinna. Det blir hennes tur och hon springer iväg. De ska ta sig över en plint på valfritt sätt, hon hoppar, landar skriker, hör hur de knäppte till i foten men ville inte förstöra för laget så hon sprang vidare.
Ehehehe tre ben i foten gick av. Japp i foten. Tre benen till tårna i mitten där, mitt på foten gick de av, ajajaj jag ryser när jag tänker på hur ont det måste ha gjort! Uuh.... Usch, stackars Julia. Nu är det gips och kryckor som gäller ett par veckor.

Förhoppningsvis så har väl hennes klass lärt sig en läxa, att alltid annvända gympaskor! Och kom ihåg det ni med, det krävs inte mycket för att det ska bli fel och göra ont.
   Nåja, när mamma och jag km in till akuten och sa hej till henne och skulle lämna lite grejjer till henne och pappa, de skulle sova kvar för observation och koll osv under natten). När vi kom in dit så det första Julia gör när hon ser mig är att skina upp som en sol och utbrister "HAH NU BEHÖVER INTE JAG GÅ MER MED BAMSE PÅ ETT TAG!" Jäkla unge hahaha!

Till ett annat ämne, den här låten måste jag nog utse till veckans låt, haha älskar början på den, den är så humoristisk hihi. Lätt i sinnet, bra för soliga dagar där allt känns lät. Skojjigt, lyssna vettja!




 


Bloglovin

Woho jag blev medlem på blogglovin.com, kände att jag började bli nördig och jag hittade en del intressanta bloggar jag råkade börja föllja. Alltså ville jag ha koll. Nu var jag tydligen tvungen att lägga in det här i ett innlägg så ja jag gör det haha. Sak samma. Puss!

Följ min blogg med bloglovin

Svara på min fråga, snälla?

Jag har tänkt på en grej. En grej om att man säger att man är sig lik som man alltid varit.
Om jag har tid och ork så kommer jag skriva ett mer seriöst innlägg imorgon kväll som handlar om mig, vem jag är nu och vem jag var förr.
Om någon är intresserad av det så svara på en fråga!


För två år sen hade den här bilden omöjligt kunna tas, varför? Nej, det har inte att göra med att jag inte köpt den tröjan, inte kände fotografen eller liknande. Det handlar om mig. (här vill jag göra en glad smiley så ni inte tror att jag är arg eller så haha)

Men svara vad ni tror, varför kunde den bilden omöjligt tagits för två, bara två år sedan?


NY KATEGORI INTRODUCERAS!

Okej, håll i hattarna! Härmed introducerar jag en ny kategori "Pinsamma situationer". I denna kategori tänker jag berätta om händelser jag uppplevde pinsamma och även situationer som kunde kommit att bli pinsamma om det hade spårat ur... Nåja, får se lite med andra ord. Det som aktiverade min hjärna att tänka i de här banorna var en händelse igår när jag gick från väster tull på väg ner mot söder tull. Promenerade där i min egen takt och värld och tänkte inte så mycket. Rätt själv på trottoaren då jag plötsligt möter en tant (läs äldre dam i kanske 50års åldern) hon såg butter ut och obekant ut men glad i hågen som jag var sa jag högt och tydligt "Hej hej!" och log.

Hon stannade upp blängde på mig sen fortsatte hon gå men kollade snett. Inte vart hon gladare inte, nej.

Just ja, "storstaden" var det ja. Attans, lite smått generad kände jag mig när jag insåg att det är kanske bara när man som jag är uppväxt i en liten byhåla långt ut på landet där alla känner alla, och ser man någon man inte egentligen känner så är man iallafall glad och trevlig när man ses. Och hälsar! Är jag ute på promenad här hemma så hälsar jag på gubbar och tanter, barn, medelålders och ja, det mesta. Tydligen gör man inte så i staden, om man glömmer att man inte är på landet längre så blir man kollad snett på.
Efter det går man mot röd gubbe och en bil tvärnitar och tutar.


Nu när jag skrivit av mig det här inser jag att det nog inte var så pinsamt, bara dumt. Hur svårt kan de vara att acceptera en glad ung tjej som utan anledning säger hej?

Nog för ikväll.

HEJ!

13 april

Och inte ens kryptonit kan göra något.



Tillbringade sista kvällen på lovet med att redigera lite dåliga bilder på mig. Tanken var att visa mitt "nya" hår, eller ja, färgen i det iallafall... Det gick ju sådär, haha bilden råkade bli svartvit, men det var mycket snyggare så. Nåja, håret är mycket närmare min orginalfärg nu än innan, men med inslag av rödare, brunare, blondare, mörkare, ljusare toner. Haha hundra olika nyanser eller något men nåja, rätt nöjd blev jag. Och jag vet att väldigt många av er vänner tycker jag borde ha nästan svart hår igen som jag hade i början på ettan, men jag orkar inte hålla på att färga håret hela tiden för att slippa utväxt nu i sommar. Nej, sommarn tillägnas min mer naturliga hårfärg... Och till hösten blir det väldigt troligt rött igen, men det behöver jag inte bestämma mig för ännu. Just ja, den fina frisyren jag har på den här bilden fixade min söta lillasyster åt mig. Tack pucko<3
Ha en bra dag allihopa//Jen


En fråga jag fick som fick mig att tänka efter, som jag iochförsig ofta gör

Varför?
Därför.
Därför att ingen, inte en enda av er hörde av sig och frågae ifall jag faktiskt ville.
Därför att jag bryr mig för mycket för att vara på det sättet.
Därför att jag tycker inte att det är så jätteroligt att sitta och glo och göra ingenting alls.
Därför.
Mest av allt punkt nummer två, jag bryr mig för mycket för att bete mig på ert sätt, ta inte för illa upp nu. Jag tycker jättebra om flera av er- var för sig. Ni kan vara hur roliga och gulliga som helst, men som gäng, nej. Tillbaka till frågan, varför jag inte kan umgås med er längre? Som sagt, mitt första svar är, frågade ni någonsin?

4 men

  • William Shakespear
  • Joakim Thåström
  • Carl Michael Bellman
  • Tim McIlrath

Detta är snubbar som fascinerar mig! Vad kan de ha gemensamt?


Vårkänslor, jag gillar lov man blir så glad!

Woho jag känner igen mig själv igen, tror jag försvann ett bra tag. Jag har färgat håret, jag kunde inte sluta skratta igår kväll, haha jag såg ut som guldlock utan lockar!  Hahaha, men nu när jag vant mig är det rätt okej faktiskt. Och nej, jag är inte blond haha tack och lov (ursäkta alla blondies out there!) Idag drog jag av ärmarna på en gammal tshirt och sydde om den lite hippsvips hade jag ett tufft ( HAHAHA) linne och sedan kom jag på att ett par jeans jag gillar är rätt fula nu för tiden så jag tog en sax och... de blev som nya. WTF? Japp Jeeeeeennnnnnnnnn här. Den här texten är jättejobbig att läsa för jag skriver så lustigt och och och jag skriver heller inget vettigt. Hihi nu ska jag ut i solen och leka. Fast solen har gått och gömt sig bakom några moln men det gör inget den finns där I know, woho.

Här är du och h'är är jag, borden gungar i moskva! DLK och det är vårvårvår snart sommar.


PUSS!

Hoppsan, halva lovet har gått!

Ja, precis halva lovet har gått och jag har inte bloggat någonting alls. Kanske för att jag inte har någonting att skriva om? Mmh precis! HAH. Nej jag skojjade lite, har inte bara suttit och ruttnat om dagarna, i fredags började jag med att gå ett varv på stan efter skolan med Natta och sen senare åkte vi in till Lovisa och var där på kvällen med ett trevligt gäng. Jag ber om ursäkt för att jag som vanligt inte sjunger singstar haha men jag föredrar vanlig karaoke där man slipper få poäng och omdömmen och se hur dålig man är jämfört med andra. Hmm, ja, nej men det var en trevlig kväll men jag var jättenära att missa min hållplats på bussen hem, jag vaknade av att en tant hostade i tid tack och lov.

Lördagen gick jag upp tidigt och åkte och tränade med Therese som vi har gjort i flera veckor nu, lika bra känns det i magen efter varjegång! Medan ni lata jefflar ligger och sover så tränar vi oss starka och snygga haha. Låt mig iallafall få tro det, snälla? Tack. Efteråt så åkte jag hem och solen sken, vad gör Jenny då? Jo hon blir lycklig hämtar glass och sätter sig på en madrass på altanen ute i solen och bara njuter av livet. Mitt i allt när jag satt där och hade det bra fick jag ett sms av Frida som undrade om jag ville föllja med och köpa glass (hihi då hade jag redan klämt i mig två, men det är mig vi snackar om så klart att jag hängde med) vi mötte även Tobias och sen gick vi en promenad i solen och dra mig baklänges! JAG BLEV SOLBRÄND. På de drygt två timmarna jag tillbringade i solen han jag få flera nya fräknar och en lätt solbränna som syns i visa ljus och om påpekar att den finns där. Karin kom också ut ja, och sen kom jag på att jag borde kanske ha filmkväll? Inget kul att sitta och glo i varsitt hörn allihopa på lovet! Vi tillbringade alltså lördagkvällen hemma hos mig med en del dåliga så kallade skräckfilmer. De var inget läskiga, men vi började med min favorit genom tiderna, SUMMERSCHOOL. Bättre film finns inte, den är verkligen ett totalt mästerverk!
   Och efter att vi sett kände jag mig inspirerad till att prova lite saker jag visste att jag hade i min garderob någonstans så jag gick och bytte om lite och hämtade kameran, då blev det lite fottande och poosande och då kom även Jonny hem till mig och såg en film med oss tuffingar.








En del poosande som sagt haha.

Sen på natten (halv fem) efter att jag och karin sovit igen filmen "the omen" så gick de hem och jag kunde äntligen sova på riktigt. Och det gjorde jag, vaknade inte förrän halv två (13:29 för att vara exakt) och det är verkligen inte likt mig, men men det är lov och då gör det inget! Jag vaknade och kände att jag inte ville tillbringa dagen med att sitta och stirra på datorn så istället har jag för mig att jag tittade på tv och städade lite och gjorde lite sådana småsaker tills jag så småningom gick ner till Karin och Frida för att tillbringa kvällen med att spela biljard! Och även Tobias dök upp. Haha, jag tror vi hade det väldigt roligt faktiskt. Tänker bjuda på några bilder, bara för att bevisa att man kan ha kul ihop med biljard och lite vanlig ospetsad läsk och en övertrött lillasyster till K och F. Hihihi.

Haha, jag missar billen och karin är i mitt lag och bah
(bilden ovan, nej jag var inte dutkig hela tiden men jag vann faktiskt en gång och sen när vi körde i lag vann jag och karin! DEN NI HAHA)

(bilden ovan, sådär ville vi med kunna göra!)

(bilden ovan, nej jag var inte tillräkligt böjbar i ryggen...)


(bilden ovan, hmm vad gör hon på golvet? Haha)
(nej det gick inte lättare i soffan haha)

Det här var alltså söndagen, sent på natten cyklade jag hem i kylan, frös och fick träningvärk i benen mina. Eller om jag eventuellt lyckades sträcka någon otränad muskel i dem, ont hade jag iallafall på baksidan av låren i måndags, och även fortfarande nu om jag ska vara helt ärlig, vilket är bra att vara.

Måndagen flöt på med massage hos sjukgymnasten i söderköping och sedan in till stan och yra runt ett tag med K. och F. Köpte en dötuff t-shirt på monkey av alla ställen haha, och en bh (hm) och färg till håret. Avslöjar inte hur det ska bli än, nej det blir en överaskning så jag har något att blogga om när det väl är klart! Ja, jag handla även lite andra smågrejjer när jag kom på lite försent att jag hade ett presentkort på HM kvar.
Tisdags, igår... på dagen så åkte jag och Therese för att träna, det gick rätt bra, men kände mig inte helt i form. När jag kom hem satt jag i solen på altanen en stund innan jag duschade och klädde på mig för att åka och möta upp mamma innan vi for till stan. Skulle hjälpa henne att köpa presenter till några som fyller år nu i dagarna men köpte även nya träningsbyxor till mig själv hihi. Efter det så drog vi ut till kråkvilan (för er som inte vet är min familj oerhört speedway intresserad och kråkvilan är motorstadion i norrköping. Där skulle de ha medlemsmötte och alla statister tänkte jag skriva, vad heter det? Ja, alla som kommer att jobba med något fick halsband med ett kort där namnet står så vi kommer in gratis och kan gå till våra sysslor. Jag och mamma ska stå och ta betalt vid läktaren! Den ni, haha. Och tydligen ska jag springa fram och kramas med alla förare och dela ut blommor till laget som vinner efter varje match med, kan blir spännande. En till tjej och jag, ingen som jag känner men brukar iallafall hälsa när jag ser henne på stan, hihi trevliga jag.

Nåja, nu har jag bloggat klart för den här gången. Idag onsdag har jag inte gjort någonting alls, en viss tuffing skulle kommit och väckt mig imorse, sa han. Men jag trodde inte på det och tur var väl det, annars hade jag blivit överaskad haha och skämts, för mitt rum var så stökigt. Fast jo, lite dåligt att inte höra av sig om man sagt att man ska ses? Hmm, känn dig träffad snygging.
Vi hörs, ha det bra alla trogna och otrogna läsare!

Pusspuss/Jeen

Huvud-axlar-knä-åh-tå-knä-åh-tå!

Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter fart.

Sitter här och tänker, varför-varför-varför kommer jag ingenstans? Kan verkligen inte skriva mitt tal till imorgon, jag kämpar, jag tänker men kommer ingenstans.
Det är vår i luften, värmen är på väg, solen skiner, jag har spring i benen och känner hur fräknarna är påväg fram på näsan. Nej, jag tänker inte klaga på att jag har fräknar de kan gärna få vara där på näsan...och kindena... och resten av ansiktet. Jag älskar att sitta i solen och riktigt känna hur de hoppar fram en efter en av den härliga vår och sommarsolen! Nåja, jag är rätt glad ändå, tror det är vårkänslorna inom mig som busar men det är helt otroligt, har stora problem med att sitta still. Låter kanske bra, men just nu skulle jag behöva omvandla energi till koncentration på det som ska göras.
Isch. nej här kommer en bild från förra sommaren istället, mycket härligare än läskiga tal och nationella prov!


RSS 2.0